InternetZalozi.com Блог

Печалбата на William Hill намалява заради много печеливши играчи

Букмейкъра споделя, че за около седмица и половина, играчите са влезли в много печеливша серия, което е довело до по-малка печалба за първото тримесечие на 2015, но в цялостен аспект, цифрите за годишният отчет изглеждат обещаващо.

Компанията разполага с над 2400 букмейкърски пункта в на целия полуостров и оперира в Съединените Американски щати, Испания и Австралия.

Главният изпълнителен директор на Уилям Хил – Джеймс Хендърсън, казва, че въпреки неуспешните 2 седмици през Февруари, нещата остават перспективни.

„Въпреки, че заради загубите, печалбата за тримесечието е доста под нашите очаквания, борда разгледа резултатите и прецени, че това е в рамките на нормалното тъй като се наблюдава известна нестабилност в спортните залози. Увеличават се фишовете с много спортни срещи, за сметка на фишовете с по 1 или 2 такива, но изиграни с по-голям залог. Борда прогнозира добър завършек на 2015 година.“ – г-н Хендерсън

Инвеститорите отчетоха спад в цената на 1 акция с 5.7 % до 36.90 британски лири за брой. В началото на Февруари месец, имаше потенциална възможност да закупи 888 за 720 милиона британски лири, но сделката пропадна и не се осъществи.

През Декември 2014 печалбата преди данъчното облагане на Уилям Хил е била с 9% по-малко или 234 милиона лири, а приходите са нараснали с 8% до 1.6 млрд лири.

Хендерсън казва още, че компанията добре се конкурира както на местно ниво, така и в международен аспект.
По време на Световното първенство по футбол в Бразилия, букмейкъра заяви, че са счупили всички рекорди. Компанията е решена да работи за по-прозрачен хазарт и подобряване на услугите предоставяни на играчите.

Последни Новини

Каква е сегашната ситуация около 1xbet

1xbet се превърна много бързо в един от най- големите сайтове за спортни залози в световен мащаб. Това, което се хареса най- много на играчите е наличието на многобройни пазари за спортни мероприятия,...
Прочети повече

Подготовка за Обиколката на Витоша 2017

10 срещу 11 юни 2017 любителите на спорта ще бъдат готови да наблюдават едно от най-интересните събития на годината – Супермаратонът за колоездачи и скороходци „Витоша 100” км. За пета поредна година ...
Прочети повече

Heroes of the Storm Организира Mid-Season Brawl 2017

След края на плейофите организирани от Heroes of the Storm Global Championship се насочваме към сблъсъка в средата на сезона наречен още Mid-Season Brawl. Предстои първото глобално събитие на годината...
Прочети повече