InternetZalozi.com

Пенсилвания с нов закон за онлайн хазарта

CW-flag

По-рано тази седмица ви съобщихме, че се разглежда нов законопроект за интернет хазарта в Пенсилвания, а вчера той е бил удобрен. Законът обръща внимание на голям брой проблеми, свързани с хазарта, но най-важната част е тази за онлайн залаганията. СБ 900 е първият  законопроект,отнасящ се до хазарта, който е бил приет в пенсилванския сенат.

Законопроектът е иницииран от сенатор Ким Уард и подкрепен от президента на сената Pro Tempore, Джоузеф Скарнати, сенатор Робърт Томлинсън, сенатор Елдър Вогел, сенатор Камера Барлота и сенатор Патрик Стефано. И шестимата сенатора са Републиканци.

Най-важната част от законпроекта е Член 13б. Той гласи:

„От както интернет е започнал развитието си милиони хора избират да залагат онлайн, чрез нелегални офшорни оператори, без каквито и да е регулации или защита на потребителите. Федарлният закон разрешава на отделните щати да легализират интернет залозите, но залозите трябва да стават само в щати, които е приет закона. И ефективния щатски интернет хазартен статут трябва  да:

  1. Осигури публично доверие в интернет залаганията
  2. Гарантира, че интернет игрите са честни и безопасни
  3. Гарантира стриктната регулация на интернет игрите в

Успешните наредби на Commonwealth при интернет залозите ще гарантират успеха на слот машините и игрилни маси на съществуващите си лицензирани казина и да поддържа работните места, плащането на данъци, инвестициите и икономическото развитие.

Лицензи за онлайн залагания ще могат да получават само тези оператори, които вече имат лицензи за слот машини и игрални маси, а също така трябва да притежават лицензи от категории 1 и 2. Тези са щатските  колодруми и казина. Лицензите от категория 3 не са в списъка с, хора , които могат да кандидатстват за онлайн хазартни лицензи, а именно големи комплекси с казина, които имат хотел и други сгради. Ако този лиценз бъде одобрен ще важи за 5 години и за него ще трябва да се плати такса за, на стойност $10 млн., а $1 млн. ще се плаща за подновяване.

Back to Top