букмейкъри с лиценз в България

5.0

100лв кредити за залози

Регистрирай се в Bet365

 • Отлични коефициенти
 • Множество спортове
 • VIP схема
 • Затвори или промени залог

*Регистрирайте се, депозирайте 10 лв или повече във Вашата сметка и ние ще Ви дадем Кредити за Залози на стойността на Вашия квалифициращ депозит (до 100 лв), след като направите квалифициращи залози на същата стойност и те бъдат уредени. Само за нови клиенти, важат условия.

Bet365 виртуални спортове – Богато разнообразие от пазари и възможности

Bet365 е британска компания за онлайн спортни залози. Основана през 2000г., компанията успява да развие бизнеса си до такава степен, че да бъде сред най-разпознаваните в своята индустрия на пазара. Букмейкърът разполага с множество функции, чрез които привличат все повече и повече клиенти от цял свят.

Една от тях е базираната на компютърен софтуер опция за виртуални спортове. Чрез нея потребителят може да си изпробва късмета, след като заложи на дадено събитие, чийто резултат впоследствие ще бъде генериран изцяло от изкуствения интелект.

Виртуалните спортове в bet365 са едни от най-разнообразните и добре имплементирани функции в който и да било букмейкър. Към момента на писане на статията броят спортове наброява 11, а освен основните като футбол и тенис, онлайн платформата предлага вариации като дартс, спидуей, хрътки, моторни спортове, американски футбол, тротинг, конни надбягвания, колоездене и крикет.

Залози на виртуалните спортове в bet365 – Разнообразни пазари и високи коефициенти

Въпреки че съществуват от около 10 години, виртуалните спортове все още могат да бъдат считани като нововъведения в онлайн букмейкърите. Лека-полека този аспект при онлайн операторите се разви, а главната причина е фокусът върху разнообразието и грижата за това всеки клиент да бъде удовлетворен от откритите възможности.

Залозите във виртуалните спортове са досущ като тези на реалните спортни събития. Единствената разлика е, че тук липсва човешкият фактор, без който клиентът няма абсолютна никаква представа в коя посока може да се развие дадена среща.

Коефициентите са повече от конкурентоспособни и затова bet365 е сред най-любимите компании за спортни залози сред потребителите. Аз лично често съм се възползвал от хубавите предложения във виртуалните спортове. Макар и осланящ се изцяло на късмета, неведнъж съм успявал да предприема хубава стратегия, която да ме отведе до крайната печалба.

Едно от най-големите предимства в тези пазари е, че липсват коефициенти от типа 1.10-1.20. Срещат се такива от порядъка на 1.30 и 1.40, но в много редки случаи ще има по-ниски коефициенти от това. Преобладават високи и равностойни коефициенти и солиден набор от пазари, които разгледах в детайли по-долу.

bet365 виртуални спортове

Залози на виртуален футбол

Залозите включват типичните за футбола „под“ и „над“ пазари, както и опции за изход на полувремето и в края на двубоя. В допълнение на това, потребителят може да избира и залози от типа „точен резултат“, „двата отбора да отбележат гол“, „азиатски хендикап“, „точен резултат“, и „първо полувреме/краен резултат“. Изборът пред клиента е от три лиги, като се предлага само по един мач едновременно във всяка лига. Срещите са през 3 минути, което допълнително допринася за динамиката на залозите.

Залози на виртуални хрътки

Вторият виртуален спорт, който ще покрия, са надбягванията с хрътки. Там потребителят може да избира измежду две състезания, които нямат общо помежду си. И на двете места броят на хрътките е 6, коефициентите, които букмейкъра предлага са повече от качествени. В допълнение на това, има опция за форкаст и трайкаст залози. В този тип система клиентът трябва да превиди с точност класирането в Топ 2 (форкаст) и съответно в Топ 3 (трайкаст). Макар и шансовете за успех да са ниски, при успех възвращаемостта е огромна.

Залози на виртуален дартс

Друга опция за виртуални залози, която ще разгледам, е нестандартна и не се среща при голяма част от букмейкърите, а именно дартса. Предложенията не са многобройни, като по едно и също време се състои само един двубой. Опциите за залози обаче включват почти всичко, което може да се намери като пазари на истинските турнири по дартс. Потребителят може да посочи краен победител в срещата, цвят на чекаут, както и „под“ и „над“ точки при излизане.

Други опции включват избор дали ще има „180 в мача“, както и „излизане с 9 стрели“. Най-интересното е, че се предлага пазар, който се нарича уинкаст. Той не присъства като опция в реалния дартс и представлява комбинация между „краен победител“, „брой на чекаут“ и „познаване на мишена, от която ще приключи гейма“.

Залози на виртуален спидуей

Поредният спорт във виртуалният свят на bet365 e спидуей. Има само едно събитие през 3 минути. Потребителят може да избере победител измежду 4 състезатели. Също така, той може да комбинира с точност първо и второ място за определен мотор, като по този начин ще вдигне общия коефициент на залога.

Залози на виртуални моторни спортове

Виртуалните моторни спортове в bet365 се провеждат на кръгла писта тип „Наскар“, а състезаващите се автомобили са болиди, подобни на тези от Формула 1. Всяка надпревара е през 3 минути, като отнема около минута и няколко секунди да приключи. Изборът е голям, като потребителят може да си избере някой измежду 12-те „пилоти“ като краен победител в състезанието. Подобно на някои други спортове, и тук клиентът може да повиши общия си коефициент, предвиждайки с точност крайното класиране в топ 2.

