InternetZalozi.com

АХК обяви Харисън за новия си изпълнителен директор

shaking_hands_handshake_business_216

АХК обяви Харисън за новия си изпълнителен директор

Английската хазартна комисия обяви, че Сара Харисън ще встъпи длъжността на изпълнителен директор след като Джени Уилиамс се оттегли от позицията на 1 октомври.

Със стъпването си в длъжност Харисън ще стане и комисар, а в момента тя е на длъжност като старши сътрудник в Ofgem, където ръководи отдела за устойчиво развитие.

В Ofgem, тя е заемала длъжността и на управляващ директор по корпоративните и комуникационните въпроси.

„Докато работех с персонала, акционерите и партньорите на фирмата, се радвах на възможността да изградя добри основи, които бяха подкрепяни от комисията през последните десет години”: каза Харисън.

Председателят на АХК Филип Граф, сподели: „Имаме голям напредък в опитите си да изградим стандарти в хазартната индустрия, да дадем глас на клиентите си, да преценим рисковете от залагането и да разрешим основните проблеми, свързани със залаганията”.

„Сара има богат опит в наредбите, свързани с хазарта, както и социалните политики насочени към клиентите , тя определено е най-добрият избор  и именно затова тя ще оглави комисията и ще я поведе към второто й десетилетие като регулатор на хазарта във Великобритания”.

Back to Top