InternetZalozi.com Блог

BetVictor си осигури глобално партньорство с футболния отбор Челси

football_net_goal_103

BetVictor си осигури глобално партньорство с футболния отбор Челси

BetVictor сключи сделка с шампион на английската премиерна лига Челси,

Според споразумението, на което не бяха уточнени всички условия оператора на онлайн казино и спортни залагания  ще получава дивиденти от поставянето на логото им на домакинския им стадион Стамфорд Бридж.

Също така  BetVictor ще работи с футболния отбор по различни съвместни медийни и онлайн кампании за новия сезон 2015-2016г, който ще започне август месец.

За да отбележат новата сделката BetVictor ще създадат специални спортни залози за феновете на Челси.

„С радост приветстваме BetVictor към голямото семейство на Челси и нямаме търпение да започнем съвместната си работа с едно от най-големите имена  в хазартната индустрия”: каза главният управляващ директор на Челси ,Кристиан Пърслоу.

BetVictor е маркетингов лидер на пазара и съм сигурен, че поддръжниците на Челси ще имат възможността да се възползват от това ново сътрудничество в следващата година”.

Андреас Мейнрад, главен изпълнителен директор на BetVictor добави: „Челси е идеалното допълнение, което да отговори на нашите нужди в процеса ни на развитие”.

Последни Новини

Подготовка за Обиколката на Витоша 2017

10 срещу 11 юни 2017 любителите на спорта ще бъдат готови да наблюдават едно от най-интересните събития на годината – Супермаратонът за колоездачи и скороходци „Витоша 100” км. За пета поредна година ...
Прочети повече

Heroes of the Storm Организира Mid-Season Brawl 2017

След края на плейофите организирани от Heroes of the Storm Global Championship се насочваме към сблъсъка в средата на сезона наречен още Mid-Season Brawl. Предстои първото глобално събитие на годината...
Прочети повече

Bet365 стана официален спонсор на ПФК Лудогорец

Bet365 ще бъде официалният спонсор на ПФК Лудогорец, отбора ще бъде вторият в Европа, тъй като „Стоук Сити“ също са спонсорирани от собственика на Bet365. Букмейкъра сключи договор за срок от две годи...
Прочети повече