InternetZalozi.com

Betway е последният букмейкър, който подписва с ESSA

Betway ESSA

Букмейкъра и казино оператора Betway стана 19-тата компания подписала за да стане член на интернационалното звено по спортни залози – ESSA.

Betway ще стане част от консорциума, където LadBrokers, William Hill & PMU отдавна членуват и поддържат ESSA като й помагат с репорти за нередности около залагането на спортни събития или иначе казано за уговорени срещи.

Подписването на Бетуей не е учудващото, защото да бъдат част от него ще им донесе доста ползи, тъй като ще получи сериозно спонсорство и различни бенефити в Обединеното Кралство. Последното събитие където Betway присъстваше като партньор и спонсор беше на UK шампионата по снукър. А през останалото време те подпомагат футболния отбор във Висшата лига – Уест Хям.

Директора на Betway, Ричард Акит направи кратко изявление:

„ESSA предлага на сериозните компании в бранша платформа, в която да споделят и обменят информация помежду си с цел предотвратяване на незаконния хазарт и черното тото.“

Главният секретар на ESSA, Халид Али добави:“Бетуей се присъединява към останалите отговорни оператори, които са силно заинтересувани от това да се изкоренят порочните практики в хазарта, които рушат доверието на играчите към тях. Това е още една важна стъпка, както за повишаване на ефективността на ESSA да защитава по-добре хазартната индустрия от корупцията.“

Back to Top