InternetZalozi.com Блог

Пенсилвания с нов закон за онлайн хазарта

CW-flag

По-рано тази седмица ви съобщихме, че се разглежда нов законопроект за интернет хазарта в Пенсилвания, а вчера той е бил удобрен. Законът обръща внимание на голям брой проблеми, свързани с хазарта, но най-важната част е тази за онлайн залаганията. СБ 900 е първият  законопроект,отнасящ се до хазарта, който е бил приет в пенсилванския сенат.

Законопроектът е иницииран от сенатор Ким Уард и подкрепен от президента на сената Pro Tempore, Джоузеф Скарнати, сенатор Робърт Томлинсън, сенатор Елдър Вогел, сенатор Камера Барлота и сенатор Патрик Стефано. И шестимата сенатора са Републиканци.

Най-важната част от законпроекта е Член 13б. Той гласи:

„От както интернет е започнал развитието си милиони хора избират да залагат онлайн, чрез нелегални офшорни оператори, без каквито и да е регулации или защита на потребителите. Федарлният закон разрешава на отделните щати да легализират интернет залозите, но залозите трябва да стават само в щати, които е приет закона. И ефективния щатски интернет хазартен статут трябва  да:

  1. Осигури публично доверие в интернет залаганията
  2. Гарантира, че интернет игрите са честни и безопасни
  3. Гарантира стриктната регулация на интернет игрите в

Успешните наредби на Commonwealth при интернет залозите ще гарантират успеха на слот машините и игрилни маси на съществуващите си лицензирани казина и да поддържа работните места, плащането на данъци, инвестициите и икономическото развитие.

Лицензи за онлайн залагания ще могат да получават само тези оператори, които вече имат лицензи за слот машини и игрални маси, а също така трябва да притежават лицензи от категории 1 и 2. Тези са щатските  колодруми и казина. Лицензите от категория 3 не са в списъка с, хора , които могат да кандидатстват за онлайн хазартни лицензи, а именно големи комплекси с казина, които имат хотел и други сгради. Ако този лиценз бъде одобрен ще важи за 5 години и за него ще трябва да се плати такса за, на стойност $10 млн., а $1 млн. ще се плаща за подновяване.

Последни Новини

Каква е сегашната ситуация около 1xbet

1xbet се превърна много бързо в един от най- големите сайтове за спортни залози в световен мащаб. Това, което се хареса най- много на играчите е наличието на многобройни пазари за спортни мероприятия,...
Прочети повече

Подготовка за Обиколката на Витоша 2017

10 срещу 11 юни 2017 любителите на спорта ще бъдат готови да наблюдават едно от най-интересните събития на годината – Супермаратонът за колоездачи и скороходци „Витоша 100” км. За пета поредна година ...
Прочети повече

Heroes of the Storm Организира Mid-Season Brawl 2017

След края на плейофите организирани от Heroes of the Storm Global Championship се насочваме към сблъсъка в средата на сезона наречен още Mid-Season Brawl. Предстои първото глобално събитие на годината...
Прочети повече