InternetZalozi.com

NetЕnt с договор в Америка

31netent-signs-first-us-deal-with-bwin-and-borgata-brands-in-new-jersey1

Хазартната софтуерна компания NetЕnt подписа първото си споразумение в Америка за доставка на многокални казино игри на марката Borgata и bwin.party.

NetЕnt е подала молба за временен лиценз от отдела по хазарта в Ню Джърси (ОХ), за да предостави игрите си в щата. Комисията по хазарта в момента разглежда молбата и се очаква да обявят дали хазартния оператор ще получи лиценза.

„Аз съм напълно сигурен, че ще можем да подкрепим Borgata и bwin.party в амбицията им да доставят най-доброто преживяване на играчите си ”, каза американския управляващ директор на NetЕnt Бьорн Кранц.

Кранц също така каза, че трите страни чакат одобрението на хазартната комисия и че ще си сътрудничат, за да осигурят успешна интеграция и подготовка за пускане на игрите на пазара.

Директорът на bwin.party Джефри Хас каза, че основен приоритет на компанията е осигуряването на най-добрите продукти за клиентите им в Ню Джърси и интеграцията на продуктите на NetЕnt е една от стъпките за постигането на тази цел.

През април NetЕnt увеличи броя интерактивни игри за bwin.party. След успешния процес на интеграция игрите на NetЕnt са достъпни и вече могат да се изпробват с онлайн казината на bwin.party.

Вицепрезидентът по маркетинг на Borgata, Стивън Натан, сподели: „Много сме впечатлени от представянето на NetЕnt в Европа и способността им да доставят винаги иновативни и креативни предложения. Нямаме търпение да пренесем техния опит и да го споделим с нашите клиенти,както и да видим на живо първите многоканални игри на NetЕnt”.

Back to Top