InternetZalozi.com Блог

Северна Ирландия – Словакия: Прогнозa и Статистика за Мача от Евро 2020 Квалификации

Северна Ирландия Словакия
Северна Ирландия - Словакия
12 Ноември 21:45
Нашата прогноза: Победа за домакините

Атаката никога не е била най-силната страна на националите на Северна Ирландия. За сметка на това, отбора разполага с други позитиви като висока всеотдайност, боен характер и строга дисциплина, които често са били в основата за успешно представяне. Именно благодарение на комбинацията от тези фактори домакините могат да решат съдбата на срещата и да стигнат до финалната част на предстоящото Европейско първенство.

Съперниците им от Словакия преживяват трудни времена, но въпреки това тимът е за предпочитане пред своя опонент. По време на гостуванията си, словаците се представят посредствено, но северноирландците напоследък не постигат добри резултати у дома. Словаците донякъде приличат на сегашния си съперник– национален отбор без звезди от световна класа, разчитайки на надеждно организирани дефанзивни линии. Основната задача пред отбора е да се прекъсне играта на противника, а не да налага игрово превъзходство.

Северна Ирландия срещу Словакия

Отборът на Северна Ирландия отдавна не може да вкара повече от един гол, което ни кара да се съмняваме, че тази тенденция ще може да бъде прекъсната в мача срещу Словакия. Словашкият национален отбор не винаги демонстрира добри резултати в защита, но предвид важността на предстоящата среща, западните славяни ще бъдат принудени да действат възможно най-внимателно пред собствената си врата.

Повече информация за срещата, можете да намерите в официалния сайт на турнира.

Много е заложено в предстоящата среща между съставите на Северна Ирландия и Словакия. Всяка грешка може да лиши двата отбора от основната им цел, а именно участие на предстоящото европейското първенство. От тази гледна точка, не очакваме да видим атакуващ футбол в срещата. Особено от тези два отбора, които както вече отбелязахме, не се славят с добра офанзивната игра. При други обстоятелства факторът на домакинския стадион би изиграл в полза на националите на Северна Ирландия. Но при сегашните условия на пандемия е малко вероятно предимството на домакинския терен да наклони везните в полза на Северна Ирландия. Така че шансовете за краен успех ще бъдат изравнени.

Вероятни стартови състави:

Северна Ирландия: Карсън; Фъргюсън, Фланаган, Еванс, Балард, Смит; Савил, Еванс, Томпсън; Уошингтън, Магенис.

Словакия: Грайф; Пекарик, Вавро, Валент, Мазан; Хрошовски, Хамшик; Руснак, Дуда, Мак; Боженик.

# Букмейкър Бонус Мин. залог Рейтинг Линк
1
Bet365
100лв*
Кредити за залози
0.25лв
5.0
ЗаложиBet365 ревю
*Регистрирайте се, депозирайте 10 лв или повече във Вашата сметка и ние ще Ви дадем Кредити за Залози на стойността на Вашия квалифициращ депозит (до 100 лв), след като направите квалифициращи залози на същата стойност и те бъдат уредени. Само за нови клиенти, важат условия.
2
Winbet
200лв*
Начален Бонус
0.20лв
4.9
ЗаложиWinbet ревю
3
Palmsbet
300%*
до 30лв. Начален Бонус
0.50лв
4.8
ЗаложиPalmsbet ревю

*В сила са условията на букмейкърите!