букмейкъри с лиценз в България

5.0

100лв кредити за залози

Регистрирай се в Bet365

 • Отлични коефициенти
 • Множество спортове
 • VIP схема
 • Затвори или промени залог

*Регистрирайте се, депозирайте 10 лв или повече във Вашата сметка и ние ще Ви дадем Кредити за Залози на стойността на Вашия квалифициращ депозит (до 100 лв), след като направите квалифициращи залози на същата стойност и те бъдат уредени. Само за нови клиенти, важат условия.

Затвори залог bet365 – Различни видове и тяхната специфика

bet365 е букмейкърът, който може би най-добре е яхнал вълната на бурното развитие на информационните технологии. Компанията предлага все повече възможности на играчите си, които не са налични на друго място. Днес ще поговоря за функцията bet365 cash out, с която можем да осребрим фиша си предварително, без да чакаме края на всичко в талона. Тук има и допълнителни инструменти за частично и автоматично затваряне, промяна на залог. Сега ще разгледаме какво ми направи впечатление и ме спечели като лоялен клиент.

bet365 затвори залог – Най-широко развитият кеш аут в индустрията

Бет365 кеш аут е функция, която е налична за различни спортове и пазари. Може да се каже, че това е лидерът в тази област в света на залозите. Тук открих много неща, които липсват при конкурентите, и които всъщност променят цялата игра. Следващите редове са много важни.

Bet365 затвори залог

bet365 cash out – Използва се за невиждано много спортове и маркети

Започвам с това, че Бет365 затвори залог поддържа наистина много спортове. Обикновено съм срещал да могат да се играят няколко основни. Тук функцията включва събития от над 20-25 различни спорта. Освен титаните баскетбол, футбол, хокей и тенис, тук мога да осребрявам фишове предварително дори на неща като крикет, хандбал и дартс.

Що се отнася до покритието на маркетите, което също обикновено стига до най-популярните пазари, и тук е различно. Видях, че мога да включвам във фишовете си не просто стандартни пазари като хендикап, брой точки/голове и краен победител, но и много по-необикновени възможности. И това не ми попречи да мога да уреждам залога си с КешАут. От много време исках да имам възможността да играя на статистически пазари със затваряне. Като картони, като корнери и какво ли още не. Може да се играе и на точен резултат.

За жалост и bet365 е една от компаниите, в която няма обозначение кои пазари са достъпни за затвори залог bet365 и кои не са. Наблюдението ми обаче е, че става въпрос за може би 85-90% от залозите, които са налични за игра на живо и преди старта.

Добро впечатление ми направи, когато напълних един талон с предвиждания от няколко различни спорта и това не ми попречи да имам достъп до Cash Out. Не мисля, че на друго място има такова разнообразие.

Как функционират различните модули на bet365 cash out

Както вече споменах, тук имаме нещо различно от базовата версия на затвори залог Бет365. Тук имаме допълнителен инструментариум, който значително разширява кръгозора за игра. Винаги първото нещо, което правя, когато се регистрирам в букмейкър, е да проверя дали ги има тези допълнителни неща. Ето това ми направи най-силно впечатление. Видях, че мога да уреждам само част от залога на даден мой фиш, а друг да остане до край. Видях, че мога предварително да си задавам желание за кеш аут и, ако то бъде достигнато, фишът да се осребри сам. Видях, че мога дори да променям свои залози. Сега ще разкажа какво установих при всяко едно от тях. Но първо най-основното…

Как се затваря залог в Бет365

Bet365 примерен кеш аут талон

Да затвориш залог в Бет365 е нещо много лесно и бързо. След като направих първия си залог на няколко срещи с под и над 2.5 гола, аз отидох в секцията „Мои залози“. Тя може да бъде открита непосредствено до мястото, където е електронния фиш. Избираш раздела, той се прехвърля и там се показват всички активни фишове.

Секцията е разделена на три подсекции:

 • „Затвори залог“
 • „На живо“
 • „Неуредени“

Трябва да се натисне на първата от тях. Там се проверява кой фиш подлежи на кеш аут и кой не. Ако даден талон подлежи, сайта показва какви са предвижданията в него, заедно с бутон за затваряне. Там е посочена и сумата, която компанията предлага, за да откупи фиша. Ако съм съгласен да го продам, натискам го и мигновено получавам парите в сметката си, а фишът става уреден. Тази сума може да се използва за нов фиш или да бъде изтеглена. Няма никакви ограничения.

Възможността за частичен cash out bet365

На мястото, от където могат да се затварят фишове, има бутон с иконка на плъзгач. Този бутон активира лента, върху която с друг бутон се настройва колко от заложената сума и еквивалента на нея в печалба да бъдат затворени. Понякога съм наясно, че имам реален шанс да спечеля повече и се подсигурявам с уреждане на една част от фиша си, а другата оставям в игра до край.

Щом натисна бутона и избера „Частично затваряне“, нагласям пропорциите и натискам бутона за кеш аут. Тази сума отново се появява веднага в сметката ми. Остатъка от залога стои до края на мача и се урежда според финалните резултати за различните маркети.

