InternetZalozi.com

Класация на най-добрите букмейкъри предлагащи най-високи коефициенти у нас

Ние имаме сериозен опит в сферата на хазарта и най-вече в използването на най-добрите букмейкъри, датиращ от 1997, когато за пръв път се появиха залозите в интернет. С течение на времето развитието на тази ниша промени Българската онлайн индустрия по един удивителен начин, но все още трябва да бъдете внимателни при избора на букмейкър и депозиране на средства. Ние залагаме единствено в сайтове за залози предлагащи високо качество, честност и отговорност. По-долу сме ви подготвили таблица с такива.

*В сила са условията на букмейкърите!

С появата и развитието на букмейкърските услуги в интернет се отвориха нови врати към възможности за залагания както на традиционния играч, така и на привържениците на офлайн хазарта. Удобствата от залагане в интернет са много – вече няма нужда да излизате от вкъщи за да отидете до близкия пункт, което ние считаме за най-голямото удобство. Всички букмейкърски пунктове вече могат да бъдат открити и в Интернет, като най-добрите букмейкъри несъмнено ще удовлетворят всичките ви нужди, директно от техния уебсайт.

Какво да търсите в един онлайн букмейкър?

Едно от първите неща на които трябва да обърнете внимание е репутацията. Тя ще придаде допълнителна сигурност когато решите да залагате онлайн. Представете си разликата между залагане на Челси, и залог за отбор като Славия. Трябва да се ориентирате към известно и надеждно име, което вдъхва сигурност.

Компании като Bet365, Betfair и Efbet са едни от най-популярните имена привличащи внимание и клиенти със своите онлайн услуги.

Увеличете потенциалната си печалба

повече букмейкъриАко залагате при повече от един букмейкър имате голям шанс да увеличите потенциалната си печалба. Например, ако имате само един акаунт в Bet365 – компания считана за една от най-добрите в света – и предстои голям мач от рода на Челси – Манчестър Юнайтет, вие ще бъдете ограничени в избора си на коефициенти. Докато Bet365 е лидер по отношение на предлаганите коефициенти, някои от залозите са по-изгодни например при Betfair. Ето защо притежаването на повече от една регистрация ще е във ваша полза – например може да вземете коеф. 2.1, вместо 1.7, а това ще увеличи спечелената сума при познаване на изхода от срещата. Още един факт заслужаващ внимание е този , че ако имате повече от една сметка ще може да се възползвате от различи специални оферти.

Специалните оферти от най-добрите онлайн букмейкъри се предлагат често под формата на промоции за нови клиенти – безплатни залози, бонус при регистрация, бонус при първи депозит и други. Практика е бонусът да е равен на сумата на първия депозит или на сумата на първия залог от новорегистриран акаунт. Разбира се, че има и максимална сума, която може да получите като бонус – тя е различна при отделните компании.  Efbet например предлагат първоначален бонус до 110 лева под формата на безплатни залози.

Специални бонус предложения от букмейкърите

специални бонусиБонусите за спортни залози са най-разпространеният начин за привличане на нови клиенти, и те обикновено се предлагат след регистрация на нов безплатен акаунт. По този начин няма какво да губите докато играете с тези пари получени от бонусите. Елементарно търсене из ревюта на клиенти и четене на независими сайтове за залагания като нашия ще ви помогне да направите информиран избор на букмейкър, който отговаря напълно на вашите нужди. Други неща, които трябва да вземете под внимание са: нивото на поддръжка предлагано от сайта и колко лесно може да се свържете с тях. Сигурността е друг важен аспект – трябва да разберете как букмейкърът борави и пази информацията за вашия акаунт. Винаги избирайте трудни имена и пароли за допълнителна защита на сметката си.

Възможността да проучвате някои от най-добрите букмейкъри ще бъде само във ваша полза. Като посещавате тези сайтове за залагания онлайн, дори и без да се регистрирате, вие ще получите възможността да разберете дали сайтът е user-friendly (лесен за ползване). Не е добре да избирате уеб сайт, който е труден за навигация и/или бавен за зареждане, защото той ще отвлече вниманието ви от нещото за което сте го отворили – залаганията. Съвременният свят на онлайн залагания е много повече от покер машините и телевизорите в някой пункт на Еврофутбол. Вече може да си стоите в къщи и да играете Казино Las Vegas, Покер, Блек Джек, Бинго и още куп други игри.

Съществуват и алтернативи на стандартните букмейкъри. Betfair е една от борсите за залози, а техните цени обикновено са по-големи от тези на другите букмейкъри. Тези сайтове се основават на залагането на хора срещу други хора, при условие, че има кой да вземе техния залог в рамките на обществото. Предоставените опции при различните букмейкъри са на практика безкрайни.  Уверете се, че сте направили достатъчно задълбочено проучване преди да се решите да се впуснете в залаганията и изберете правилния букмейкър.

Ако искате да получите допълнителна информация може да прочетете нашите ревюта на букмейкъри, които предоставят един много добър поглед върху качествата на различните компании. Периодично нашите експерти ще пишат ревюта за тези букмейкъри.

Ревютата включват различните предлагани опции за залагания, качеството на обслужване на клиенти, наличните бонуси и безплатни залози, методите за изплащане, и още куп други неща.

Back to Top
...