InternetZalozi.com Блог

АХК обяви Харисън за новия си изпълнителен директор

shaking_hands_handshake_business_216

АХК обяви Харисън за новия си изпълнителен директор

Английската хазартна комисия обяви, че Сара Харисън ще встъпи длъжността на изпълнителен директор след като Джени Уилиамс се оттегли от позицията на 1 октомври.

Със стъпването си в длъжност Харисън ще стане и комисар, а в момента тя е на длъжност като старши сътрудник в Ofgem, където ръководи отдела за устойчиво развитие.

В Ofgem, тя е заемала длъжността и на управляващ директор по корпоративните и комуникационните въпроси.

„Докато работех с персонала, акционерите и партньорите на фирмата, се радвах на възможността да изградя добри основи, които бяха подкрепяни от комисията през последните десет години”: каза Харисън.

Председателят на АХК Филип Граф, сподели: „Имаме голям напредък в опитите си да изградим стандарти в хазартната индустрия, да дадем глас на клиентите си, да преценим рисковете от залагането и да разрешим основните проблеми, свързани със залаганията”.

„Сара има богат опит в наредбите, свързани с хазарта, както и социалните политики насочени към клиентите , тя определено е най-добрият избор  и именно затова тя ще оглави комисията и ще я поведе към второто й десетилетие като регулатор на хазарта във Великобритания”.

Последни Новини

Каква е сегашната ситуация около 1xbet

1xbet се превърна много бързо в един от най- големите сайтове за спортни залози в световен мащаб. Това, което се хареса най- много на играчите е наличието на многобройни пазари за спортни мероприятия,...
Прочети повече

Подготовка за Обиколката на Витоша 2017

10 срещу 11 юни 2017 любителите на спорта ще бъдат готови да наблюдават едно от най-интересните събития на годината – Супермаратонът за колоездачи и скороходци „Витоша 100” км. За пета поредна година ...
Прочети повече

Heroes of the Storm Организира Mid-Season Brawl 2017

След края на плейофите организирани от Heroes of the Storm Global Championship се насочваме към сблъсъка в средата на сезона наречен още Mid-Season Brawl. Предстои първото глобално събитие на годината...
Прочети повече