InternetZalozi.com Блог

Печалбата на William Hill намалява заради много печеливши играчи

Букмейкъра споделя, че за около седмица и половина, играчите са влезли в много печеливша серия, което е довело до по-малка печалба за първото тримесечие на 2015, но в цялостен аспект, цифрите за годишният отчет изглеждат обещаващо.

Компанията разполага с над 2400 букмейкърски пункта в на целия полуостров и оперира в Съединените Американски щати, Испания и Австралия.

Главният изпълнителен директор на Уилям Хил – Джеймс Хендърсън, казва, че въпреки неуспешните 2 седмици през Февруари, нещата остават перспективни.

„Въпреки, че заради загубите, печалбата за тримесечието е доста под нашите очаквания, борда разгледа резултатите и прецени, че това е в рамките на нормалното тъй като се наблюдава известна нестабилност в спортните залози. Увеличават се фишовете с много спортни срещи, за сметка на фишовете с по 1 или 2 такива, но изиграни с по-голям залог. Борда прогнозира добър завършек на 2015 година.“ – г-н Хендерсън

Инвеститорите отчетоха спад в цената на 1 акция с 5.7 % до 36.90 британски лири за брой. В началото на Февруари месец, имаше потенциална възможност да закупи 888 за 720 милиона британски лири, но сделката пропадна и не се осъществи.

През Декември 2014 печалбата преди данъчното облагане на Уилям Хил е била с 9% по-малко или 234 милиона лири, а приходите са нараснали с 8% до 1.6 млрд лири.

Хендерсън казва още, че компанията добре се конкурира както на местно ниво, така и в международен аспект.
По време на Световното първенство по футбол в Бразилия, букмейкъра заяви, че са счупили всички рекорди. Компанията е решена да работи за по-прозрачен хазарт и подобряване на услугите предоставяни на играчите.

Последни Новини

Подготовка за Обиколката на Витоша 2017

10 срещу 11 юни 2017 любителите на спорта ще бъдат готови да наблюдават едно от най-интересните събития на годината – Супермаратонът за колоездачи и скороходци „Витоша 100” км. За пета поредна година ...
Прочети повече

Heroes of the Storm Организира Mid-Season Brawl 2017

След края на плейофите организирани от Heroes of the Storm Global Championship се насочваме към сблъсъка в средата на сезона наречен още Mid-Season Brawl. Предстои първото глобално събитие на годината...
Прочети повече

Bet365 стана официален спонсор на ПФК Лудогорец

Bet365 ще бъде официалният спонсор на ПФК Лудогорец, отбора ще бъде вторият в Европа, тъй като „Стоук Сити“ също са спонсорирани от собственика на Bet365. Букмейкъра сключи договор за срок от две годи...
Прочети повече