InternetZalozi.com Блог

Efbet в българския футбол

Levski

Efbet,  който не се подведе по безредицата на българкото законодателство за хазарата, успя да пробие в българския пазар по хазарта с лекота.  Онлайн букмейкъра, частично притежаван от Intralot успя да подпише договори с някой от най-добрите български футболни отбора и с Българския Спортен Съюз (БСС).

Ситуираният в Малта Eврофутбол, който притежава Efbеt е спонсор на българския класен футболен отбор Левски. Логото на Efbеt ще бъде на тениските на футболистите поне до последната четвъртина на 2014г.

Ако сделката се удължи с още 3 години, както е планирано, до края на 2017-2018г логото на Efbеt ще бъде на екипите на Левски 3 години и половина.

Встъпването на българския пазар носи на Efbеt цяло състояние

Агресивната стратегия за рекламиране на бранда е нещо, с което букмейкърската фирма е горда. Главният финансист на Левски СФ Мартин Баждеков побърза да изтъкне, че партньорството е двупосочно.

Футболистите носят тениските, защото получават пари от Efbеt. Също така партньорстово позволява на Efbеt да навлезе в  спортното онлайн залагане в България, което дава възможност на компанията за нови партньорства с други футболни отбори.

Efbеt вече е сключил договори с Локомотив Пловдив, Ботев Пловдив, ЦСКА София, Локомотив София и Славия.  На всичкото отгоре, те са сключили двугодишен договор с БСС и Българският Национален отбор.

Последни Новини

Каква е сегашната ситуация около 1xbet

1xbet се превърна много бързо в един от най- големите сайтове за спортни залози в световен мащаб. Това, което се хареса най- много на играчите е наличието на многобройни пазари за спортни мероприятия,...
Прочети повече

Подготовка за Обиколката на Витоша 2017

10 срещу 11 юни 2017 любителите на спорта ще бъдат готови да наблюдават едно от най-интересните събития на годината – Супермаратонът за колоездачи и скороходци „Витоша 100” км. За пета поредна година ...
Прочети повече

Heroes of the Storm Организира Mid-Season Brawl 2017

След края на плейофите организирани от Heroes of the Storm Global Championship се насочваме към сблъсъка в средата на сезона наречен още Mid-Season Brawl. Предстои първото глобално събитие на годината...
Прочети повече