InternetZalozi.com Блог

Inspired си осигури ексклузивна сделка с William Hill

willhillinspired

Inspired си осигури ексклузивна сделка с William Hill

 Доставчикът на мобилни игри и видео лотария Inspired Gaming създаде два нови онлайн сайта за игри, ексклузивно и само за William Hill.

Клиенти на букмейкъра ще получат достъп до мобилната игра, наречена “Центурион” , както и достъп до епизодичната мобилна игра „Духът на самурая”.

Компанията съобщи, че „Центурион” е най-голямата им бонус игра до момента, която има осем нива и допълнително девето – за тези, които играя на игрални машини в различни игрални зали на Inspired.

„Духът на самурая”, който има бонус безплатно завъртане, е с четири нива и допълнително тайно пето ниво, от което могат да се възползват ВИП играчи, който са минали 4 ниво.

В последно време William Hill предлагат на клиентите си голям брой игри, разработени от Inspired, включително и игрите „Богинята от Aмазонка”и „Белият крал”, които бяха представени от букмейкъра едновременно по всичките им канали миналата година.

Дей Хамонд, старши вицепрезидент на мобилния отдел на Inspired , каза: „Радваме се, че имаме възможността да пуснем на пазара тези две игри, специално за William Hill”.

„Има големи изисквания към съдържанието на мобилните версии както от операторите, така и от играчите  и нашият голям опит в Обединеното Кралство ни поставя на предни позиции в глобалните тенденции ”.

Последни Новини

Каква е сегашната ситуация около 1xbet

1xbet се превърна много бързо в един от най- големите сайтове за спортни залози в световен мащаб. Това, което се хареса най- много на играчите е наличието на многобройни пазари за спортни мероприятия,...
Прочети повече

Подготовка за Обиколката на Витоша 2017

10 срещу 11 юни 2017 любителите на спорта ще бъдат готови да наблюдават едно от най-интересните събития на годината – Супермаратонът за колоездачи и скороходци „Витоша 100” км. За пета поредна година ...
Прочети повече

Heroes of the Storm Организира Mid-Season Brawl 2017

След края на плейофите организирани от Heroes of the Storm Global Championship се насочваме към сблъсъка в средата на сезона наречен още Mid-Season Brawl. Предстои първото глобално събитие на годината...
Прочети повече