букмейкъри с лиценз в България

4.9

200% бонус до 200лв

Регистрирай се в Winbet

*18+; В сила са условията на букмейкъра!

 • Множество спортове
 • Залози на живо
 • Залози на виртуални спортове
 • Cash out опция

Winbet България – Родният букмейкър, който се цели на високо!

Winbet е една от най-разпознаваемите марки в България, що се отнася до хазартния бранш и спортните залагания. И то не от вчера. Конкретно за организирането на онлайн спортни залагания, дейността започва през 2015 година.

Уинбет вече има натрупан опит от националната си верига наземни обекти. Вече установилите се принципи на работа, отношение към клиентите, тяхното стимулиране и цялостен know-how се прехвърлят на новия терен.

Това е и една от причините все повече залагащи да се доверяват на Winbet за своето преживяване. Сега ще разгледаме с какво услугите могат да се отличат, как ние да се възползваме от това, на какви бонуси и коефициенти да разчитаме и какви възможности за игра има.

Как да вляза в Winbet и има ли нужда от нещо по-специално?

От известно време най-голямата разлика между отделните букмейкърски компании е нуждата от използване на алтернативен линк или VPN услуга, или липсата на такава. Тук всичко се случва по най-правилния, най-лесния и най-прозрачен начин.

На първо място говорим за компания, която е българска и е ориентирана към българските потребители. На второ място говорим за разпознаваемо име, зад което стои организация, спазваща правилата и осигуряваща всичко необходимо за безпроблемния достъп до сайта. Той е свободен и директен от всяко устройство, през официалния уеб адрес на Уинбет.

Наличието на Winbet лиценз осигурява нужното спокойствие

Лиценза за организиране на Winbet спортни залози е първоначално издаден от Държавната комисия по хазарта с решение номер 00030-8099 от 22.07.2016 година. Лицензът за организиране на залози за случайни събития и познаване на факти е издаден с решение номер 000030-11140 от 29.09.2017 година.

Това е много важно не само за достъпа ни до сайта, но и възможността за спокойна игра, без никакви притеснения по отношение на разплащанията с потребителите и коректното отчитане на дейността пред различните държавни органи.

Философията на компанията е да подкрепя отговорната игра. Мисията на Winbet България е да предложи възможност за пълноценно развлечение. Рискът е част от това развлечение, но той трябва да е премерен и разумен. На сайта на Уинбет се предлага информация и връзки към ресурси по темата от различни български организации като „Солидарност“, или международни като NCPA и BeGambleAware.

Създаването на Winbet регистрация е много лесен процес

Той се състои от попълването на форма в една стъпка и отнема буквално минута. Стандартните данни за идентификация се състоят от въвеждането на потребителско име, имейл и парола. Личните данни, които се въвеждат при регистрация са първо и фамилно име, ЕГН и телефонен номер. Виждаме четири отметки, като три от тях са задължителни – „Аз не съм робот“, за навършено пълнолетие и съгласие с условията за ползване. От тук и избираме желаната от на валута – лев или евро.

Изисква се потвърждение на регистрацията, чрез клик върху линк в уведомителното имейл съобщение от Уинбет.

Процесът по Winbet верификация е много лесен за изпълнение

Winbet България предлага лесна и бърза KYC (Know Your Customer) процедура по потвърждаване на самоличността и няколко гъвкави варианта това да се случи. По принцип верификацията се извършва задължително, когато настъпи първото теглене на средства, но може да бъде извършена и преди това.

Двете най-удобни възможности за верификация са чрез предназначената за това форма и през чата с отдел поддръжка.

Формата може да бъде открита чрез натискане върху потребителското име, последвано от клик върху „Профил“ и отваряне на секцията „Документи“. Има три полета:

 • Първото е предназначено за личната ни карта.
 • Второто за банковата ни карта (ако ще я използваме за депозити и теглене).
 • В третото поле можем да прикачим друг вид документ при нужда.

Тъй като се изисква снимане и от двете страни на картите, можем да качим документите на два пъти. Потвърждение за проверката се получава по имейл.

Winbet верификация чрез чата също е много лесна. Изпращаме запитване, в което споменаваме, че искаме да направим потвърждаване на самоличността. Когато оператор се свърже с нас, ние можем да приложим нужните файлове като натиснем „Опции“ и „Изберем прикачване на файл“.

Най-разнообразни възможности за депозит и теглене на средства в Winbet

Тук идва най-голямото предимство да работим с букмейкър, който е специализиран за българския пазар. Виждаме опции за Winbet депозит и теглене като А1 сметка (до 30 лева), EasyPay и Cashterminal за използване на пари в брой, както и ePay. Освен това се предлагат класическите опции за депозит с дебитна или кредитна карта, превод през банка и използване на утвърдения в индустрията доставчик на платежни услуги Skrill. Важно е да отбележим, че бонуса за първи депозит не е наличен при използването на Skrill.

