InternetZalozi.com Блог

Молде – Стрьомгодсет: Прогнозa и Статистика за Мача от Елитесериен на Норвегия

Молде Стрьомгодсет
Молде - Стрьомгодсет
30 Юни 19:00
Нашата прогноза: Над 2.5 гола

Молде ще бъде домакин на Стрьомгодсет на своя „Акер Стейдиъм“ търсейки своята пета последователна победа в най-високото ниво на норвежкия футбол. Скорошната серия от четири поредни победи помогна на Молде не само да се издигне до второто място във временното класиране но също така и да се изравни по точки с настоящите лидери от Бодо Глимт. От тази гледна точка нов успех ще помогне на домакините поне временно да се изкачат на първото място в Елитесериен.

Победите срещу Сандерфорд 3:1, Сарпсборг 4:1, Стабек 2:1 и най-впечатляващата от всички, победа с 2:0 при гостуването на Бодо Глимт, ще дадат нужния тласък на Молде преди началото на предстоящата среща. Поглеждайки представяне на Молде в по-общ план виждаме, че тима е претърпял само едно поражение в последните си 12 мача. Впечатляващата поредица от резултати включва девет победи, като във всяка една от тях Молде е вкарал два или повече гола.

Молде срещу Стрьомгодсет

Въпреки че регистрираха впечатляваща победа с 4:0 над Сандерфорд в последния кръг, играчите на Стрьомгодсет заемат незавидното десето място във временното класиране на Елитесериен. Гостите успяха да спечелят едва две победи в последните си седем мача, като и двете бяха постигнати на собствен терен срещу Розенборг и Сандерфорд. Но има много какво да се желае от играта на тима в мачовете им на чужд терен.

Само две победи от последните си 12 гостувания имат на сметката си играчите на Стрьомгодсет. През споменатия период тимът допусна шест поражения, три от които бяха регистрирани в последните им четири пътувания. Тук е мястото да споменем и съкрушителното поражение в скорошното им гостуване на Бодо Глимт с 7:2.

Молде срещу Стрьомгодсет

В допълнение на това, Стрьомгодсет успя да запази мрежата си суха в едно от последните си 12 гостувания. Предвид всичко казано дотук ни е трудно да видим как биха могли футболистите на Стрьомгодсет да се противопоставят на класата на Молде в предстоящата среща. Особено предвид факта, че Стрьомгодсет допусна шест последователни поражения в гостуванията си на Молде.

Възможни стартови състави:

Молде: Петерсен; Хауген, Роде Грегерсен, Бьорнбак, Педерсен; Хюсеин, Аурснес; Брюнхилсен, Андерсен, Хестад; Омойхуанфо.

Стрьомгодсет: Мюра; Вилсвик, Гунарсон, Валсвик, Бангу; Стенгел, Майгор; Стеневик, Хове, Мава; Фрайдей.

# Букмейкър Бонус Мин. залог Рейтинг Линк
1
Bet365
100лв*
Кредити за залози
0.25лв
5.0
ЗаложиBet365 ревю
*Регистрирайте се, депозирайте 10 лв или повече във Вашата сметка и ние ще Ви дадем Кредити за Залози на стойността на Вашия квалифициращ депозит (до 100 лв), след като направите квалифициращи залози на същата стойност и те бъдат уредени. Само за нови клиенти, важат условия.
2
Winbet
200лв*
Начален Бонус
0.20лв
4.9
ЗаложиWinbet ревю
3
Palmsbet
300%*
до 30лв. Начален Бонус
0.50лв
4.8
ЗаложиPalmsbet ревю

*В сила са условията на букмейкърите!