InternetZalozi.com Блог

Елче – Валенсия: Прогнозa и Статистика за Мача от Примера Дивисион

Елче Валенсия
Елче - Валенсия
23 Октомври 22:00
Нашата прогноза: Победа за гостите

Седмия кръг в испанската Примера ще бъде открит със срещата между Елче и Валенсия. Отборите показват нестабилен футбол, така че резултатът може да бъде непредсказуем. Елче ще се фокусира върху защитния футбол и ще се опита да увеличи серията си от сухи мрежи. Валенсия от своя страна ще се опита да прекъсне серията си от две последователни поражения в испанският шампионат. Според прогнозите на букмейкърите, Валенсия е фаворит за спечелване на срещата. Домакините ще се опитат да предотвратят изпадането си от Примера, така че във всеки мач ще се опитват да изстискат максимума и да спечелят поне една точка.

Прилепите не са в настроение да губят точки с новобранеца в лигата, така че ще поемат инициативата в мача и ще играят атакуващ футбол. Домакините имат богата история. Само през последните 10 години тимът на няколко пъти вземаше участие в Примера. Но веднага след това се е връщал обратно в Сегунда. Веднъж, тимът бе изгонени в Сегунда, не според показателите в турнира, а заради дългове. Този път отборът се подготви за турнира по-задълбочено – похарчи цели 6 милиона Евро на трансферния пазар, което е много прилична сума за такъв клуб. В първите три кръга „Елче“ се справя добре, със спечелените до момента четири точки.

Елче срещу Валенсия

Гостите, разбира се, имат съвсем различни амбиции, въпреки че резултатите им от предишния сезон не могат да се нарекат успешни. „Прилепите“ завършиха на деветата позиция в крайното класиране, което ги остави без европейско участие. Отборът на Хави Гарсия стартира новия шампионат със същия състав като предишния, с изключение на играчите, които се завърнаха от наем. Сигурно затова резултатите са подобни на миналогодишните- след пет кръга гостите постигнаха седем точки и са в средата на таблицата.

Статистика от представянето на двата отбора, можете да намерите тук.

Гледайки коефициентите на букмейкърите, можем спокойно да кажем, че гостите са смятани за фаворити в срещата, може би единствено и само въз основа на по-големия авторитет. Защото ако сравните резултатите и на двата отбора към момента, е трудно да дадем явно предпочитание на някой от претендентите за трите точки. И двамата треньори ще бъдат изправени пред труден тест. Алмирон не иска да губи точки и отново ще постави Елче в защитна постройка. Гарсия от своя страна няма да позволи загуба на точки от новака в лигата, но разбира, че противникът не е лесен, така че също няма да взема рискови решения.

Вероятни стартови състави:

Елче: Бадия; Калво, Верду, Бараган; Чавес, Марконе, Гути, Фернандес; Миньо, Моренте; Мила.

Валенсия: Доменек; Гая, Диакаби, Габриел, Корея; Бланко, Солер, Вас, Муса; Гомес Гонсалес, Гуедеш.

# Букмейкър Бонус Мин. залог Рейтинг Линк
1
Bet365
100лв*
Кредити за залози
0.25лв
5.0
ЗаложиBet365 ревю
*Регистрирайте се, депозирайте 10 лв или повече във Вашата сметка и ние ще Ви дадем Кредити за Залози на стойността на Вашия квалифициращ депозит (до 100 лв), след като направите квалифициращи залози на същата стойност и те бъдат уредени. Само за нови клиенти, важат условия.
2
Winbet
200лв*
Начален Бонус
0.20лв
4.9
ЗаложиWinbet ревю
3
Palmsbet
300%*
до 30лв. Начален Бонус
0.50лв
4.8
ЗаложиPalmsbet ревю

*В сила са условията на букмейкърите!