Минималният депозит е 10 лева и той се отразява моментално по сметката в сайта, с изключение на банковия трансфер. Той отнема няколко дни, за да пристигне и да бъде обработен. Минималната сума, която можем да изтеглим, е 30 лева. Най-бързо се теглят пари при използването на ePay (незабавно), EasyPay и Skrill – може да разполагате с парите си в рамките на 24 часа. Следват опциите за изтегляне чрез банкова карта или банков трансфер, които отнемат между 2 и 10 дни.

Разплащателни методи:
Минимален депозит: 10лв. 10лв. 10лв. 10лв. 10лв. 10лв. 10лв. 10лв.
Минимално теглене: 30лв. 30лв. 30лв. 30лв. 30лв. 30лв.
Време за теглене: 24 часа 2-10 дена 2-10 дена 2-10 дена 24 часа Незабавно
Такса 3% Няма Няма Няма Няма Няма Няма Няма

Изключително интересен микс от Winbet бонуси

Winbet е един от букмейкърите, чиято цел е да се отдели от стандартното разбиране за бонуси и промоции. Диамант в короната на компанията е най-традиционният и най-важен бонус за нови клиенти – 200% до 200 лева + подаръци на стойност до 50 лева (използвайте код S2020, за да го получите). От там нататък играчът може да очаква промоции, които са ориентирани към дадени първенства, игри за голове, че дори и турнири за феновете на спортните залози. Според активността на играча се предоставят възможности за извършване на индивидуален Winbet бонус.

Това, което може да се определи като черешката на тортата и изпълва много играчи с носталгия е джакпотът на Winbet. Участието в Super Jack изисква предвиждането на 11 срещи. При познаване на всички, играчът печели наградата от 50 хиляди лева. Има награди и за по-малко познати срещи.

Winbet Бонус
 • Бонус:200% до 200лв
 • Бонус код:S2020
 • Превъртане на бонуса:6 х Бонус
 • Валидност:30 дни
 • Минимален коефициент:1.30
 • Минимален депозит:10лв
 • Максимален залог:50лв
 • Максимална печалба:
 • Изключени методи за плащане:
 • Изключени видове залози:

Грабни 200лв Бонус

*18+; В сила са условията на букмейкъра!

Пазарите в Уинбет – Най-силната страна на българската компания

За всички е ясно, че отдавна минаха времената, в които залагахме само на краен изход и общ брой голове или точки в дадена спортна среща. Философията на компанията изцяло съвпада с тази тенденция и тук буквално може да срещнете стотици възможности за различни пазари. И това не само ни дава възможност да разнообразяваме и да се забавляваме повече, но и да използваме по-интересни стратегии. Доказателството, че наистина не преувеличаваме за броя на маркетите е нуждата от това те да бъдат групирани в отделни подраздели.

Това важи най-силно за футболната секция и уникалните комбинирани пазари. Тук може да откриете комбинации от различни маркети, чрез които да правите по-специфично предвиждане при изключително високи коефициенти.

И тук не говорим за популярни комбота като „Краен изход и двата отбора да отбележат гол“ или пък „Брой голове и двата отбора да отбележат гол“. Говорим за комбинации от сорта на „Първи гол и 1х2“, „Двоен шанс и двата отбора да отбележат гол“, възможност за предвиждане на под/над за двете полувремена по отделно. Има десетки възможности.

За останалите спортове може да разчитате повече на основните пазари, но от Уинбет се стараят те да отговарят максимално на спецификите на отделните дисциплини.

Електронният фиш на Winbet спортни залози е ориентиран към лесните залози и точното количество допълнителна функционалност

Winbet предлага електронен фиш, който работи бързо и лесно

Winbet предлага най-лесният и бърз електронен фиш за извършване на залози. Разглеждайки спортовете, първенствата, срещите и техните пазари, вие съответно ще отбелязвате желаните предвиждания. Те ще се акумулират във фиша, който винаги стои в горната дясна част и отчетливо се вижда промяната в някой коефициент.

В един фиш може да добавите до 30 различни селекции. Той е съставен от две части. Можем да извършим единични залози на една или повече срещи едновременно. Ако искаме да направим множествен залог, трябва да се насочим към секцията системи. Там, под избраните предположения, се появяват възможностите за комбиниране и права колонка. Интересното е, че може да отбележим повече от една опция едновременно. Например, имаме четири предвиждания и искаме да ги заложим поединично, в система 2 от 4 и права колонка. Winbet автоматично изчислява, че това са общо 11 колонки. Можем да залагаме различна сума на всяка от опциите.

