InternetZalozi.com Блог

Betfred -трети възможен копувач нa ирландската компания Ladbroke

27betfred_23

Betfred -трети възможен копувач нa ирландската компания Ladbroke

Английският букмейкър Betfred ще се присъедини към Boylesports за придобиване на закъсалата ирландска фирма Ladbroke.

Според ирландския вестник Times източници, присъствали на обсъждането, са разкрили, че Betfred са изявили желание към бизнеса на Ladbroke, тъй като е бил поставен под инспекция по-рано тази година.

През март те обявиха, че са проучили ирландските си колеги, след тежката финансова 2014 година.

Букмейкърът в момента работи по изработване на спасителен план, с назначения от Върховния съд изследовател Кен Фенъл, в резултат на което, 60 хазартни места могат да бъдат затворени и 250 човека да загубят работата си.

Но, независимият букмейкър Boylesports е изявил интерес за закупуване на бизнеса и миналата седмица му е дадено разрешение от съда да подаде иск ,  който да послужи като предизвестие за намеренията му спрямо Ladbrokes, Фенъл и правният им колектив.

По време на процеса, докладите подсказват, че неизвестна трета компания също е показала интерес към закупуване на бизнеса.

Източници са посочили именно Betfred като третото лице, което ще участва в търга, но букмейкъра все още не е потвърдил участието си и дали изобщо ще представи оферта.

Процесът ще продължи този петък, когато Boylesports ще бъде изслушан в съда.

Ladbrokes и Фенъл ще оборват, това че техния спасителен план е за предпочитане от този на Boylesports.

Последни Новини

Каква е сегашната ситуация около 1xbet

1xbet се превърна много бързо в един от най- големите сайтове за спортни залози в световен мащаб. Това, което се хареса най- много на играчите е наличието на многобройни пазари за спортни мероприятия,...
Прочети повече

Подготовка за Обиколката на Витоша 2017

10 срещу 11 юни 2017 любителите на спорта ще бъдат готови да наблюдават едно от най-интересните събития на годината – Супермаратонът за колоездачи и скороходци „Витоша 100” км. За пета поредна година ...
Прочети повече

Heroes of the Storm Организира Mid-Season Brawl 2017

След края на плейофите организирани от Heroes of the Storm Global Championship се насочваме към сблъсъка в средата на сезона наречен още Mid-Season Brawl. Предстои първото глобално събитие на годината...
Прочети повече