InternetZalozi.com Блог

Хърватия – Чехия: Прогнозa и Статистика за Мача от Европейското Първенство

Хърватия Чехия
Хърватия - Чехия
18 Юни 19:00
Нашата прогноза: Победа за домакините

Хърватия загуби откриващия си мач от тазгодишното издание на Европейското първенство от състава на Англия. Въпреки разочарованието, все пак загубата бе с минималното 1:0. Играчите на Англия по никакъв начин не блестяха, но може би предвид домакинския фактор, тимът на Гари Саутгейт стигна до успех. От тази гледна точка ситуацията пред състава на Хърватия не никак добра. Футболистите на Златко Далич нямат право на втора грешка, ако искат да продължат участието си на Европейското първенство.

В първата си среща чехите успяха да победят националите на Шотландия, но не можем да кажем че бяха доминиращия отбор. Вторият гол на Шик със сигурност беше изключително красив, но все пак по-скоро случаен, отколкото логичен. Шотландците създадоха куп шансове в близост до вратата на чехите, като в един от случаите топката срещна горната греда.

Хърватия срещу Чехия

Във всички останали случаи стража на Чехия – Вацлик се представи перфектно между рамките на вратата, предотвратявайки набезите на шотландците. В предстоящата среща обаче, не очакваме дефанзивната линия на Чехия да има същата производителност.

По-добре е да не търсите победител. Хърватия е вицешампион от последното Световно първенство, но половината отбор е съставен от играчи, които са на около тридесет години. Да, това ги прави много опитни във футболно отношение, но във физически план хърватите няма да могат да издържат дълго време на високи обороти. В предишния кръг, чехите запазиха вратата си суха, което не се бе случвало в пет последователни срещи.

Хърватия срещу Чехия

И двата отбора не могат да се похвалят с добри играчи в дефанзивен план. Но за сметка на това и двата отбора имат чудесни изпълнители в предни линии – Крамарич, Брекало, Петкович от една страна и Видра, Кременчик, Шик от друга. Именно тези играчи, с подкрепата на своите съотборници, вероятно биха могли да се отчетат в противниковите врати в предстоящата среща.

Възможни стартови състави:

Хърватия: Ливакович; Гвардиол, Чалета-Цар, Вида, Върсалко; Ковачич, Брозович, Модрич; Перишич, Ребич, Крамарич.

Чехия: Вацлик; Борил, Калас, Челюстка, Коуфал; Сучек, Крал; Янкто, Дарида, Масопуст; Шик.

# Букмейкър Бонус Мин. залог Рейтинг Линк
1
Bet365
100лв*
Кредити за залози
0.25лв
5.0
ЗаложиBet365 ревю
*Регистрирайте се, депозирайте 10 лв или повече във Вашата сметка и ние ще Ви дадем Кредити за Залози на стойността на Вашия квалифициращ депозит (до 100 лв), след като направите квалифициращи залози на същата стойност и те бъдат уредени. Само за нови клиенти, важат условия.
2
Winbet
200лв*
Начален Бонус
0.20лв
4.9
ЗаложиWinbet ревю
3
Palmsbet
300%*
до 30лв. Начален Бонус
0.50лв
4.8
ЗаложиPalmsbet ревю

*В сила са условията на букмейкърите!