букмейкъри с лиценз в България

5.0

100лв Кредити за залози

Регистрирай се в Bet365

 • Отлични коефициенти
 • Множество спортове
 • VIP схема
 • Затвори или промени залог

*Регистрирайте се, депозирайте 10 лв или повече във Вашата сметка и ние ще Ви дадем Кредити за Залози на стойността на Вашия квалифициращ депозит (до 100 лв), след като направите квалифициращи залози на същата стойност и те бъдат уредени. Само за нови клиенти, важат условия.

Bet365 създай залог – Множество опции за комбиниране на срещи и пазари

bet365 създай залог

През годините, в които ползвах услугите на bet365, останах впечатлен не само от вложените усилия с цел развитие на онлайн платформата, но и от резултатите впоследствие. През 2012г. букмейкърът беше сред най-перспективните в индустрията и лека-полека настигаше гиганти като William Hill и Ladbrokes. Интерфейсът на сайта беше едно от най-големите предимства на bet365, след като осигуряваше лесното и удобно ползване на услугите.

Създаването на залог е праволинейна стъпка, като потребителят единствено трябва да е наясно какво точно желае да играе и каква сума е готов да рискува. В рамките на първите 24 часа играчът би трябвало да е свикнал с начина, по който bet365 оперира и да се е нагодил с интерфейса. Като допълнителни опции, онлайн платформата предлага опцията bet365 „Създай залог“, където клиентът има възможността да комбинира няколко различни пазара от един двубой.

Как да създам залог в bet365?

bet365 „Създай залог“ е опция, която навлезе наскоро в онлайн средите за залози. Опцията ми даде възможност да опитам по-различно изживяване, като е важно правилно да се подберат селекциите. А ето и как се случват нещата на теория:

Първоначално трябва да изберете събитието, за което ще използвате удобната функция и впоследствие да натиснете бутона „Създай залог“. Избирате някой от наличните пазари и почвате да добавяте други залози. В секция „футбол“ можете да направите избор измежду 12 селекции, включващи резултат, корнери, картони, брой голове и т.н. Опцията bet365 „Създай залог“ също така е налична и при срещи на живо.

Конструкторът на залози дава безкрайни възможности за игра

bet365 bet builder предоставя възможността от това да се изберат дузина събития на един двубой и да се комбинират помежду си. Възползвал съм се неведнъж от тази опция и мога да споделя, че при рационален избор печалбите могат да бъдат доста приятни. Моето мнение е, че е най-добре да се комбинират между две и три различни събития от дадената среща. Успее ли човек да намери баланс между качество и количество, то той без проблем ще може умело да се възползва от bet365 бет билдър.

В зависимост от заряда на срещата, потребителят сам трябва да прецени върху кой тип залог ще се концентрира. Ако двубоят противопоставя отбори в ожесточена борба за първите места или за оцеляване, то това е предпоставка за по-нервен сблъсък, а и съответно за повече картони. Ако срещата е между отбор от челото на класирането и друг, който е в дъното на таблицата, то в такъв случай потребителят може да се ориентира към залог за корнери или за голове.

Системи пълно и непълно комбиниране – Страстта на професионалния залагащ

Много хора са запознати единствено със сингъл залози и класическата права колонка. Малцина са наясно какви са предимствата на системите в залагането. Не само, че те предпазват от загуба, дори при загубен залог във фиша, но и също така са предпоставка за големи печалби при удачен избор на система. Уловката е такава, че системите са най-ефективни, когато са комбинирани залози с високи коефициенти.

Именно в това bet365 е сред лидерите на пазара и потребителят може да се възползва от куп възможности преди и по време на срещата, за да подбере удобен за него по-висок коефициент.

Онлайн платформата предлага опция за играене на система с твърд залог, където този залог задължително трябва да е печеливш, а всичко останало, което излезе покрай него, ще бъде бонус към крайната печалба.

Системите са най-ефективни, когато са комбинирани с високи коефиценти

От мой личен опит бих заявил, че система 3 от 6 пълно комбиниране е сред тези с най-голям потенциал за солидна възвръщаемост. В този случай колонките са 20, следователно и множителят е такъв. Залогът, който се избере на колонка ще се умножи по 20 и така ще се стигне до сумата, която трябва да се рискува за цялата система.

В случая целта е да се познаят поне 3 от общо 6 срещи, като всяка следваща позната ще носи все по-значителна печалба. Препоръчваният среден коефициент на игра е над 2.00. bet365 неведнъж ми е давал възможността да играя най-успешната си система чрез различни комбинации.

bet365 – Съвети за създаване на залог

Най-важният урок, който научих от годините, ползвайки услугите на bet365, е, че човек трябва да е изцяло фокусиран върху опциите и да си изгради стратегия, която да следва. В противен случай потребителят се омайва от стотиците опции преди и по време на срещата и не усеща, когато прекалява и вече не изпитва удоволствие от играта. Опитът ми показа, че колкото повече различни залози се комбинират, толкова повече клиентът се осланя на късмета и толкова по-нисък е неговият шанс за краен успех и печалба.