Winbet затвори залог опция, която покрива широк набор от събития

Може би най-търсената функционалност, която отделя наистина добрите букмейкъри от всички останали – затвори залог. Няма по-добър инструмент за управление на загубите и печалбите. Всеки е имал момент, в който е загубил по абсурден начин в последните секунди. Чрез затваряне на залога можем да си спестим това главоболие.

Важно е да се знае, че Уинбет не ограничава опцията до отделни спортове. Поддържа се добър набор от пазари, но за жалост, както и при други букмейкъри, не разполагаме с индикация дали дадено събитие или пазар е достъпно за Cash Out. Ако се придържате към най-известните спортове, най-наложилите се пазари и важните първенства, няма да имате никакъв проблем.

Затварянето може да бъде направено само върху целия залог, а не само за част от него. Прави се само ръчно, няма автоматичен режим. Важи както за единични срещи, така и за множествени залози. Опцията работи и за мобилни залози.

Спортна секция предлагаща много и нестандартни възможности

Над 30 различни спорта предлагани в Winbet

Няма нужда да споменаваме поддръжката на най-популярните и така да се каже основни спортове. Това е нещо, с което може да се похвали всеки букмейкър. Навсякъде има футбол, баскетбол, тенис, хокей и волейбол. В Winbet може да разчитате на над 30 различни спорта. Всеки месец през платформата минават повече от 20 хиляди различни събития.

Може да открием налични за залагане спортове като водна топка, биатлон, всякакви други зимни дисциплини, крикет и какво ли още не.

При футбола, добро впечатление правят наличните категории за световни, европейски и американски турнири. Организаторът обръща много специално внимание на българските първенства и спортни състезания, както и на участието на българи в различни международни надпревари.

Следващото нещо, което прави впечатление е категорията „Специални“. Там винаги има налични възможности за предвиждане на събития от реалния живот. Те са свързани с музиката, политиката и различни спортни награди. Има чуждестранни букмейкъри, които се представят на по-ниско ниво от Уинбет.

Това е и един от най-добрите букмейкъри в света, що се отнася до залагането на електронни спортове. От една страна се поддържат не само най-популярните eSports игри като CS:GO, League of Legends, Starcraft и DoTA, но и такива като FIFA, Rainbow Six, Rocket Lеаgue, Valorant и много други. От друга страната се предоставя невероятно разнообразие от пазари за тях. И не на последно място, имаме възможност да залагаме не само на най-големите и важни турнири, но и на такива, които не са в такава степен под светлината на прожекторите.

Що се отнася до Winbet виртуални спортове, които също са се превърнали в интегрална част от преживяването, тук може да залагате на виртуален футбол, баскетбол, тенис, дартс и различни надбягвания. Събитията се излъчват в реално време и отново предлагат добър набор от пазари.

Видове Спорт

Футбол

Тенис

Баскетбол

Волейбол

Американски футбол

Хокей на лед

Тенис на маса

Дартс

Бойни спортове

Бейзбол

Ръгби

Бадминтон

Футзал

Голф

Крикет

Колоездене

Моторни спортове

Електронни спортове

Възможности за гледане на спорт в реално време и залози на живо

Winbet Ви предлага залози на живо по време на игра

Платформата обръща сериозно внимание на възможностите за залог на живо. Поддържа се секция с много спортове и първенства. Пазарите като количество са доста. Възможностите за сортиране чрез навигацията позволяват отделяне на специфични срещи, търсене по име и разглеждане на различни първенства и спортове едновременно.

Не се предлага пряко излъчване на спортните срещи. Периодично се наблюдава възможност за гледане на електронни спортове. Да се надяваме, че функционалността ще бъде разширена във времето.

Компанията обаче предлага виртуално поле, на което да следим важните събития, които се случват на терена. Заедно с него имате достъп до подробни статистики за срещата и времева линия, в която са посочени всички важни събития от срещата, подредени хронологично и с коментари.

Пълноценна Winbet мобилна платформа за залози в движение

Към момента не се предлага специфично Winbet мобилно приложение за използване на платформата за залози на iOS или Android. Избран е подхода с използване на мобилна версия. В този случай това не ни носи негативни последици, тъй като няма функционалности, които да не работят.

Няма да има проблем с депозиране и теглене на пари. Поддържат се всички игри и форми на залог. Можем да затваряме залозите си.

Освен това, използването на Winbet мобилна версия осигурява максимална съвместимост с възможно най-голям брой различни устройства. Сайтът се адаптира спрямо размера на екрана на нашия смартфон или таблет. Хубавото е, че дизайнът е на основата на този, който се използва при настолната версия и така превключването между устройства не създава неудобство.

