букмейкъри с лиценз в България

4.8

300% бонус до 30лв

Регистрирай се в PalmsBet

*18+; В сила са условията на букмейкъра!

 • Възможност за залози на живо
 • Опция „Затвори залог“
 • Голямо разнообразие от спортове
 • Атрактивни коефиценти

Затвори залог Palms Bet – Функцията, която е винаги на наша страна

Palms Bet е компанията, която предлага голям набор от различни възможности за игра и залози на платформата си. Като цяло родните букмейкъри се развиват много динамично. Букмейкърът осъзнава, че играчите имат нужда от нещо повече от стандартното изживяване, което вече е в историята. И един от начините да предложи това се нарича опцията Palmsbet затвори залог. Това е функцията, която дава възможност да уредим фиша си предварително, без да чакаме края на събитията в него. И съответно да приберем печалбата си, или да ограничим загубата си. Сега ще проверим как работи.

Затвори залог Palms Bet има някои особености, които ние разгледахме и оценихме

Palmsbet cash out може да бъде използван за различни спортни събития както на живо, така и след края на част от срещите и преди началото на останалите от талона ни. Тук виждаме класическият вариант, което води до определени предимства и недостатъци. Ние прекарахме доста време в игра и набелязахме някои важни детайли и тънкости, които ще споделим в детайли.

Palmsbet cash out е наличен само за някои спортове и пазари – Ето как се определя

Palmsbet кеш аут

Най-важното, което установихме е, че не всички спортни залози в Палмсбет могат да се уреждат по този начин. За това има доста възможни причини, но се касае най-вече до обема информация, който е наличен и протича за даден пазар, съответно състезание и среща.

Най-сигурният спорт, на който можем да разчитаме, ако искаме да използваме кеш аут, е футболът. Пазарите, които са винаги достъпни, са тези със знак 1Х2, тези за брой голове в мача, немалко хендикап пазари. Следващият спорт, който се поддържа много добре е тенисът, а пазарите там са за победител, брой на геймовете, брой на сетовете, резултати от сетовете. Можем да допълним селекцията от сигурни спортове с хокей и баскетбол, където можем да затваряме на предвиждания за победител, точки и голове, победители в отделните части, някои хендикап залози.

Palms Bet споделя слабото място на много други родни и чуждестранни букмейкъри. Това е липсата на оповестяване кои събития и кои техни пазари могат да се уреждат с Palmsbet cash out. Това се разбира обикновено след като заложим. Винаги трябва да си имаме едно на ум и да не разчитаме безусловно на опцията.

Най-сигурният вариант са единичните футболни залози. Събитията, които не са налични за залог на живо са изключени като вариант. Колкото по-популярно е дадено събитие и колкото повече пазари има, толкова по-голям е шансът да може да се затвори.

Винаги може да се консултираме със служител от отдела за обслужване на клиенти, ако имаме някакви съмнения за нещо. Отговарят бързо и точно.

Време е да разгледаме функционирането на Palmsbet кеш аут

Едно от първите неща, които проверяваме при нашите ревюта на тази опция, е дали даденият сайт предлага възможност за автоматично или частично уреждане на залога при затваряне. За съжаление Palmsbet затвори залог изостава в това отношение. По принцип автоматичният кеш аут представлява посочване на сума, при достигането на която фишът сам да се затвори. Това тук не е възможно. Частичният кеш аут значи да уредим само част от вложената сума, а другата да остане в игра. Това отваря доста възможности за подсигуряване и контролиране на приходите, но и то не е възможно.

В Палмс Бет можем да продаваме фишовете си, преди да са уредени, само ръчно и в реално време. Основното правило е винаги да проверяваме дали даден фиш подлежи на затваряне и да следим развоя на събитията, за да направим затвори залог Palmsbet на ръка, ако преценим.

Как се затваря залог в Палмс Бет?

Palmsbet кеш аут примерен фиш

Все пак е време да разгледаме как става самото уреждане на фиша. След като сме направили даден залог, веднага можем да видим дали той може да се уреди така. Дори срещата да не е започнала, тя пак може да се затвори, прибирайки целия си залог или част от него, в зависимост от различни фактори. След като срещата започне да се играе на живо, тогава Палмсбет ще започне да ни предлага оферти в реално време за определена сума.

Можем да следим всичко това в електронния си талон, който се намира горе в дясно на екрана. Там е поставено полето „Затвори залог“ Palmsbet. Ако даден фиш е в него, значи можем да действаме. Следва бутон на име „Затворен залог“, заедно със сумата, която споменахме. Тя се променя на база на това какво се случва в игра и каква е вероятността да спечелим.

Ако преценим, че искаме да се възползваме, просто натискаме този бутон. Когато направим това, платформата ще изиска потвърждение от нас, показвайки сумата още веднъж. Ако потвърдим избора си, сумата ще бъде кредитирана в нашия баланс до няколко секунди.

Затварянето на залог е възможно и през мобилно устройство, от всяко място по света

Palms Bet е букмейкър, който не предоставя мобилни приложения за потребителите с Android и iOS смартфони и таблети. От мобилно устройство може да се играе, но използвайки мобилната версия през браузър. Тя е доста лека, съдържа всички възможности за игра и е достъпна за всяко устройство с достъп до Интернет.

