букмейкъри с лиценз в България

Към момента букмейкърската компания betfair не е одобрена от нас. Препоръчваме Ви да прочетете ревюто на bwin или да разгледате нашата таблица с най-добрите букмейкъри.

100% бонус до €100

Не е одобрен

*18+; В сила са условията на букмейкъра!

 • Cash out опция
 • Залози на живо
 • Чат на живо
 • Многослойна защита на данните

Betfair Ревю 2021 – Един от иноваторите в спортните залози

Betfair е компанията с може би най-интересна история, изпълнена с новаторство и изобретателност от ден първи. Тя се ражда през 2000 година, по идея на Едуард Рей и Андрю Блек. Тяхната идея е Бетфеър да бъде платформа, на която потребителите сами да уреждат залози помежду си. Ситуация, в която всеки може да е букмейкър и да приема залози от всеки. Нещо, което е познато като борса за залози. Преди това друга такава няма.

Концепцията е за честни и свободни залози, по възможно най-прозрачен и лесно организиран начин. От там идва и името на компанията. През 2012 година към сайта се добавя и традиционна секция за залози на „Спорт“. Това засилва вече огромния успех и превзема Европа и САЩ като лавина. Нека се потопим в този свят и да разберем най-важните детайли за платформата.

Как да вляза в Betfair?

За жалост към момента Betfair България не разполага с лиценз не може да извършва дейност на територията на страната. Съответно достъпът от България е ограничен. Възможно е сайтът да бъде посетен чрез използване на VPN например, стига да използваме IP адрес от страна, в която Бетфеър оперира. Например от Великобритания. Това ще ни позволи да влезем в акаунта си, ако вече разполагаме с такъв, но няма да ни позволи да правим Betfair спортни залози и като цяло да ползваме сайта. Ще можем да получим достъп само до самата сметка. Все пак е важно да се отбележи, че старите ни акаунти не са изтрити, макар достъпът да е вече ограничен.

Ако пребиваваме в друга страна, в която е позволено да се работи с Betfair, няма никакъв проблем да си направим сметка от там и да се възползваме от невероятните възможности на платформата. Надяваме се все пак ситуацията за България скоро да се промени и всички да можем да се насладим на това автентично изживяване.

Betfair е с лицензи от най-големите бетинг организации

От друга страна обаче, брандът е добре подплатен с лицензи от други държави. Издадени са активни лицензи от авторитетните комисии в Малта и Великобритания. Наличен е локален Betfair лиценз за Дания, Швеция, Италия, Румъния и Испания.

За клиентите на Бетфеър дори има специализиран портал за защита и помощ. На разположение са както много информация, така и редица технически инструменти. Също така, оператора си партнира с организации като Gambling Therapy, BeGambleAware и GamStop, които предлагат съвети и помощ при проява на хазартна зависимост.

Фирма: Седалище: Управител: Лиценз: Раб. време: Чат на живо: E-mail: Телефон:
Betfair Limited Waterfront, Hammersmith Embankment, Chancellors Road, London, England, W6 9HP Питър Джаксън Малта, Великобритания + локални 24/7/365
info@betfair.com 0044 20 8834 8060

Регистрация в няколко бързи стъпки

Метод на регистрация в betfair

Лесно е да се досетим, че в момента регистрациите в Betfair България са невъзможни. Ако сме в чужбина и разполагаме с нужните документи и данни, можем да се възползваме. И това е един от най-добрите букмейкъри за нас.

Регистрацията е разделена на два етапа. При първия етап се описват всички лични данни. Напълно задължително е да попълним формата коректно, не се допуска компромис.

 • Започваме със стандартните първо и фамилно име, допълнени от дата на раждане.
 • Избираме страната, в която пребиваваме, като в списъка са посочени само страни, в които Бетфеър е достъпен.
 • Попълваме правилен телефонен номер, тъй като той служи не само за информация.
 • Въвеждаме имейл адрес и парола, като изискванията за нея са доста високи.
 • Избираме таен въпрос, посочваме отговор и най-добре си го записваме някъде – той също е много важен и от него може да има нужда в последствие.
 • Избираме валута внимателно, тъй като тя не може да се промени след това.
 • Посочваме дали искаме да има лимити за сумата и честотата на депозиране и, ако да, какви да са те.

