InternetZalozi.com Блог

Исак Барон-покера сензация

large_Isaac_Baron_1

Покер живот: Исаак Барон

Само на 27 годишна възраст лесно можем да сметнем Исак Барон за любител. Но всъщност, той е в покер средите от последното десетилетие и е спечелил над $8 млн. от живи и онлайн състезания.

С 11 шестцифрени и седемцифрени точки в своето резюме Барон е станал известен като един от най- постоянните играчи по турнирите, въпреки, че в момента той се е фокусирал върху турнири с парични печалби.

Барон расте в Менло Парк, Калифорния, градче по крайбрежието на Сан Франциско, което граничи с Поло Алто. Той се запалва по покера от канала  ESPN, където се впечатлява от играта на Крис Мънимейкър. След като постъпва в университета в Орегон, Барон прекарва доста от дните и нощите си на онлай покер масите. След преместването си в университета на Калифорния, Санта Барбара, той решава да прекрати образованието си и да се отдаде на покера.

Барон разгромява онлайн съперниците си под името „westmenloАA”. През 2007 година започва сезона с голяма победа на състезанието Sunday Million, където печели $254 518. Трудно е да се сметне колко пари е спечелил от онлайн игри, но има данни, че е спечелил около $3 млн.  През 2008г. 20 годишния Барон няма търпение да запише името си и сред най-добрите и при живи игри на покер.

На голямо покер събитие в Монте Карло Барон стига до финалната четворка, където печели голямата сума от $931 268., която е втората по големина печалба в кариерата му.

Последни Новини

Каква е сегашната ситуация около 1xbet

1xbet се превърна много бързо в един от най- големите сайтове за спортни залози в световен мащаб. Това, което се хареса най- много на играчите е наличието на многобройни пазари за спортни мероприятия,...
Прочети повече

Подготовка за Обиколката на Витоша 2017

10 срещу 11 юни 2017 любителите на спорта ще бъдат готови да наблюдават едно от най-интересните събития на годината – Супермаратонът за колоездачи и скороходци „Витоша 100” км. За пета поредна година ...
Прочети повече

Heroes of the Storm Организира Mid-Season Brawl 2017

След края на плейофите организирани от Heroes of the Storm Global Championship се насочваме към сблъсъка в средата на сезона наречен още Mid-Season Brawl. Предстои първото глобално събитие на годината...
Прочети повече