InternetZalozi.com

Исак Барон-покера сензация

large_Isaac_Baron_1

Покер живот: Исаак Барон

Само на 27 годишна възраст лесно можем да сметнем Исак Барон за любител. Но всъщност, той е в покер средите от последното десетилетие и е спечелил над $8 млн. от живи и онлайн състезания.

С 11 шестцифрени и седемцифрени точки в своето резюме Барон е станал известен като един от най- постоянните играчи по турнирите, въпреки, че в момента той се е фокусирал върху турнири с парични печалби.

Барон расте в Менло Парк, Калифорния, градче по крайбрежието на Сан Франциско, което граничи с Поло Алто. Той се запалва по покера от канала  ESPN, където се впечатлява от играта на Крис Мънимейкър. След като постъпва в университета в Орегон, Барон прекарва доста от дните и нощите си на онлай покер масите. След преместването си в университета на Калифорния, Санта Барбара, той решава да прекрати образованието си и да се отдаде на покера.

Барон разгромява онлайн съперниците си под името „westmenloАA”. През 2007 година започва сезона с голяма победа на състезанието Sunday Million, където печели $254 518. Трудно е да се сметне колко пари е спечелил от онлайн игри, но има данни, че е спечелил около $3 млн.  През 2008г. 20 годишния Барон няма търпение да запише името си и сред най-добрите и при живи игри на покер.

На голямо покер събитие в Монте Карло Барон стига до финалната четворка, където печели голямата сума от $931 268., която е втората по големина печалба в кариерата му.

Back to Top