След като се регистрираме и активираме акаунта си, чрез линк в полученото имейл съобщение, ние трябва да направим депозит.

Betfair верификация, още наричана KYC (Know Your Customer) или потвърждаване на самоличността, е напълно стандартна. Тя е задължителна, за да ни позволи Бетфеър да теглим средства. Най-добре е да преминем през процеса преди да ни се наложи това. Извършва се чрез използване на стандартни лични документи – лична карта, книжка или паспорт. На сайта има специална страница, през която това се случва. Важно е данните да съвпадат с тези от нашата Betfair регистрация. Ще получим имейл, който потвърждава успешното завършване на процеса.

Сигурни и многократно проверени методи за депозит и теглене

Можем да открием достатъчно на брой методи за депозит и теглене, които са наложени във времето. Минималната сума при депозит е 6 евро, ако ще използваме банкова карта, а с банков превод е 15 евро.

Операторът работи и с най-известната разплащателна система Skrill с минимална сума за депозит от 10 евро. Същият е минимумът, ако решим да вкараме пари с карта на Paysafe. Предлага се и друга система за онлайн разплащания – NETELLER. При нея минималната сума за депозит е 15 евро.

В периодите, в които Betfair България има лиценз у нас, специално за родните потребители се предлага възможност за използване на ePay. Там минималната сума за внасяне е само 5 евро.

Всички депозити, с изключение на тези чрез банков превод, се отразяват веднага, като Betfair не начислява такси. При използване на методите за теглене, сумата пристига при нас в рамките на денонощие. Във всички останали случаи отнема минимум 3 дни.

Разплащателни методи:
Минимален депозит: €10 €10 €15 €5 €15
Минимално теглене: €20 €20 €20
Време за теглене: 3 дни 3 дни 3 дни 24 часа 3 дни 3 дни
Такса 3% Няма Няма Няма Няма Няма

Betfair бонуси – Едни от най-добрите в индустрията!

При Betfair е правилният въпрос не е „Какви бонуси има?“, а по-скоро „Има ли бонуси, които не са налични?“. Все пак говорим за един от пионерите в индустрията.

Тук можем да открием от всичко – от атрактивен Betfair бонус при първи депозит до бонус при презареждане на сметката. Има промоции, при които си връщаме залога или част от него, ако не познаем. Правят се промоции за отделни първенства и срещи. Има специални предложения за отделни спортове, различни комбинации и акумулатори (колонки). Като цяло е трудно да изредим всичко, без да пропуснем нещо. Затова ще кажем, че това е букмейкърската къща, която в най-силна степен позволява да се възползваме от промоционални условия, без значение от индивидуалния подход и стратегиите за игра.

Специално внимание трябва да обърнем на Price Rush функцията за завишаване на коефициенти.

betfair Бонус
 • Бонус:€100
 • Бонус код:
 • Превъртане на бонуса:5 х Бонус
 • Валидност:
 • Минимален коефициент:1.50
 • Минимален депозит:€10
 • Максимален залог:
 • Максимална печалба:
 • Изключени методи за плащане:
 • Изключени видове залози:

Не е одобрен

*18+; В сила са условията на букмейкъра!

Betfair – Преглед на наличните пазари

Тук вече нещата ще започнат да добиват вид и можем да разберем защо Betfair е изградил толкова голямо име за себе си. Количеството на пазарите е може би най-голямото в цялата индустрия. В секцията „Популярни“ към всяка среща ще открием най-използваните 20-30 пазара. Неща като точен резултат, брой голове, равенство няма залог, двоен шанс, единичен краен знак и така нататък.

По-интересното обаче е в останалите секции. Например, има пазари, които се отнасят до това колко изстрела в рамките на вратата ще направи даденият отбор или дори някой конкретен играч. Или пък общ брой удари към вратата, или кой отбор ще стигне пръв до определен брой корнери. Любимият ни пазар е за залог на това кой отбор ще изостане и след това ще навакса разликата в головете.

Фишът за залог е много интересен. Когато добавим нашите селекции, те се появяват в горната част с възможност за единично залагане. Отдолу се появяват опциите за множествен залог. Налични са традиционните системи за пълно комбиниране – като 3 от 5 или 6 от 8 и т.н. Освен това е налична възможност да правим залози като Trixie, Doubles, Super Heinz, Goliath и т.н. Те реално се явяват комбинации от множество системи за комбиниране. В скоби до всяка комбинация е посочен общия брой на колонките.