До един момент беше факт, че затвори залог Palmsbet не можеше да се използва през нея. От букмейкъра обаче отговориха на призивите на играчите си и се поправиха. Функционирането ѝ е напълно идентично с това, когато използваме настолна версия. Екраните са същите, графичното оформление е същото, бутоните и означенията – също.

Предимства и недостатъци на Palms Bet кеш аут – Равносметка

Самото присъствие на тази възможност в Palmsbet е предимство само по себе си. Интеграцията ѝ е нелека задача и много други букмейкъри са се отказали от нея. Въпреки това, има и някои слаби места, които трябва да се изтъкнат, за да може да се отработят.

Хубаво е, че в сравнение с други конкуренти, Палмсбет предлага голямо разнообразие от събития и пазари, които позволяват Palmsbet затвори залог. Самата функция работи много плавно, блокиранията на срещи са сведени до минимум, уреждането на фишовете става почти мигновено. Доволни сме и от начина, по който се развива сумата за кешаут, която ни се предлага.
Няма да спрем обаче да повтаряме, че е много нужно да се добави обозначение по някакъв начин на мачовете и пазарите с кеш аут. Хубаво е да има и по-подробна информация за условията. Ако се появят пък автоматичен и частичен кеш аут, то Палмсбет може да се превърне в лидер в това отношение у нас, но за сега липсват.

Все пак, когато теглим чертата и видим голямата картина, ползите и допълнителните възможности тежат много повече от слабостите на Palmsbet затвори залог. При всички положения е по-добре да направиш залог с кеш аут, отколкото без.

Останалите Palms Bet cash out правила, които трябва да знаем

Palmsbet кеш аут правила

Споменахме за блокирани пазари и срещи. Това е неизбежно и всеки ще попадне на такива. На първо място, тъй като следим играта на живо, резултатите и случващото се в нея се изменят в реално време, във всеки един момент. Когато стане нещо по-сериозно в играта, букмейкърът моментно блокира пазара, което го прави невъзможен и за затваряне. Това е времето, в което букмейкърът преизчислява коефициентите и изготвя нова оферта за уреждане.

Обикновено се случва след гол, дузпа, нарушение (особено с картон), опасен удар и въобще положенията, които могат да са ключови за изхода на съответното предвиждане.

Ако дадена среща бъде премахната от секцията „На живо“, това премахва и възможността да бъде затворена.

Други особености за по-безгрижна игра със затваряне на залози

Не трябва да си правим планове за Palmsbet cash out със средства от бонуси и безплатни залози. Уредените по този начин фишове не участват и във формирането на сумите за превъртане на настоящи бонуси.

Компанията много стриктно съблюдава за спазването на правилата и си запазва правото да ограничи достъпа до затваряне на залог на клиентите, които системно ги нарушават.

Въпреки, че установихме формулата, по която се определя коя среща и кой пазар могат да се затварят, Palms Bet България има правото да избира дали даден мач може да е наличен, или не, без оглед на останалите фактори.

Има ли бонуси за Palms Bet кеш аут и как работи с останалите оферти?

Palmsbet е компания, която има множество и редовни промоции. Има бонуси за настоящи и нови клиенти. Основно безплатни залози и допълнителна сума към депозитите. Както навсякъде, има условия за превъртането на тези бонуси. И както вече споменахме, не можем да използваме уреждането на залози с Palms Bet кешаут, за по-лесно превъртане на средствата.

Всеки бонус си има индивидуални условия за ползване, но в почти всички случаи оборот не се формира. А може и направо функцията да е недостъпна при игра с бонус суми.

Щеше да е хубаво, ако имаше специфични оферти за използване с Palmsbet cash out, но за жалост такива към момента липсват. Букмейкърът е предлагал доста интересни оферти и е възможно това да се промени. Като цяло обаче, затварянето на залог си остава изолирано от бонус предложенията.

FAQ

🤔 Мога ли да очаквам от Palms Bet, че ще ми изплатят цялата печалба предварително?

Всичко зависи от развитието на дадения мач. Колкото по-голяма вероятността е изходът да е в наша полза, толкова по-висока сума ще ни бъде предложена. В много от случаите няма да е пълна печалба, но ще е много близо до нея или поне ще е значителна част от сумата.

През цялото време ли ще е налична опцията за затваряне на залог в Palms Bet?

По-горе посочихме, че тя не е налична, ако една среща е блокирана. И че срещите се блокират, когато се случи нещо сериозно в дадена среща. Също така, ако краят на срещата е твърде близо, тогава възможността за продажба на фиша също не е налична.

🔢 Мога ли да затворя фиш в Palms Bet, в който има система?

Да, най-лесно и най-достъпно е да затваряме, когато играем на единични футболни срещи. Но нищо не ни спира да си направим права колонка или някаква система. Стига всички срещи да са достъпни за кеш аут и да няма блокирани пазари, уреждането на фиша може да се случи безпроблемно.

300% бонус до 30лв

Посети официалния сайт

 • Бонус:

  4.0

 • Залози на живо:

  5.0

 • Мобилно приложение:

  4.0

 • Пазари:

  5.0

 • Методи за плащане:

  5.0

*18+; В сила са условията на букмейкъра!

Ако все още не сте избрали вашия онлайн букмейкър, разгледайте следните оператори:

100лв Кредити за залози
Bet365 Ревю
100% бонус до 200лв
Efbet Ревю
100% бонус до 200лв
Betfair Ревю