InternetZalozi.com Блог

NetЕnt с договор в Америка

31netent-signs-first-us-deal-with-bwin-and-borgata-brands-in-new-jersey1

Хазартната софтуерна компания NetЕnt подписа първото си споразумение в Америка за доставка на многокални казино игри на марката Borgata и bwin.party.

NetЕnt е подала молба за временен лиценз от отдела по хазарта в Ню Джърси (ОХ), за да предостави игрите си в щата. Комисията по хазарта в момента разглежда молбата и се очаква да обявят дали хазартния оператор ще получи лиценза.

„Аз съм напълно сигурен, че ще можем да подкрепим Borgata и bwin.party в амбицията им да доставят най-доброто преживяване на играчите си ”, каза американския управляващ директор на NetЕnt Бьорн Кранц.

Кранц също така каза, че трите страни чакат одобрението на хазартната комисия и че ще си сътрудничат, за да осигурят успешна интеграция и подготовка за пускане на игрите на пазара.

Директорът на bwin.party Джефри Хас каза, че основен приоритет на компанията е осигуряването на най-добрите продукти за клиентите им в Ню Джърси и интеграцията на продуктите на NetЕnt е една от стъпките за постигането на тази цел.

През април NetЕnt увеличи броя интерактивни игри за bwin.party. След успешния процес на интеграция игрите на NetЕnt са достъпни и вече могат да се изпробват с онлайн казината на bwin.party.

Вицепрезидентът по маркетинг на Borgata, Стивън Натан, сподели: „Много сме впечатлени от представянето на NetЕnt в Европа и способността им да доставят винаги иновативни и креативни предложения. Нямаме търпение да пренесем техния опит и да го споделим с нашите клиенти,както и да видим на живо първите многоканални игри на NetЕnt”.

Последни Новини

Каква е сегашната ситуация около 1xbet

1xbet се превърна много бързо в един от най- големите сайтове за спортни залози в световен мащаб. Това, което се хареса най- много на играчите е наличието на многобройни пазари за спортни мероприятия,...
Прочети повече

Подготовка за Обиколката на Витоша 2017

10 срещу 11 юни 2017 любителите на спорта ще бъдат готови да наблюдават едно от най-интересните събития на годината – Супермаратонът за колоездачи и скороходци „Витоша 100” км. За пета поредна година ...
Прочети повече

Heroes of the Storm Организира Mid-Season Brawl 2017

След края на плейофите организирани от Heroes of the Storm Global Championship се насочваме към сблъсъка в средата на сезона наречен още Mid-Season Brawl. Предстои първото глобално събитие на годината...
Прочети повече