И като се замисли човек, това е много полезно. Залагаш някаква сума, прибираш си я с някаква печалба, без да се отказваш от възможността да се възползваш от пълния потенциал на фиша си. Според мен тази опция трябва да я има при всички добри букмейкъри.

Сценарий при автоматичен кеш аут bet365

Този сценарий се нарича правило за Автоматично Затваряне на Залог и е чудесна възможност за мен. Сигурен съм, че това ще допадне и на всеки друг, който чете това. В това правило се посочва, че ако стойността на сумата, която bet365 предлага за фиша, стигне или надхвърли определената от нас граница, фишът ще бъде осребрен автоматично. И пак – средствата веднага се кредитират в баланса и са свободни за моментална употреба.

Така мога да си спестя постоянното следене на фишовете ми и гледане на срещите на живо.

Как се прави такова правило?

От дясната страна на бутона за Затвори Залог има иконка със зъбно колело, която се натиска. Отваря се прозорче, в което има секция „Ако сумата достигне“, където задаваме споменатата граница по наше усмотрение. Натиска се „Създай правило“.

NB! Възможно е това автоматично правило да бъде и за затваряне на само част от залога, което става по същия начин и от същото място. Има радио бутон, с който това се отбелязва.

След като правилото е настроено, винаги проверявам дали иконата на колелото е променила вида си, защото това значи, че правилото е успешно създадено.

Bet365 автоматичен кеш аут

Промени Залог в Бет365 – Може да го намерите само тук

Ето това тук е тежката артилерия, която позволява да отида във фиш с вече направен залог и да направя промяна. Важно е да се отбележи, че за да е достъпна промяната, самият мач трябва да е достъпен за bet365 кеш аут при неуредените предвиждания. След успешно използване на опцията, настоящите коефициенти се актуализират според новия залог.

Как се променя залог?

Всичко се случва от същото място като при затваряне. В секцията с „Мои залози“. От там се натиска върху „Промени залог“ за всеки фиш, за който е възможно. След това се появява раздел „По ваш избор“, от където се случват реалните промени в предвижданията.

Има бутон „Добави селекция“, с който се добавя към фиша ново предвиждане. Когато опцията се активира с бутона „Добави залог“, коефициентите в талона се преизчисляват автоматично. Ако всичко е наред се натиска „Запази промени“ и „Потвърди“.

Има възможност с „Промени залог“ да се премахват и разменят предвиждания. Може да се променя и вида на самия залог – например от двоен на троен. След всяка направена промяна, коефициентите се актуализират. Щом всички промени са направени, отново трябва да се натисне на „Запази промени“ и „Потвърди“, за да влязат в сила.

Потвърждаването трябва да се случи бързо, защото при промяна или забавяне се връщат началните предвиждания.

Кеш аут през мобилната версия или приложенията – 24/7/365

Bet365 кеш аут през мобилната версия

Мобилната платформа на bet365 е много добре развита. Букмейкърът предлага както мобилна версия, така и мобилни приложения. Аз лично предпочитам да използвам приложенията за моите мобилни устройства. И двете обаче предлагат неограничен достъп до всички услуги на компанията, без никакво изключение за различните функционалности.

По всяко време мога да открия всички срещи, всички услуги и всички допълнителни функции. Дизайнът и на двете е много близък до този на сайта, така че всичко се случва по идентичен начин. Все толкова бързо и все толкова лесно.

Що се отнася до Бет365 cash out и всички опции, за които говорих, компанията е предвидила бутон „Моите залози“ в долната част на екрана. При натискането му се виждат активните фишове, заедно със сумите за затваряне. От там има достъп до всичко останало.

Харесва ми, че мога да уредя залозите си от всяко място и от всяко време, с това, което се намира в моя джоб. Аз обичам да съм потопен в играта си и да я наблюдавам, дори когато не съм вкъщи пред компютъра. Винаги мога да реагирам с частично затваряне или някаква промяна, а в краен случай мога да настроя на крак правило за автоматичен кеш аут.

Силните и слабите страни на bet365 кеш аут

Започвам с най-важното. Възможността да затварям автоматично, когато предложението за изкупуване стигне до определена сума. Не съм пропускал да продам фиш, когато съм могъл и това много повиши успеваемостта ми. Аз лично съм по-гъвкав играч, с по-дълбока стратегия и предпочитам да минимизирам риска с частично затваряне, а не с цяло такова, в много ситуации. Заради това приветствам наличието и на тази опция.

Няма как да не изразя задоволството си и от факта, че могат да използвам всичко това не просто в няколко по-известни спорта и първенства, а в десетки дисциплини и стотици състезания от тях. Пазарите, които са съвместими с bet365 кеш аут, със сигурност са най-много, в сравнение с други букмейкъри. Най-добре би било да има списък с наличните маркети, които се поддържат за инструмента. Нищо не може да победи това. Защото въпреки всичко останало, все още единственият начин да разбера дали нещо може да се затвори или промени е да заложа на него и да прегледам в „Моите залози“. Хубаво ще е да се знае предварително. Макар и рядко, има разочарования.