Също така навсякъде е означено дали залогът ни ще подлежи на ранно затваряне (Cash Out), или не. Тази опция е характерна за Betfair България. И това не е случайно, защото това е първата компания, която предложи на клиентите си да затварят своите Betfair спортни залози. Другото характерно нещо е, че се предлага частичен Betfair затвори залог. Така можем да подсигурим печалбата си, но да оставим част от залога за по-голяма печалба. Кешаутът се предлага за голям набор от срещи, спортове и пазари. Без аналог в бранша.

Спортният свят е намерил своя дом тук и ние сме поканени на гости

Другата много силна страна на Бетфеър е предлагането на почти целия набор от спортове, които съществуват. Няма нужда да споменаваме класическите спортове като баскетбол, футбол, тенис или волейбол. Тук говорим за наличие на не толкова комерсиални и не толкова популярни спортове. Искаме да залагаме на Австралийски футбол, Келтски спортове, някоя от всички разновидности на Ръгбито или нещо друго в този ред на мисли? В Бетфеър това е напълно възможно!

Като по-традиционен букмейкър, тук електронните спортове не са застъпени обширно и приоритетно. Все пак може да откриете такива, основно залози на игри като DoTA 2, CS:GO и League of Legends.

Предлагат се Betfair виртуални спортове, които се провеждат на всеки 3 или 4 минути. Те не са достъпни за България, но са достъпни в други страни на пребиваване. Предлагат се виртуални разновидности на мотори, спидуей, гонки с хрътки и коне, колоездене, тенис и футбол.

Бетфеър покрива българските срещи и състезания на нивото, което е прието за международните букмейкъри. Не могат да предложат разнообразие като ориентирани към българския пазар компании, но най-важните състезания и срещи са винаги налични.

Видове Спорт

Футбол

Тенис

Баскетбол

Волейбол

Американски футбол

Хокей на лед

Тенис на маса

Дартс

Бойни спортове

Бейзбол

Ръгби

Бадминтон

Футзал

Голф

Крикет

Колоездене

Моторни спортове

Електронни спортове

Невероятни възможности за залог на живо и голям брой срещи с пряко предаване

Залозите на живо са отделени в собствена секция, като тя не се различава визуално и по организация спрямо стандартната спортна секция. Характерна е техническата взаимовръзка между двете секции чрез различни линкове и бутони.

Платформата предлага една от най-обширните възможности за гледане на спорт на живо чрез пряко предаване. Изискването е да сме регистрирани и да разполагаме с някакви пари в сметката си. Няма обаче изискване да сме заложили на срещата, за да гледаме. Прякото предаване, както и наличието на възможности за залози на живо, се отбелязват със специални символи.

Разполагаме и с визуална симулация на срещата, отново на живо, ако не искаме да гледаме прякото предаване или то не е налично за някоя среща. Изживяването е допълнено със секция за статистика, както на живо, така и от историческа гледна точка.

Спортни залози на живо в betfair

Букмейкърът осигурява пълноценни решения за мобилни залози през смартфони и таблети

Виждаме една от малкото компании, която предлага, както Betfair мобилна версия на сайта си през браузър, така и мобилни приложение за Android и iOS. И двете осигуряват пълната функционалност, която е налична при използване на настолен компютър. Това включва затваряне на залог, гледане на живо и прочие.

Мобилната версия се адаптира спрямо размера на нашето устройство и предлага съвместимост и с по-стари версии на операционните системи.

Ако искаме да си свалим Betfair мобилно приложение, за iOS то е налично през официалния магазин на Apple. Приложението за Betfair спортни залози за Android не се намира в Google Play, така че трябва да си го изтеглим от сайта на Бетфеър. Предимството да използваме app, вместо мобилната версия, е, че така ще се възползваме максимално от производителността на нашия смартфон или таблет.

Платформата, която Betfair България предлага се отличава по много неща

Най-важното, на което можем да разчитаме, използвайки Betfair България платформата e ясната организация на срещите. И то не просто по спортове и първенства. Има отделна секция за събитията, които са налични за Betfair затвори залог, например. Говорим за това, че за всяка среща се отбелязва дали ще е налична за гледане живо, дали е достъпна за затваряне на залог, дали ще можем да залагаме по време на провеждането ѝ. Това е запазена марка на Betfair.

