InternetZalozi.com

Planetwin365 с впечатляващо изложение

planetwinice2

Planetwin365 участва в изложението ICE gaming в Лондон

За четвърта поредна година Planetwin365 направи впечатляващо изложение за бранда, компанията и продуктите си за  спортни залагания на ICE Totally Gaming in London- най-голямото изложение в света за игралната индустрия.

Три дни на вълнения, развлечения, и сериозен бизнес бяха организирани от planetwin365 в изложбения център London ExCeL, през февруари. Основният фокус на тазгодишното изложение на planetwin365 беше представянето на новоразработените им патентови терминали за залози, както и промотирането на нови продукти и дискутирането на бъдещо разширяване на вече съществуващи и нови пазари.

Посетителите на оживения щанд на planetwin365 имаха възможността да се докоснат до един свят изпълнен с много цветове, емоции, игри, невероятни спортни моменти и бизнес възможности. Освен това всеки посетител можа да опита късмета си като завърти „колелото на късмета” и да спечели невероятни награди като тениски, подписани от Пеле, Кристиано Роналдо, Уейн Руни и Ангело ди Ливио. Посетителите имаха възможността да изпробват спортните си умения като предизвикваха футболната легенда Анджело ди Ливио в състезанието keepy-uppy, който е посланик на фирмата.

Back to Top