InternetZalozi.com Блог

666Bet връща пари на клиентите си

666bet_5

666Bet върна “значителна” сума на клиентите си

 Английската комисия по хазарта смята, че закъсалия хазартен оператор 666Bet е върнал пари на „голям брой ” от клиентите си, които са била на минус за повече от месец.

Лицензът на 666Bet им беше отнет от комисията по хазарта на 21 март. В резултат, на което клиентите им не са имали достъп до акаунтите си и не са могли да изтеглят парите си.

Дори и след като 666Bet наемат компания Скрил, за да им помогне с обработването на плащанията, много хора са се оплакали , че балансът по сметките им не е верен. Клиентите били раздразнени и от липсата на комуникация и затруднения достъп  до сайта на 666Bet. Комисарят по хазарта каза: „ Получихме информация от оператора и от други страни, че голям брой от клиентите им вече са получили парите си обратно, чрез акаунт на Скрил, включително и хора, който са били в изчакване за теглене на парите си.

”Ние знаем, че положението със сайтовете Metro Play и 666Bet е нестабилно, затова в момента тези сайтове не функционират.”

„До колкото успяхме да разберем, това не е свързано с процеса по плащанията на клиентите.”

Собственикът на 666Bet, Metro Play добави: „Тъй като в момента имаме основен наличен персонал  не можем да осигурим  редовно обновяване на информацията или да отговаряме индивидуално  на клиентите си, основен приоритет ни е да обработваме заявките за възстановяване на средства.”

666Bet, съобщи, че е насрочил крайна дата – 24 май за молби за изтегляне на парични средства, като добави, че: „молби след тази дата няма да бъдат обработвани.”

Комисарят по хазарта повтори, че това не гарантира по никакъв начин депозираните пари на клиентите, като допълни: „Като всяка друга комерсиална транзакция като закупуване на стоки или забавление, потребителят сключва договор с оператора когато прави залог”.

„Разбираме, че Metro Play прави всичко по силите си, за да върнат дълговете си, но след като крайният срок изтече клиентите ще имат полагащото им се  правo да си върнат парите по законен ред, според правилата и условията на договора с техния оператор”.

Последни Новини

Каква е сегашната ситуация около 1xbet

1xbet се превърна много бързо в един от най- големите сайтове за спортни залози в световен мащаб. Това, което се хареса най- много на играчите е наличието на многобройни пазари за спортни мероприятия,...
Прочети повече

Подготовка за Обиколката на Витоша 2017

10 срещу 11 юни 2017 любителите на спорта ще бъдат готови да наблюдават едно от най-интересните събития на годината – Супермаратонът за колоездачи и скороходци „Витоша 100” км. За пета поредна година ...
Прочети повече

Heroes of the Storm Организира Mid-Season Brawl 2017

След края на плейофите организирани от Heroes of the Storm Global Championship се насочваме към сблъсъка в средата на сезона наречен още Mid-Season Brawl. Предстои първото глобално събитие на годината...
Прочети повече