InternetZalozi.com

bwin.party закри сайта WPTPoker.com

bwin-party-q1-results-356

bwin.party прекрати дейността на сайта WPTPoker.com

 Управлението на bwin.party обяви, че ще прекрати дейността на сайта WPTPoker.com на 3 юни. Прекратяване услугите на WPTPoker.com е част от текущата процедура на bwin.party по реструктуриране, тъй като оператора, с не толкова добро име, ще се опита да концентрира усилията си върху печелившите си сайтове.

 WPTPoker е сайт с добра репутация в мрежата на Party Poker, онлайн сайтът беше придобит през 2009, когато bwin.party закупи марката и услугите на World Poker Tour от WPT Entertainment  за сумата от $13 млн. Това е било с цел компанията bwin.party да разшири присъствието си на глобалния покер пазар.

Различни онлайн източници са съобщили, че закриването на WPTPoker от bwin.party е било обявено на покер играчите, чрез и-мейли. Отделът за връзка с клиенти е съобщил на своите играчи, че покер услугите на компанията ще бъдат пренасочени в платформите на bwin.poker и Party Poker.

Миналата седмица компанията bwin.party съобщи, че за първото тримесечие на 2015г. отделът за покер е регистрирал най-големият спад -със загуби от 31% и €16.8 млн. Статистиката показва, че има значителен спад в активността в платформата- от 41 000 играчи до 28 900 за първото тримесечие на 2015 г.

Back to Top