Много добра идея са и допълнителните филтри за държава и първенство, както и препратките към срещите на живо за отделни дисциплини. Макар и секциите да са отделни, те са много добре свързани помежду си.

Многослойна защита на данните и плащанията на потребителите

Защита на личните данни в betfair

От организацията са наясно, че потребителят трябва да може да има доверие на услугата, която се предлага. Особено що се отнася до Betfair депозит и теглене. На първо място се предлага криптиране на връзката, удостоверено от SSL сертификат. Това е нещо стандартно. Тук обаче виждаме VeriSign символът, който показва наличието не само на криптиране на връзката, но и редовни проверки за зловреден софтуер от Symantec.

Политиката за защита на данните включва технологични решения, които са фокусирани върху предотвратяване компрометирането на информацията. Като втори слой обаче са предприети мерки, които да осигурят спокойствието ни и в случай на инцидент. Това са псевдонимизация на данните, така че те да не могат да бъдат свързвани с нас, и криптиране не само на връзката, но и на ниво съхранение на данните.

Бърза, навременна и компетентна помощ от служителите на Betfair

Бетфеър е еталон в бранша по отношение на комуникацията с клиента и осигуряване на безпроблемна игра и техническа поддръжка. Възможно е да се свържем със служител на компанията денонощно и във всеки един ден. Тази връзка се осъществява чрез секцията „Помощен център“. Стигайки там откриваме много пространна секция с информация и често задавани въпроси. В много от случаите това ни помага да придобием яснота.

В случай, че все още искаме да говорим с човек, възможностите за това са използване на телефон, изпращане на имейл и чат на живо. Отговорите са бързи, конкретни и без излишен пълнеж и фамилиарност.

Betfair е компанията, която предоставя наистина пълноценно преживяване

Сигурни сме, че сте успели да си създадете много информирано мнение за Betfair, но нека направим едно заключение. Ставайки клиент на тази световно доказана компания, ние получаваме максимален набор от спортове и пазари. Получаваме прозрачност и много добре описани функционалности, които правят играта лесна, дори за по-неопитни играчи. Разнообразието от бонуси ни дава възможност да се възползваме максимално от подкрепа за сметката ни, но без това да ограничава свободата и стила ни на действие. А черешката на тортата е оригиналната възможност за затваряне на спортни залози.

Единственото нещо, което бихме желали да подобрено е засилване на присъствието по отношение на електронните спортове. Надяваме се, че когато Betfair България е отново при нас, ние ще можем да се докоснем и до борсата за залози. Ако към това се включи и една търсачка, за да търсим по имена на отбори и първенства, изживяването ще е перфектно.

Често задавани въпроси

🏧 Имам стар акаунт в Betfair и все още имам пари там, мога ли да ги изтегля?

Да, предишните регистрации продължават да съществуват и осигуряват достъп до сметката за изтегляне на средства. Просто няма да може да извършвате депозити и да правите каквито и да е залози.

Какво представлява борсата за залози?

В тази секция може да правите залози срещу други и грачи и да приемате такива. Често се предлагат по-високи коефициенти от спортната секция. Когато приемате залог, вие избирате каква сума може да покриете. Ако отсрещната страна не познае, сумата от залога остава за вас. Ако познае, трябва да покриете печалбата.

🤷‍♂️ Какво е ACCA EDGE, виждам го навсякъде?

Това е функционалност за извършване на множествен залог. В случай, че познаем всички селекции, освен една, нашият залог ще бъде възстановен. Тази „застраховка“ намалява коефициента, макар и минимално. Всички обаче знаем колко често сме били само на мач от успеха и сме губили пари.

100% бонус до €100

Не е одобрен

 • Бонус:

  3.2

 • Залози на живо:

  3.6

 • Мобилно приложение:

  3.1

 • Пазари:

  4.0

 • Методи за плащане:

  3.8

*18+; В сила са условията на букмейкъра!

Ако все още не сте избрали вашия онлайн букмейкър, разгледайте следните оператори:

100лв Кредити за залози
Bet365 Ревю
100% бонус до 200лв
Efbet Ревю
100% бонус до 200лв
Winbet Ревю