Моят съвет е включването на максимум три залога, като понякога дори три събития ми се струват прекалено много. Човек задължително трябва да се влияе и от коефициента, който букмейкъра предлага, защото от това зависи колко много той би рискувал и каква би била потенциалната печалба впоследствие.

Психологията в залозите – Подценяваният фактор от десетилетия

Стратегията, която си избираме, е неизменна част от успеха със залозите

Изключително важно е човек да изгради начин на залагане и да съумее да се възползва от „дупките“ на пазара. Всеки един букмейкър има своите силни и слаби страни. Целта е, ако е възможно, потребителят да се пази от силните му страни и да вземе максимално предимство от слабите. Затова и стратегията, която си избираме, е неизменна част от успеха със залозите в която и да е онлайн платформа. Важно е да се избегне момент, в който потребителят започва безцелно да залага наляво-надясно, само и само да му бъде интересно в свободното време.

От огромно значение е и начинът, по който играчът реагира на загубени фишове. С течение на времето човек се научава да преглъща краткосрочните загуби и спира да се опитва да ги възстанови в най-скоро време. Все пак залозите не са спринт, а напротив – те са маратон с множество възходи и спадове. Важно е как потребителят ще успее да се справи с трудните моменти и до каква степен ще се възползва от слабостите в пазара. Не би трябвало изходът от определена среща да има огромен ефект върху бъдещите залози, защото в такъв случай човек почва да се осланя все повече на късмета и забравя за рационалното мислене.

Комбинирането на залози никога не е било по-лесно

bet365 „Създай залог“ позволява комбинирането на залози от всякакъв вид спортове. Възможно е селекция от футбол, мотоциклетизъм, баскетбол, електронни спортове и бокс да бъде изиграна на един фиш. В допълнение на това, букмейкърът предлага и допълнителни бонуси за комбинации на футболни залози от по-елитните първенства.

Достъпен е бонус от 5 до 70% на крайната печалба в зависимост от това колко броя селекции са направени. Единственият недостатък, за който се сещам е, че в секция „футбол“ залози за корнери и за краен изход от двубоя не могат да се селектират на един фиш. Допреди няколко години букмейкърът позволяваше такава комбинация, но впоследствие я забрани.

Залозите на живо в bet365

Според мен, в залозите на живо се крие ключът към успеха при залагане. Потребителят получава точна и актуална информация спрямо събитията на терена след първия съдийски сигнал чрез статистика, осигурена от bet365. Достъпът до тази информация е от изключително голямо значение, тъй като те предразполага към по-рационално мислене и съответно подбиране на удобен момент за залагане.

От моя личен опит, бих искал да изкажа удивлението си от големия избор на събития на живо, покриващи съревнования във всякакви турнири, първенства и състезания. Разбира се, най-обширният избор е във футболната секция, но и спортове като тенис, баскетбол и волейбол не отстъпват много. Напоследък се появиха още по-големи възможности за игра на живо и при снукър и дартс, както и при все повече набиращите популярност, електронни спортове – Dota, League of Legends, CSGO.

Често задавани въпроси

Кои са най-ефективните залози в bet365?

Най-ефективните ми залози са във футбола, като главно са сингъл селекции на над 2.00 коефициент. Често съм успявал и с по-високи коефициенти, но в тези случаи човек трябва да се осланя до някаква степен и на късмета.

Tоп 3 опции, предлагани от bet365?

bet365 е страхотна компания и опциите се умножават с течение на годините. Най-хубавата от тях със сигурност е възможността за залагане и следене на живо, а в топ 3 бих сложил „затвори залог“ и „промоции за всякакви спортове“.

🏧 Какво е най-голямото предимство на опцията „Създай залог“ в bet365?

„Създай залог“ ви предоставя възможността да изградите фиш с няколко селекции от един и същи двубой. Липсата на почти каквото и да било ограничение откъм допустими пазари прави още по-вълнуващо изживяването, а и по този начин човек може да тества гросмайсторските си познания.

100лв Кредити за залози

Посети официалния сайт

 • Бонус:

  5.0

 • Залози на живо:

  5.0

 • Мобилно приложение:

  5.0

 • Пазари:

  5.0

 • Методи за плащане:

  5.0

*Регистрирайте се, депозирайте 10 лв или повече във Вашата сметка и ние ще Ви дадем Кредити за Залози на стойността на Вашия квалифициращ депозит (до 100 лв), след като направите квалифициращи залози на същата стойност и те бъдат уредени. Само за нови клиенти, важат условия.

Ако все още не сте избрали вашия онлайн букмейкър, разгледайте следните оператори:

200% бонус до 200лв
Winbet Ревю
100% бонус до 200лв
Efbet Ревю
100% бонус до 200лв
Betfair Ревю