InternetZalozi.com Блог

Хакен – АИК Стокхолм: Прогнозa и Статистика за Мача от Алсвенскан на Швеция

Хакен АИК Стокхолм
Хакен - АИК Стокхолм
04 Юли 16:00
Нашата прогноза: Победа за гостите

Към настоящия момент състава на Хакен е най-лошия отбор в лигата. В началните мачове ясно се вижда, че играчите на Хакен с големи затруднения печелят каквито и да е било точки. След изиграването на първите осем кръга в шведската Алсвенскан, домакините успяха да набавят към своя актив едва шест точки.

Хакен срещу АИК Стокхолм

Предвид слабите си резултати футболистите на Хакен се нареждат на последното място във временното класирането, което ги прави и един от основните претенденти за отпадане. Но все пак сезона в Швеция тепърва започва, така че не всичко е загубено. В края на краищата изоставането от спасителната зона се равнява на едва две точки.

Коренно различно е положението на съперниците им от АИК, които са сред лидерите във временното класиране. Със спечелените си до момента четиринадесет точки футболистите от Стокхолм се настаниха на третото място в таблицата.

Хакен срещу АИК Стокхолм

Предстоящата среща ще е от голямо значение за гостите, защото четвъртия Елфсборг е с пасив от една точка, а временния лидер Малмьо е с актив от шест точки пред АИК. Нещо повече, гостите имат и мач в резерв, което ги прави сериозни претенденти за първото място в лигата.

Разглеждайки последните няколко сблъсъка между двата отбора виждаме две победи за Хакен, три за АИК и едно равенство помежду им. Общо 14 гола са били отбелязани в споменатите срещи, като и двата отбора са се отчели с по седем попадения. Това прави средно по 2,33 гола на мач.

Последния път, когато двата отбора трябваше да премерят сили бе през август месец миналата година. Тогава резонно Хакен стигна до успех с 1:0. Казваме че този резултат се очакваше, защото миналия сезон играчите на Хакен финишираха на третото място в таблицата. А през настоящия сезон тимът се бори за оцеляването си. Не е ясно точно какви са проблемите в отбора, но очакваме да видим дали те ще се проявят отново и в предстоящата среща.

Възможни стартови състави:

Хакен: Далберг; Екполо, Тойвио, Хамар, Сверисон; Фриберг, Бергрен; Валемарк, Хайнц, Траоре; Йеремейеф.

АИК Стокхолм: Яношевич; Лустиг, Милошевич, Папаянопулос, Отиено; Ларсон, Силва, Хусеин; Илатупа, Стефанели, Бауи.

# Букмейкър Бонус Мин. залог Рейтинг Линк
1
Bet365
100лв*
Кредити за залози
0.25лв
5.0
ЗаложиBet365 ревю
*Регистрирайте се, депозирайте 10 лв или повече във Вашата сметка и ние ще Ви дадем Кредити за Залози на стойността на Вашия квалифициращ депозит (до 100 лв), след като направите квалифициращи залози на същата стойност и те бъдат уредени. Само за нови клиенти, важат условия.
2
Winbet
200лв*
Начален Бонус
0.20лв
4.9
ЗаложиWinbet ревю
3
Palmsbet
300%*
до 30лв. Начален Бонус
0.50лв
4.8
ЗаложиPalmsbet ревю

*В сила са условията на букмейкърите!