InternetZalozi.com Блог

Heroes of the Storm Организира Mid-Season Brawl 2017

След края на плейофите организирани от Heroes of the Storm Global Championship се насочваме към сблъсъка в средата на сезона наречен още Mid-Season Brawl. Предстои първото глобално събитие на годината, което ще събере най-добрите отбори от всеки регион. Участниците пътуват в момента към Стокхолм, за да участват в груповата фаза от 10 до 14 юни. Отборите които се класират заминават за Йоншьопинг Швеция, където ще трябва да преминат етап на двойна елиминация в периода между 17 и 19 юни, която ще бъде част от лятното мероприятие, известно под името DreamHack Summer. Ще бъдат заложени 250 000 долара като победителя ще бъде награден със сума от 100 000 долара.

Всички 12 отбора ще бъдат разделени на 2 групи по 6. Във Стокхолм всеки отбор ще изиграе по две игри срещу всеки от останалите във своята група. Една победа при полесражение носи 1 точка, но при две успешни полесражения точките са 3. Двата отбора с най-малко точки във своята група ще отпаднат. Останалите ще бъдат класирани във етапа на двойна елиминация, така че пътят който всеки отбор извърви през груповата фаза е от значение.
От bet365 най-вероятно ще предложат уникалната възможност да се залага на живо, така че в деня на турнира можете да спечелите малко пари ако следите добре формата на различните отбори.

Кои отбори са в група А на mid-season brawl 2017?Група А на Mid-Season Brawl 2017 е готова. Челните места са заети от Европа и Китай, които ще се изправят срещу вторите по сила отбори, чиито представители са от Корея и Северна Америка.

MVP Black – #2 Корея

Победителите от изтока паднаха два пъти срещу L5, но MVP Black не са губили от други опоненти през сезона. Отборът е смятан от рано за фаворит да спечели трофея в Швеция. Те отстраниха побратимия отбор на финала на плейофите в Корея за да заслужат мястото си на Mid-Season Brawl.

Fnatic – #1 Европа

Победителите на Запад са най-опасният опонент на турнира Mid-Season Brawl благодарение на победата им над MVP Black през ноември в края на миналия сезон. Щом тези два отбора са в една група, може да бъдем сигурни че MVP Black няма да си позволят да свалят гарда втори път.

СЕ – #1 Китай

Най-добрият отбор на Китай е съставен от ветерани и има участия на най-различни турнири в страната. Стратегията на СЕ е да остави един да насочи огневата линия докато другите от отбора търсят жертви. Ако агресията изисква ответен удар, бъдете сигурни че ако се изправите срещу СЕ, ви очаква дълготрайна отборна битка. Ако искате да заложите на тях погледнете нашият списък с лицензирани букмейкъри.

Team 8 – #2 Северна Америка

Отборът победи Gale Force на плейофите в Северна Америка. Сега Team 8 ще отбележи своето второ участие на турнир на живо след като завършиха четвърти при турнира на Запад. Опонентите на отбора ще се стремят да попречат на най-добрите играчи на Team 8 да се доберат до любимите си герои.

Nomia – Австралия и Нова Зеландия

На първия ден от западния турнир Nomia се изправи срещу Team Liquid – единствения отбор който не бе претърпял загуба до тогава. Nomia шокира всички зрители като взе първата победа и зададе тона на вечерта. Сега няма отбор на Mid-Season Brawl, който да не подходи с внимания срещу Nomia.

Deadlykittens – Югоизточна Азия

Макар да не са сред най-известните отбори, Deadlykittens почти не са пропускали турнир организиран от Heroes of the Storm през последните години. Дори с няколко стъпки назад от останалите отбори, Deadlykittens имат необходимия опит да нанесат съкрушително поражение на турнира в Швеция.

Последни Новини

Каква е сегашната ситуация около 1xbet

1xbet се превърна много бързо в един от най- големите сайтове за спортни залози в световен мащаб. Това, което се хареса най- много на играчите е наличието на многобройни пазари за спортни мероприятия,...
Прочети повече

Подготовка за Обиколката на Витоша 2017

10 срещу 11 юни 2017 любителите на спорта ще бъдат готови да наблюдават едно от най-интересните събития на годината – Супермаратонът за колоездачи и скороходци „Витоша 100” км. За пета поредна година ...
Прочети повече

Heroes of the Storm Организира Mid-Season Brawl 2017

След края на плейофите организирани от Heroes of the Storm Global Championship се насочваме към сблъсъка в средата на сезона наречен още Mid-Season Brawl. Предстои първото глобално събитие на годината...
Прочети повече