InternetZalozi.com Блог

BetVictor си осигури глобално партньорство с футболния отбор Челси

football_net_goal_103

BetVictor си осигури глобално партньорство с футболния отбор Челси

BetVictor сключи сделка с шампион на английската премиерна лига Челси,

Според споразумението, на което не бяха уточнени всички условия оператора на онлайн казино и спортни залагания  ще получава дивиденти от поставянето на логото им на домакинския им стадион Стамфорд Бридж.

Също така  BetVictor ще работи с футболния отбор по различни съвместни медийни и онлайн кампании за новия сезон 2015-2016г, който ще започне август месец.

За да отбележат новата сделката BetVictor ще създадат специални спортни залози за феновете на Челси.

„С радост приветстваме BetVictor към голямото семейство на Челси и нямаме търпение да започнем съвместната си работа с едно от най-големите имена  в хазартната индустрия”: каза главният управляващ директор на Челси ,Кристиан Пърслоу.

BetVictor е маркетингов лидер на пазара и съм сигурен, че поддръжниците на Челси ще имат възможността да се възползват от това ново сътрудничество в следващата година”.

Андреас Мейнрад, главен изпълнителен директор на BetVictor добави: „Челси е идеалното допълнение, което да отговори на нашите нужди в процеса ни на развитие”.

Последни Новини

Каква е сегашната ситуация около 1xbet

1xbet се превърна много бързо в един от най- големите сайтове за спортни залози в световен мащаб. Това, което се хареса най- много на играчите е наличието на многобройни пазари за спортни мероприятия,...
Прочети повече

Подготовка за Обиколката на Витоша 2017

10 срещу 11 юни 2017 любителите на спорта ще бъдат готови да наблюдават едно от най-интересните събития на годината – Супермаратонът за колоездачи и скороходци „Витоша 100” км. За пета поредна година ...
Прочети повече

Heroes of the Storm Организира Mid-Season Brawl 2017

След края на плейофите организирани от Heroes of the Storm Global Championship се насочваме към сблъсъка в средата на сезона наречен още Mid-Season Brawl. Предстои първото глобално събитие на годината...
Прочети повече