InternetZalozi.com Блог

Inspired си осигури ексклузивна сделка с William Hill

willhillinspired

Inspired си осигури ексклузивна сделка с William Hill

 Доставчикът на мобилни игри и видео лотария Inspired Gaming създаде два нови онлайн сайта за игри, ексклузивно и само за William Hill.

Клиенти на букмейкъра ще получат достъп до мобилната игра, наречена “Центурион” , както и достъп до епизодичната мобилна игра „Духът на самурая”.

Компанията съобщи, че „Центурион” е най-голямата им бонус игра до момента, която има осем нива и допълнително девето – за тези, които играя на игрални машини в различни игрални зали на Inspired.

„Духът на самурая”, който има бонус безплатно завъртане, е с четири нива и допълнително тайно пето ниво, от което могат да се възползват ВИП играчи, който са минали 4 ниво.

В последно време William Hill предлагат на клиентите си голям брой игри, разработени от Inspired, включително и игрите „Богинята от Aмазонка”и „Белият крал”, които бяха представени от букмейкъра едновременно по всичките им канали миналата година.

Дей Хамонд, старши вицепрезидент на мобилния отдел на Inspired , каза: „Радваме се, че имаме възможността да пуснем на пазара тези две игри, специално за William Hill”.

„Има големи изисквания към съдържанието на мобилните версии както от операторите, така и от играчите  и нашият голям опит в Обединеното Кралство ни поставя на предни позиции в глобалните тенденции ”.

Последни Новини

Подготовка за Обиколката на Витоша 2017

10 срещу 11 юни 2017 любителите на спорта ще бъдат готови да наблюдават едно от най-интересните събития на годината – Супермаратонът за колоездачи и скороходци „Витоша 100” км. За пета поредна година ...
Прочети повече

Heroes of the Storm Организира Mid-Season Brawl 2017

След края на плейофите организирани от Heroes of the Storm Global Championship се насочваме към сблъсъка в средата на сезона наречен още Mid-Season Brawl. Предстои първото глобално събитие на годината...
Прочети повече

Bet365 стана официален спонсор на ПФК Лудогорец

Bet365 ще бъде официалният спонсор на ПФК Лудогорец, отбора ще бъде вторият в Европа, тъй като „Стоук Сити“ също са спонсорирани от собственика на Bet365. Букмейкъра сключи договор за срок от две годи...
Прочети повече