Много ми е удобно да върша всичко това от мобилни си телефон, и то през приложението. Другите букмейкъри понякога не предлагат възможността да затворя залог от мобилно устройство, а тези, които го предлагат, го правят най-вече с мобилна версия.

Трябва да спомена и един по-малък детайл, който е от голяма полза при работата с промяна и осребряване на фишове – а именно опцията за автоматично приемане на новите коефициенти, което много ме улеснява и ми позволява да върша всичко светкавично.

bet365 cash out правила за да имате успех

Не знам до колко е известно и до колко хората са запознати, но понякога се случва да се блокират срещи или някои пазари от тях. Временно е, но създава някои особености. Докато един пазар е блокиран, на него не могат да се извършват залози. Правило е, че залози могат да се затварят, ако дадена среща е налична за игра на живо. Докато има блокировка, кеш аутът е невъзможен.

Блокирането се появява най-вече при нещо сериозно, което се случва в дадения мач. Например, ако някой извърши фал и получи картон, ако има опасна атака, ако се отбележи гол. Въобще, ако стане нещо, което може да промени вероятния изход за дадения пазар. Трябва да се изчака развитието и преизчислението на коефициентите, за да може да се извърши някакво действие.

В случай, че някой мач бъде изваден от възможните за игра на живо, то ще бъдат спрени и възможностите той да бъде осребрен чрез затваряне на залог bet365.

Ключа към безпроблемното осребряване на фишове със затваряне

Различните бонуси и оферти на bet365, които се отнасят до множествени залози не важат, ако се използва затваряне за залог, независимо дали изцяло или на част от него. Това важи и за други предложения на компанията. Трябва да се знае, че към всеки бонус има Бет365 cash out правила, в които това е описано изрично и прозрачно.

Когато се осребри фиш, напълно или частично, резултатът от това не участва във формирането на оборот за превъртане на бонуси.

Няма никаква гаранция, че дадена селекция ще е достъпна за bet365 кеш аут. Дори да е наличен преди началото на срещата, ако тя не бъде пусната за залози на живо, няма как да се затвори.

Технически проблеми не съм срещал, но в случай, че има нещо такова, продължават да важат първоначалните ни селекции.

Бонус оферти с Бет365 кеш аут опция

Не открих специални бонуси, които са отнесени за кеш аут опцията. На мен обаче ми стига, че bet365 предлага тази възможност и то по най-добрия възможен начин. За мен това си е бонус само по себе си, защото имам по-голям контрол над играта и печалбите си. Освен това, букмейкърът има на разположение доста други предложения и бонуси, от които новите и настоящите клиенти могат да се възползват ежедневно. Винаги има как да се вземе някаква сума към депозита, някакъв безплатен залог или нещо друго в този ред на мисли.

FAQ

На колко части може да се извършва частичното затваряне при Бет365 затвори залог?

Когато се прави частичен кеш аут, той може да бъде извършен на до 10 пъти, ако се отнася до единичен залог. И на до 5 пъти, ако се отнася до множествен залог. Също така, има значение дали сумата за частично затваряне е равна или по-голяма на 10 пъти от минималния единичен залог. В противен случай не може да се затвори само част от залога.

🤔 Мога ли да направя нещо, ако bet365 cash out не е наличен?

За жалост не е възможно да се реагира в тази ситуация. Това е така, защото липсата на bet365 затвори залог не е свързана с технически проблем. Просто, както посочих по-горе, не всички събития и пазари работят с функцията. Тя може да изчезне като възможност за момент, само ако има временно блокиране, но се появява почти веднага след това.

🤷‍♂️ Как bet365 определя колко да ми предложи за моя фиш?

Най-просто казано, компанията има автоматична система, която следи в реално време случващото се в даденото събитие. Вероятностите нещо да се случи, или не, се отразяват от съответните коефициенти, които също се определят в реално време. Така с промяната на коефициентите и на вероятностите ни за успех се променя и предложената сума. Колкото по-реално е да имаме успех, толкова повече ще ни бъде предложено, за да бъде откупен фишът ни.

100лв кредити за залози

Посети официалния сайт

 • Бонус:

  5.0

 • Залози на живо:

  5.0

 • Мобилно приложение:

  5.0

 • Пазари:

  5.0

 • Методи за плащане:

  5.0

*Регистрирайте се, депозирайте 10 лв или повече във Вашата сметка и ние ще Ви дадем Кредити за Залози на стойността на Вашия квалифициращ депозит (до 100 лв), след като направите квалифициращи залози на същата стойност и те бъдат уредени. Само за нови клиенти, важат условия.

Ако все още не сте избрали вашия онлайн букмейкър, разгледайте следните оператори:

200% бонус до 200лв
Winbet ревю
100% бонус до 200лв
Efbet ревю
100% бонус до 200лв
Betfair ревю