Залози на виртуален американски футбол

Виртуалният американски футбол в bet365 е една от по-нестандартните опции в сайта. В едната надпревара потребителят може да залага на краен победител, общо точки, печеливша разлика и хендикап.

Другата секция на виртуалния американски футбол е една идея по-сложна, но и в същото време по-интересна за тези, които са запознати с правилата. Тя се нарича „Първи Даун“ и потребителят трябва да познае какъв ще бъде изходът от атаката на даден отбор. bet365 също предоставя възможността да се залага на брой опити в атака, както и на напредък от ярдове.

Залози на виртуални конни надбягвания

Залозите за виртуалните конни надбягвания в bet365 не се различат много от тези, предлагани от останалите онлайн оператори за залози. bet365 предоставя на потребителя възможността да избира измежду 3 състезания с различен брой коне. На първата писта броят коне е 14, на втората – 9, а на третата – 11. Събитията се провеждат в рамките на минута, а от компанията за спортни залози са направили така, че да има събития всяка минута от денонощието. Може да се залага за краен победител, както и чрез форкаст и трайкаст функциите.

Залози на виртуално колоездене

Виртуалното колоездене в bet365 е колоездене на писта с различен брой участници, вариращи от събитие на събитие. Възможностите пред потребителя са същите като в другите състезателни надпревари. Той може да избере краен победител и да си изпробва късмета, залагайки на правилната подредба сред първите трима на финала.

Залози на виртуален тротинг

Тротингът представлява състезание с коне, теглещи специално направена колесница. В bet365 този спорт включва само една надпревара, която се провежда през 3 минути. Броят на възможните победители, от които потребителят в сайта може да избира е 8, а коефициентите са повече от привлекателни. Също така, клиентът отново може да залага на точно разпределение на конете в топ 3 на крайното класиране.

Залози на виртуален крикет

Виртуалният крикет в bet365 предлага по един мач едновременно, като събитията се провеждат през 4 минути. Опциите за залагане пред потребителя са многобройни, като по-нестандартните включват залози за „общо четворки и шестици за даден отбор“, „брой рънове от първи опит“, както и „брой баундърис в срещата“. Главните пазари също са налични, като краен победител в двубоя и общо рънове.

Стратегии и съвети за залагане на виртуални спортове в bet365

Съветите за залагане на виртуални спортове не се различават много от тези за обичайните спортни залози. Главният съвет, който мога да дам относно залозите на виртуални спортове, е човек да не се осланя на статистика и да си мисли, че щом даден тим доминира няколко поредни мача, то явно е добър и ще продължи да го прави. Резултатите биват генерирани от компютърен софтуер, а там няма място за тенденции, които могат да се следват.

Следователно бих препоръчал всеки, който залага в тази секция на бет365, да играе разумно и да се влияе главно от коефициентите, които букмейкъра избира да предложи. Преследването на определен тип залог с цел избиване на загуба често се оказва пагубно за играча, тъй като в края на краищата банката, с която той разполага, не достига в определено време, когато трябва да се направи поредния умножен неколкократно пъти залог.

Бонуси за залози на виртуални спортове в bet365

Единственият бонус, който е предлаган от букмейкъра и може да бъде използван във виртуалните спортове, е стартовия бонус за спортни залози. Тъй като виртуалните спортове спадат към тази графа, залози на тях се броят за бонуса и важат за превъртането му. Стойността на бонуса се определя в зависимост от сумата на депозита. За да могат да бъдат изтеглени допълнителните средства, предоставени от бет365, трябва да бъдат направени квалифициращи залози на стойност размера на депозираната сума.

Често задавани въпроси

Кои са най-големите предимства на виртуалните спортове в bet365?

bet365 съумява по прекрасен начин да съчетае подобно нововъведение с хубави коефициенти и разнообразни опции. Несъмнено тези неща, както и възможността да се правят залози по всяко време на денонощието са най-големите предимства на bet365 в този аспект.

🤔 Кои са най-успешните ми залози във виртуалните спортове в bet365?

Още от самото начало бях приятно изненадан от нивото на коефициентите, предлагани във виртуалните спортове. Със сигурност бих заявил, че най-голям успех имах от залози при висок коефициент от над 2.00. Тогава не ми се е налагало да добавям допълнителни селекции или да увеличавам стойността на залога, което допълнително допринася за трудността на познаване.

🤷‍♂️ Кой е най-големият недостатък на виртуалните спортове в bet365?

Както във всеки друг онлайн оператор, така и в bet365 резултатът се решава чрез компютърен алгоритъм. Това само по себе си прави залагането на този тип събития още по-хазартно. Според мен, именно липсата на реални анализи и залагане изцяло на сляпо са най-големите недостатъци на виртуалните залози.

100лв кредити за залози

Посети официалния сайт

 • Бонус:

  5.0

 • Залози на живо:

  5.0

 • Мобилно приложение:

  5.0

 • Пазари:

  5.0

 • Методи за плащане:

  5.0

*Регистрирайте се, депозирайте 10 лв или повече във Вашата сметка и ние ще Ви дадем Кредити за Залози на стойността на Вашия квалифициращ депозит (до 100 лв), след като направите квалифициращи залози на същата стойност и те бъдат уредени. Само за нови клиенти, важат условия.

Ако все още не сте избрали вашия онлайн букмейкър, разгледайте следните оператори:

200% бонус до 200лв
Winbet ревю
100% бонус до 200лв
Efbet ревю
100% бонус до 200лв
Betfair ревю