Уинбет предлага функционалности, които на други места не присъстват

На първо място няма как да не отбележим търсачката, която е налична и в секция „Спорт“ и в секция „На живо“. Много малко сайтове за залагане предлагат възможност за директно търсене по отбори или играчи. Това в комбинация с възможността за отбелязване на конкретни събития като любими, дава възможност за наистина пълноценна навигация. Не трябва да избираме или едното, или другото, както се получава с други компании.

Играта в Winbet България е не само удобна, но и напълно безопасна!

На първо място можем да се чувстваме спокойни, използвайки онлайн платформата на Уинбет, защото сайтът разполага с валиден SSL сертификат. Той криптира информацията и гарантира, че тя ще остане непокътната при преноса ѝ от нас до Winbet.

Освен това, компанията дава информация за своята многослойна система за опазване на личните данни. Те биват сегментирани и управлявани разделно на сигурни компютърни системи. Има протоколи за персонала, които се следват при работа с личните ни данни. Winbet подбира компаниите, с които работи, включително и тези по сигурността и чувствителната информация. Прилагат се механизми за наблюдение и оценка на риска.

Адекватна грижа за клиента

При въпроси и проблеми с услугите, които Winbet предлага, имаме няколко варианта за връзка с екипа по поддръжка. Служителите на компанията са на разположение 24/7.

На първо място можем да използваме чатът на живо, който се намира в долния десен ъгъл. Връзката е бърза, дори в късните часове. На въпросите се отговаря изключително ясно и конкретно.

Другата възможност за комуникация в реално време е чрез обаждане на телефонен номер +359 700 50 800.

Фирма: Основана: Адрес: Лиценз: Раб. време: Чат на живо: E-mail: Телефон:
Winbet 2014 България, гр. София п.к. 1799, ж.к. „Младост 2“, ул. „Свети Киприян“, блок 292
24/7/365
support@winbet.com 0700 50 800

Третата възможност е да използваме имейла за поддръжка, който е подходящ за получаване на отговор по по-подробни казуси – support@winbet.com. На самия сайт е разположена и форма за запитвания и препоръки.

Важно е да знаем, че се предлага и подробна секция с често задавани въпроси, където можем да правим бързи справки и да открием голяма част от нещата, които ни интересуват.

Финалното ни заключение за букмейкъра

Можем да кажем, че в последните години забелязваме така желаното развитие на букмейкърската индустрия в България. Winbet олицетворява именно амбицията и философията българските играчи да бъдат поставен на пиедестал. Виждаме ясно доказателство, че у нас може да има продукт, който да отговаря на всички стандарти – спортове, пазари, функционалности, дизайн, поддръжка. Няма как да не отбележим гъвкавите възможности за Winbet депозит и теглене в брой и онлайн, които покриват всички възможни нужди и сценарии.

Разчита се повече на интерактивната комуникация в реално време с клиентите. Това се забелязва при индивидуалния Winbet бонус и промоциите. Препоръчваме да активирате различните опции за известяване. Това, което липсва е излъчването на спорт на живо. Преминаването на тази бариера ще е нещо голямо за българския пазар. Би било страхотно да видим и бонус, който не изисква депозит.

Често задавани въпроси

🔒 Въведох паролата си грешно няколко пъти и акаунтът ми беше блокиран. Какво да направя?

Системата за сигурност на Winbet иска да подсигури, че акаунтът не е в риск. При блокиране трябва да изпратим съобщение до отдела по поддръжка, което да съдържа нашия псевдоним. При нужда ще получим телефонно обаждане за потвърждение.

Как по-точно се прави депозит с A1 баланс?

След като изберете някоя от възможните суми и въведете телефонен номер, на него ще се получи код за плащането. Появява се страница, на която се въвежда този код. Сумата на депозита се начислява към следващата месечна фактура на номера.

🏁 Къде се намира страницата с резултати на живо?

Winbet предлага Livescore функция, която е с много изчистен дизайн и изключително много срещи. Тя може да бъде открита с натискане на „Новини“ в най-горната част на екрана и след това Live Scores.

200% бонус до 200лв

Посети официалния сайт

 • Бонус:

  5.0

 • Залози на живо:

  5.0

 • Мобилно приложение:

  4.0

 • Пазари:

  5.0

 • Методи за плащане:

  5.0

*18+; В сила са условията на букмейкъра!

Ако все още не сте избрали вашия онлайн букмейкър, разгледайте следните оператори:

100лв Кредити за залози
Bet365 Ревю
100% бонус до 200лв
Efbet Ревю
100% бонус до 200лв
Betfair Ревю