InternetZalozi.com

Inspired си осигури ексклузивна сделка с William Hill

willhillinspired

Inspired си осигури ексклузивна сделка с William Hill

 Доставчикът на мобилни игри и видео лотария Inspired Gaming създаде два нови онлайн сайта за игри, ексклузивно и само за William Hill.

Клиенти на букмейкъра ще получат достъп до мобилната игра, наречена “Центурион” , както и достъп до епизодичната мобилна игра „Духът на самурая”.

Компанията съобщи, че „Центурион” е най-голямата им бонус игра до момента, която има осем нива и допълнително девето – за тези, които играя на игрални машини в различни игрални зали на Inspired.

„Духът на самурая”, който има бонус безплатно завъртане, е с четири нива и допълнително тайно пето ниво, от което могат да се възползват ВИП играчи, който са минали 4 ниво.

В последно време William Hill предлагат на клиентите си голям брой игри, разработени от Inspired, включително и игрите „Богинята от Aмазонка”и „Белият крал”, които бяха представени от букмейкъра едновременно по всичките им канали миналата година.

Дей Хамонд, старши вицепрезидент на мобилния отдел на Inspired , каза: „Радваме се, че имаме възможността да пуснем на пазара тези две игри, специално за William Hill”.

„Има големи изисквания към съдържанието на мобилните версии както от операторите, така и от играчите  и нашият голям опит в Обединеното Кралство ни поставя на предни позиции в глобалните тенденции ”.

Back to Top