InternetZalozi.com Блог

Фортуна Дюселдорф – Вердер Бремен: Прогнозa и Статистика за Мача от Втора Бундеслига

Фортуна Дюселдорф Вердер Бремен
Фортуна Дюселдорф - Вердер Бремен
31 Юли 21:30
Нашата прогноза: И двата отбора да отбележат

Няма съмнение, че играчите на Фортуна Дюселдорф отново ще си поставят най-високата цел за настоящия сезон – достигане до Бундеслигата на Германия по най-категоричния възможен начин. През изминалия сезон силите на домакините стигнаха за петото място в крайното класиране на Втора Бундеслига. През настоящата кампания тимът показа своите намерения за промоция във висшия ешелон на немския футбол, уверено побеждавайки състава на Зандхаузен като гост с 0:2.

Фортуна Дюселдорф срещу Вердер Бремен

Съперниците им от Вердер трябва вече да са преживели тежката реалност от отпадането си във Втора Бундеслига. Понижението в по-долното ниво на немския футбол би се отразило добре за „бременските музиканти“, давайки им необходимия тласък да подобрят играта си и да се завърнат в Бундеслигата.

Тимът не можа да постигне желания резултат на старта на новата кампания във Втора Бундеслига, след като си набави едва една точка в своя актив. Но трябва да кажем, че в първия кръг играчите на Вердер имаха достоен съперник пред себе си в лицето на Хановер.

Фортуна Дюселдорф срещу Вердер Бремен

Фортуна Дюселдорф и Вердер Бремен е трябвало да премерят сили в малко над петдесет мача. В историческо план обаче, двата отбора ще се изправят един срещу друг за първи път във Втора Бундеслига. Към предстоящия мач играчите на Фортуна Дюселдорф ще подходят със седемнадесет победи в преките си сблъсъци с Вердер, спрямо двадесет и три успеха за „бременските музиканти“. Останалите дванадесет мача помежду им са завършвали с равенства.

Честно да си признаем ни е трудно да излъчим фаворит в предстоящия мач. Особено предвид факта, че нито състава на Фортуна Дюселдорф, нито този на Вердер Бремен обичат да се задържат в задни позиции. И двата отбора разчитат на действията си в предни линии, което винаги е довеждало до попадения. От тази гледна точка ви съветваме да разгледате опцията „и двата отбора да се разпишат“.

Възможни стартови състави:

Фортуна Дюселдорф: Кастенмайер; Кутрис, Неделку, Кларер, Цимерман; Зоботка; Петерсън, Приб, Апелкамп, Клаус; Хенингс.

Вердер Бремен: Цетерер; Мбом, Маи, Топрак, Юнг; Егещайн; Сарджънт, Шмит, Осако, Агу; Фюлкруг.

# Букмейкър Бонус Мин. залог Рейтинг Линк
1
Bet365
100лв*
Кредити за залози
0.25лв
5.0
ЗаложиBet365 ревю
*Регистрирайте се, депозирайте 10 лв или повече във Вашата сметка и ние ще Ви дадем Кредити за Залози на стойността на Вашия квалифициращ депозит (до 100 лв), след като направите квалифициращи залози на същата стойност и те бъдат уредени. Само за нови клиенти, важат условия.
2
Winbet
200лв*
Начален Бонус
0.20лв
4.9
ЗаложиWinbet ревю
3
Palmsbet
300%*
до 30лв. Начален Бонус
0.50лв
4.8
ЗаложиPalmsbet ревю

*В сила са условията на букмейкърите!