букмейкъри с лиценз в България

Мобилна версия и приложение на Betfair – ревю и детайли

Към момента букмейкърската компания Betfair не приема залози от територията на Република България, до изясняване на проблема може да се регистрирате във bet365 или Efbet

Ръководство как да изтеглите и инсталирате мобилното приложение на Betfair за Android, iOS, Windows Phone или Blackberry, какво ви предлага то… и още полезна информация.

Защо Betfair Mobile?
 • Betfair Мобилна Версия
  • +30 евро мобилен бонус
  • 200 лв. Бонус
  • Android, iOS, Windows Phone или Blackberry
 • Оценка: 4.0

Betfair е един от най-популярните букмейкъри, но по-известен като най-добрата борса за залози в световен мащаб. Налични са хиляди пазари на които може да играете, като концепцията на борсата е, че вие залагате срещу други ентусиасти. Има няколко начина за изтегляне на приложението – то е налично за всички съвременни телефони базирани на Android или системата на Apple. По-долу може да прочетете повече за инсталацията на мобилното приложение на Betfair на вашия смартфон или таблет.

Как да изтеглите и инсталирате приложението на Betfair

За собствениците на устройства с операционна система Android или iOS, четете по-нататък.

 • Отворете сайта на Betfair.com и натиснете върху „Откриване на сметка“!
 • Въведете телефонния си номер в полето и щракнете на бутон „Изпрати линк на телефона ми“.
 • Изчакайте получаването на текстово съобщение от Betfair. То включва линк за изтегляне на софтуера.
 • Следвайки инструкциите на екрана, изтеглете и инсталирайте приложението.

Ревю на апликацията

Прочетете нашето пълно ревю на приложението на Betfair. Ще ви кажем точно какво може да очаквате от него, и ще го съпоставим с приложенията на други онлайн букмейкъри. Оценката която му поставяме е А+ – втората най-висока в нашата система за оценка.

Ключови характеристики на приложението

мобилно приложение на Betfair

Апликацията на Betfair е една от най-завършените и богати на функции измежду мобилните приложения за залагания. Освен че може лесно да търсите сред няколко хиляди пазара, вие може да поставите залога си само с няколко движения на пръста по екрана. Можете да заложите „На живо“, да промените или дори отмените залога си. Можете да следите резултатите на живо и да управлявате цялата си сметка директно от приложението. Съществува отделен раздел за статистика с формата на отборите. Добавете любимите си пазари в раздел за бърз достъп, а приложението дори само ще ви предложи селекция от популярни, скоро стартиращи и други интересни срещи.

 • Поставяйте залози „за“ и „против“
 • Играйте в реално време на всички пазари
 • Хиляди налични пазари
 • Управление на сметката от приложението
 • Резултати „На живо“
 • Предложения за игри и коефициенти
 • Функция за предварително изплащане (Cash out)
 • Множество опции за депозит и теглене

Съвместимост на приложението за залагания на Betfair с мобилни устройства

Betfair има отделни приложения за iPhone, iPad, Android и Blackberry устройства. Всички други телефони могат да инсталират специалното Java приложение, което е съвместимо с всички съвременни телефони с достъп до Интернет.

Дизайн

betfair мобилно приложение дизайн

Мобилното приложение на борсата за залози Betfair може да не спечели награда за дизайн, но ако трябва да бъдем честни, то има редица добри страни. Интерфейсът му е прост и изчистен – напълно в духа на корпоративните цветове на компанията. Дизайнът не натоварва очите, но без от това да страдат функционалността или навигацията.

Бонуси и промоции

betfair бонуси и промоции

Приложението на Betfair за мобилни устройства ви дава достъп до много постоянни промоции, включително дневни такива. Предлагат се повишени коефициенти за определени събития, както и седмични промоции за мачове от Премиършип. Тези бонуси са достъпни за всички клиенти, но специално за новорегистрираните съществува и бонус с безплатни залози на стойност 60 лева.

Получаването на първоначалния бонус от 60 лева е много просто. Нужно е единствено да регистрирате акаунт чрез линка по-долу и може веднага да започнете да залагате. Не е нужно да въвеждате промо код – заложете 10 лева на коефициент 1.5 или по-висок и ще получите 30 лева под форма на безплатни залози. Пълните условия относно бонуса може да прочете в сайта на Betfair след като се регистрирате.

Залагания през мобилната версия на сайта

Мобилната уеб версия на Betfair предлага всичко, което ще откриете и в приложението. За да влизате през мобилната версия на Betfair не е необходимо инсталирането на софтуер.  Ползването на мобилната версия на сайта ще ви спести батерия, като сайтът е достъпен отвсякъде и през всички устройства – мобилни телефони или таблети.

Ако използвате мобилната версия няма да се лишите от никакви функции налични в приложението. Навигацията е също толкова лесна, но отново ще ви е нужен известен опит с борсите за залози, тъй като има специфични неща, които не се предлагат от други букмейкъри.

Крайната ни оценка

Приложението на Betfair е изключително лесно за използване – ще намерите с лекота събитието на което искате да заложите. Идеята на борсата за залози изисква определено време за разбиране, но след като свикнете с нея може дори да забравите за залагания по обичайния начин. Функцията за предварително изплащане ви позволява да намалите евентуалните загуби и да затворите залога, ако мислите, че събитието ще се развие неблагоприятно за вас.

Апликацията ви дава достъп до секция с резултати на живо, като промените се показват в реално време на главния екран. Това означава, че няма да се налага често да навигирате из менюто докато ползвате приложението.

Функцията за маркиране на любими пазари също е доста полезна. По този начин ще получите бърз достъп до най-любимите си игри. Секция „Моите залози“ ви позволява да прегледате вече потвърдените залози. Подобна е ролята и на раздел „Прегледани“, където се съхранява информация за последно отворените от вас пазари.

В заключение ще кажем, че това е едно фантастично приложение – то поставя много висока летва пред останалите. Работи бързо и не е затормозено от излишна графика. Всъщност, софтуерът на Betfair е олицетворение на идеала ни за приложение за залагания – полезно, функционално и бързо. Това приложение е пряк конкурент на приложението на Bet365. Betfair дава и много възможности за настройки и персонализиране на приложението, а това го прави дори още по-полезно. Трудно ни е да посочим някакъв негов недостатък.