букмейкъри с лиценз в България

Декларация за Поверителност

Тази страница описва как използваме и защитаваме личните данни, които споделяте когато посетите нашия сайт. Бъдете сигурни че тази информация ще бъде използвана съобразно с декларацията за поверителност. Не събираме данни за вас като имейл или име освен ако не ги споделите с нас. Когато използвате нашия сайт или общувате с нас по имейл се съгласявате с нашата декларация за поверителност. Може да променим или обновим съдържанието на тази страница по всяко време, затова я проверявайте.

Информация която Не ви Идентифицира

Събираме техническа информация от вашия компютър винаги щом посетите Internetzalozi.com. Тя се отнася до прекараното време в сайта, операционната система, интернет браузъра, както и използваните ключовите думи за търсене. Събраните данни не съдържат ваша лична информация и се разглеждат само от наши служители. Целта е да подобрим съдържанието и визията на нашия сайт като следим посещенията.

Как използваме Бисквитки

Бисквитката е малък файл, който ще поиска разрешения за достъп до хард драйва на вашия компютър. Анализът на уеб трафика показва кога посещавате даден сайт. Бисвитките запазват информация за вашите предпочитания като проследяват какво харесвате и какво не, за да получите индивидулно онлайн обслужване. Така се индентифицира кои страници се използват и се определят какви са потребителските нужди. Тези данни се използват за статистически анализ след което се изтриват от системата.

Информация от Други Сайтове

Може да получим информация за вас от сайтовете или услугите, които предоставяме. За да прочетете повече погледнете условията на сайта. Освен това работим с трети страни от които също може да получим данни за вас (рекламни компании, бизнес партньори, анализатори, информатори и агенции за парични транзакции).

Съхраняване на Информацията

Стараем се да гарантираме сигурността на вашите данни. За да няма хакерски атаки и вируси, прилагаме електронни процедури за защита на събраната информация. Въведените данни се прехвърлят на кодиращ сървър по стандартния интернет протокол. Все пак бъдете на ясно че съществува риск за вашата лична информация когато общувате с други потребители онлайн.

Услуги на Трети Страни

Третите страни събират от вас информация, която е необходима за да предлагат услугите които осигуряват. Все пак всяка от тези трети страни има своя декларация за поверителност в съответствие с нейната дейност. Помнете че някои от сайтовете се намират в други страни, където действат различни правила и закони от тези във вашата страна. Прочетете тяхната декларация за поверителност и разберете как те използват данните ви. Напуснете ли Internetzalozi.com или ако бъдете  пренасочени към сайта на трета страна, попадате под друга юрисдикция, за която нашия сайт не носи отговорност. Затова бъдете внимателни, особено при парични транзакции.

Възрастови Ограничения

Когато използвате услугите на този сайт, вие потвърждавате че сте пълнолетен по законите на вашата страна или на местната власт, както и че ни давате достъп до предоставените от вас данни.