InternetZalozi.com Блог

Европа ще стане Меката на онлайн хазарта?

Европа меката на онлайн хазарта

Откакто Американското законодателство внесе промени в конституцията си и забрани интернет казината за да ограничи игрите в които по-скоро ви е необходим късмет отколкото познания за да спечелите.

Все повече се заговаря за това как Европа ще се обособи като новата дестинация за онлайн залози. Освен за Европа се споменава и Азия, чийто пазар е доста динамичен и атрактивен не само за хазартната индустрия. Тези два континента може би скоро ще приютят всички компании, които не отговарят на условията в Америка и са принудени или да прекратят своята дейност или да търсят алтернатива.

Ако следите от близо ситуацията с онлайн хазартната индустрия в Америка, то най-вероятно сте забелязали, че голяма част от казино компаниите вече затвориха своите сайтове в следствие на забраната. Superior Poker вече заявиха, че смятат да отворят нов уеб сайт, който да приема и американци. Това означава, че промените в закона не са способни да ограничат напълно възможността компаниите да развиват своя бизнес и на американския пазар. Тези фирми вече търсят вратички и алтернативни варианти за да продължат да оперират, както и да се възползват от „разчистения“ пазар, който предполага по-добри обороти за тези, които продължат да работят.

Говорейки, че Европа е напълно възможно да се обособи като център за онлайн казината в световен мащаб е уместно да се спомене, че това ще се случи вероятно в 3 държави – Великобритания, Германия и Франция. Но нека не забравяме, че в Германия и Франция компаниите, които се опитат да стъпят на тези пазари ще срещнат сериозен отпор от тяхна страна, защото там също се опитват да ограничат онлайн хазарта. Ако в Германия е забранена хазартната дейност само в някои области, то във Франция нещата са доста по-затегнати. А що се отнася до Обединеното кралство, там близо 6 милиона души играят онлайн, но и конкуренцията на местно ниво от букмейкърите е доста солидна.

В Азия може би Япония е единствената държава където могат да се преместят. Ако бъде взето под внимание населението, то пазара се оказва прекалено малък за компаниите, които напускат САЩ. Китай и Индия са най-бързо развиващите се икономики в света и със стотици милиони потребители използващи интернет, но там трудно ще се наложат онлайн сайтовете за залози.

Последни Новини

Каква е сегашната ситуация около 1xbet

1xbet се превърна много бързо в един от най- големите сайтове за спортни залози в световен мащаб. Това, което се хареса най- много на играчите е наличието на многобройни пазари за спортни мероприятия,...
Прочети повече

Подготовка за Обиколката на Витоша 2017

10 срещу 11 юни 2017 любителите на спорта ще бъдат готови да наблюдават едно от най-интересните събития на годината – Супермаратонът за колоездачи и скороходци „Витоша 100” км. За пета поредна година ...
Прочети повече

Heroes of the Storm Организира Mid-Season Brawl 2017

След края на плейофите организирани от Heroes of the Storm Global Championship се насочваме към сблъсъка в средата на сезона наречен още Mid-Season Brawl. Предстои първото глобално събитие на годината...
Прочети повече