букмейкъри с лиценз в България

Как да използваме Bitcoin в Efbet

Депозиране с Bitcoin в Ефбет

 • За да депозирате с Bitcoin, ви е нужен валиден портфейл (bitcoin wallet), в който има налични средства в биткойн. Ако вече разполагате с портфейл и средства заредени с него, моля преминете към следващите стъпки.
 • Можете да използвате един от множеството предлагани биткойн портфейли, като за целта на това ръководство, ще използваме популярната платформа blockchain.info

efbet bitcoin step 1

 • Регистрацията на портфейл е лесна и изисква да въведете само имейл и парола – пазете тези данни внимателно.
 • След като влезете в новият си портфейл, ще видите този екран – маркираната в червено част от страницата показва адреса на вашият портфейл, който трябва да използвате за да си набавите биткойн средства от един от много начини за купуване на биткойн, популярни в момента.

efbet bitcoin step 2

 • Биткойн можете да закупите по много начини, някои от които са: популярни сайтове като bg или CEX.io, обменни бюра, ваши познати, който биха искали да ви продадат биткойн, и много други. За повече информация, направете ваша собствена справка в интернет пространството.
 • ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО: Моля, направете следната настройка, преди да преминете към депозит с биткойн в com
  • В основния екран на Вашият портфейл, отидете на НАСТРОЙКИ НА ПРОФИЛА

efbet bitcoin step 3

 • След това отидете на Информация за профила / Общ и кликнете върху Регистрирайте Handler URI, както е показано долу. Вашият браузър може да поиска разрешение, натиснете РАЗРЕШИ или ALLOW

efbet bitcoin step 4

 • ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО: Инсталирайте вашият портфейл на вашият смартфон за лесно депозиране както в уеб, така и в мобилната версия на com
  • Изтеглете безплатното приложение на Blockchain за Вашият Android или iPhone смартфон (приложенията работят и на таблети на съответните платформи Android и iOS).
  • Във вашият портфейл, отидете на Настройки на профила:

efbet bitcoin step 5

 • Отидете на Устройства, кликнете Показване / скриване на кода за сдвояване и след това сканирайте от инсталираното приложение в т. 1.6.1. – по този начин ще свържете вашият портфейл с приложениeто на вашият телефон и ще можете да депозирате с биткой лесно, директно от вашият смартфон.
 1. След като имате вече заредени средства във вашият портфейл, стъпките да направите депозит в com са много лесни.
  • Влезте във Вашата сметка в Efbet.com
  • Отидете в секцията Депозит
  • Изберете Bitcoin от падащото меню
  • Въведете сумата, която искате да депозирате – помнете, че Вие зареждате сметката си в основната валута на вашият профил в ЕФбет – ние не поддържаме сметки в биткойн
  • Въведете вашата парола за достъп до Efbet и кликнете „Направи депозит“

efbet bitcoin step 6

 1. След това ще ви се визуализира следният екран:

efbet bitcoin step 7

 • Тук имате две опции:

3.1.1. Опция 1: Ако сте изпълнили инструкциите от т. 1.5. по-горе, можете да натиснете директно бутона Платете. Ако ли не, трябва да изпълните инструкциите по т. 1.5. или да преминете към Опция 2.

3.1.2. След като натиснете Платете, вашият портфейл ще разпознае транзакцията и ще ви покаже екран за достъп до портфейла с име и парола, както зададохте в т. 1.2., след което ще визуализира този екран за потвърждение на плащането към Efbet.com:

efbet bitcoin step 8

След кликването на бутона Изпрати плащане, сумата ще бъде взета от вашият портфейл и ще бъде заредена във вашата сметка в Efbet.

Пожелаваме ви приятна игра!

3.2.1. Опция 2: В случай, че не сте изпълнили инструкциите от т. 1.5., ще трябва да наредите ръчно плащането от вашият портфейл по адреса, който системата генерира за вашето плащане (отбелязан в червено долу):

efbet bitcoin step 9

3.2.2. Копирайте адреса и запишете сумата в биткойни, който трябва да наредите, след това отидете във вашият портфейл.

3.2.3. Във вашият биткойн портфейл отидете на Изпрати пари:

efbet bitcoin step 10

3.2.4. Въведете адреса, генериран от системата ни, както и сумата на превода, след което натиснете Изпрати плащане:

efbet bitcoin step 11

3.3.1. Опция 3: Ако сте инсталирали мобилното приложение за достъп до вашият Blockchain портфейл в т. 1.6.1, можете да сканирате директно QR кода, който системата ни генерира при нареждане на депозит и да потвърдите транзакцията директно от вашият смартфон.

Теглене с Bitcoin в Efbet

 1. За да изтеглите сума с Биткойн, трябва да сте направили успешен депозит от вашият биткойн портфейл преди това.
 2. Тегленето е лесно – отидете в секцията Tеглене във вашият профил в com, изберете Bitcoin от опциите от падащото меню за Начини на плащане.
 3. Изберете сумата, която бихте искали да изтеглите
 4. Моля, проверете внимателно номера на акаунт, по този адрес ще получите вашите средства във вашият портфейл
 5. Въведете вашата парола и натиснете Направи теглене
 6. След проверка, нашият екип ще потвърди плащането ви и ще получите имейл при неговото нареждане.

Можете да разгледате нашата секция със сайтове за онлайн залози, които може би в най-скоро време ще въведат bitcoin като разплащателен метод.