InternetZalozi.com

Майкъл Съливън напусна Спортингбет

Майкъл Съливън напусна Спортингбет

Майкъл Съливън, човекът, който помогна на Спортингбет да се превърне в един от най-успешните корпоративни букмейкъри в Австралия се раздели с компанията.

Световноизвестният букмейкър Уилям Хил придоби Спортингбет и Центърбет за $ 660,000,000 в края на 2012 г. Тогава Том Уетърхаус продаде своя бизнес на Уилям Хил за 34 милиона щатски долара през август миналата година.

Спортингбет и Съливън, главният изпълнителен директор на Спортингбет от 2002 година, се съгласиха на преразглеждане след 12 месеца, което доведе до новините от вчера за отделянето на Съливън.

Съливън и Уилям Хил описаха раздялата като приятелска.
Изпълнителният директор на Уилям Хил, Ралф Топинг похвали Съливън миналия септември казвайки „ в управленските отношения той може би е толкова добър, колкото и аз “
Съливън заяви вчера, че е „повече от щастлив “.

„Те са чудесна компания и аз им желая всичко най-добро. Всички страни са доволни, “, каза той.
В изявление Спортингбет похвали Съливън, като каза, че той е имал „основна роля“ в развитието на корпоративната букмейкърска индустрия.

В заявлението се казва: „ Това беше неизменно съгласувано, че ние ще направим общ преглед на ситуацията след първата година и разглеждайки интеграцията и Уилям Хил и Майкъл смятат, че сега е най-подходящото време за него да се впусне в други предизвикателства.“

Джеймс Хендерсън, груповият оперативен директор на Уилям Хил е в Австралия, за да заеме временно поста на австралийски CEO, докато бъде намерен заместник на Съливън.

Back to Top