InternetZalozi.com

Efbet в българския футбол

Levski

Efbet,  който не се подведе по безредицата на българкото законодателство за хазарата, успя да пробие в българския пазар по хазарта с лекота.  Онлайн букмейкъра, частично притежаван от Intralot успя да подпише договори с някой от най-добрите български футболни отбора и с Българския Спортен Съюз (БСС).

Ситуираният в Малта Eврофутбол, който притежава Efbеt е спонсор на българския класен футболен отбор Левски. Логото на Efbеt ще бъде на тениските на футболистите поне до последната четвъртина на 2014г.

Ако сделката се удължи с още 3 години, както е планирано, до края на 2017-2018г логото на Efbеt ще бъде на екипите на Левски 3 години и половина.

Встъпването на българския пазар носи на Efbеt цяло състояние

Агресивната стратегия за рекламиране на бранда е нещо, с което букмейкърската фирма е горда. Главният финансист на Левски СФ Мартин Баждеков побърза да изтъкне, че партньорството е двупосочно.

Футболистите носят тениските, защото получават пари от Efbеt. Също така партньорстово позволява на Efbеt да навлезе в  спортното онлайн залагане в България, което дава възможност на компанията за нови партньорства с други футболни отбори.

Efbеt вече е сключил договори с Локомотив Пловдив, Ботев Пловдив, ЦСКА София, Локомотив София и Славия.  На всичкото отгоре, те са сключили двугодишен договор с БСС и Българският Национален отбор.

Back to Top