InternetZalozi.com Блог

Флора Талин – Легия Варшава: Прогнозa и Статистика за Мача от Квалификациите за Шампионската Лига

Флора Талин Легия Варшава
Флора Талин - Легия Варшава
27 Юли 19:00
Нашата прогноза: Победа за гостите/равенство

Когато естонският шампион допусна гол още в третата минута на първия мач, по всичко изглеждаше, че поражението им няма да може да бъде избегнато. Но играчите на Юрген Хен показаха характер в последвалите минути на срещата, в които дори изглеждаха по-добре от своите съперници. В крайна сметка футболистите на Легия Варшава се поздравиха с победата (2:1), единствено благодарение на попадение в даденото от съдията продължение.

Флора Талин срещу Легия Варшава

Преди реванша в състава на Флора Талин няма нови кадрови проблеми. Единствено нападателят на тима Марк Андерс Лепик няма да може да вземе участие в срещата, след като все още се възстановява от скъсване на кръстна връзка. Естонския представител в квалификациите на Шампионската лига получи почивка във вътрешното първенство, което със сигурност ще се отрази плодотворно на футболистите преди важния им реванш.

Играчите на Чеслав Михневич не успяха да затворят срещата, възползвайки се от домакинския фактор. Тимът трябваше да се задоволи със скромна победа с 2:1 и то благодарение на индивидуалните умения на португалския си играч Рафа Лопес, който поднесе победата на своя отбор в даденото от съдията продължение на срещата.

Флора Талин срещу Легия Варшава

Легия Варшава обаче загуби автора на първия гол в първата среща – ветеранът Бартош Капустка. Полския играч няма да се подвизава по терените за дълъг период, след като получи разкъсване на кръстни връзки и се очаква да се завърне отново към тренировки през месец март догодина. Новото попълнение в състава – Махир Емрели, който не взе участие в мача от полското първенство срещу Висла през уикенда (1:0), също получи лека травма. Но изглежда, че състоянието му не е сериозно и ще може да вземе участие в предстоящия реванш.

Естонският отбор доказа, че не му харесва ролята на аутсайдер в тази двойка. От тази гледна точка очакваме в Талин футболистите на Легия да се изправят пред сериозно предизвикателство. Преминаването към следващия етап на квалификациите за Легия по никакъв начин не е гарантирано, особено предвид кадровите проблеми в състава.

Възможни стартови състави:

Флора Талин: Игонен; Оямаа, Лука, Кууск, Пюрг, Лиландер; Милър, Соометс, Василиев, Зеньов; Сапинен.

Легия Варшава: Боруц; Енджейчик, Ветеска, Холовня; Юранович, Слиш, Лукиняш, Мартинс, Младенович; Мадатов, Пекхарт.

# Букмейкър Бонус Мин. залог Рейтинг Линк
1
Bet365
100лв*
Кредити за залози
0.25лв
5.0
ЗаложиBet365 ревю
*Регистрирайте се, депозирайте 10 лв или повече във Вашата сметка и ние ще Ви дадем Кредити за Залози на стойността на Вашия квалифициращ депозит (до 100 лв), след като направите квалифициращи залози на същата стойност и те бъдат уредени. Само за нови клиенти, важат условия.
2
Winbet
200лв*
Начален Бонус
0.20лв
4.9
ЗаложиWinbet ревю
3
Palmsbet
300%*
до 30лв. Начален Бонус
0.50лв
4.8
ЗаложиPalmsbet ревю

*В сила са условията на букмейкърите!