букмейкъри с лиценз в България

Към момента букмейкърската компания Planetwin365 не е одобрена от нас. Препоръчваме Ви да прочетете ревюто на Winbet или да разгледате нашата таблица с най-добрите букмейкъри.

200% бонус до 200лв.

Не е одобрен

*18+; В сила са условията на букмейкъра!

 • Множество пазари
 • Светкавична секция „На Живо“
 • Висок бонус за акумулатори
 • Отлична репутация

Planetwin365 спортни залози – Букмейкър, привличащ внимание с авторитет и професионализъм

Planetwin365 е компания за организиране на спортни залози, която е част от SKS365 Group. Основана е в Австрия, през 2009 година. Има много силно развита дейност на Апенините. Друго характерно за марката е, че разполага с много широка мрежа от букмейкърски пунктове в Европа – над 900 на брой.

Клиентите на онлайн услугата са повече от 500 хиляди и те правят средно по 350 хиляди залога на ден. Проучвания сочат, че 8 от 10 клиенти на Планетуин оценяват букмейкъра като по-добър от останалите. В това ревю ще разгледаме на какво се дължи този успех и какви ползи можем да получим с регистрацията си.

Как да вляза в Planetwin365?

За наше голямо съжаление, към момента не се приемат регистрации от България. Причината за това е, че няма издаден от НАП лиценз за дейност на нашата територия. В мрежата се срещат алтернативни линкове, но те не работят. При изписване на някой от тях или на оригиналния адрес на Планетуин 365, в лентата на браузъра се появява страница, която ни информира за ограничения достъп.

Има ли начин да се заобиколи това ограничение? И да, и не. Да, при използването на прокси сървър или VPN, така наречената виртуална частна мрежа, ние можем да стигнем до реалния сайт. Няма да можем да си направим Planetwin365 регистрация обаче.

Това би било от полза единствено, ако преди сме били клиент и разполагаме с някакви средства, с които искаме да се разпоредим. Ако случайно човек се намира в някоя от страните, в които има достъп, и разполага с нужните документи, то той непременно трябва да опита преживяването.

Компанията разполага с европейски Planetwin365 лиценз и страхотна репутация

Причината да липсва такъв за България по-скоро се крие в спецификите на пазара ни, а не защото има нещо нередно. За онлайн сайта и букмейкърските пунктове има лиценз и спазване на регулаторните норми в седем европейски държави. Конкретно за онлайн залозите се оперира с дружеството SKS365 Malta Ltd и има издаден основен Planetwin365 лиценз от MGA.

Има и други фактори, които подсилват репутацията на Planetwin365 България. От една страна има партньорство с FIFA в борбата срещу уредените мачове. От друга страна виждаме подкрепата за много големи имена в спорта – волейболният клуб Трентино, Honda отборът в MotoGP, футболните Палермо, Парма и Лацио. Едно от лицата на марката е бил самият Роберт Карлош.

Planetwin365 регистрация – Подробна информация, която спестява бъдещи главоболия

Метод на регистрация в Planetwin365

Регистрационната форма е може би една от най-подробните, които сме срещали. Разделена е на три модула:

 • Започваме с първо и фамилно име. В следващата секция се посочва пълният адрес и телефонен номер. Третата секция засяга датата и мястото на раждане, както и фискален код. Четвъртата секция от първия модул е предназначена за попълване на информация за документ за самоличност. Той може да е паспорт, шофьорска книжка или лична карта.
 • Във втория модул избираме потребителско име и парола, таен въпрос с отговор, желана валута, e-mail адрес и желан лимит на седмичните депозити.
 • В третия модул отбелязваме дали искаме да участваме в промоцията за първоначален бонус, приемаме условията за ползване и условията за обработка на личните ни данни.

След това натискаме бутона и отиваме в пощата си, където ще открием e-mail съобщение с линк за регистрация.

Именно поради спецификата на някои от данните във формата за Planetwin365 регистрация няма как да създадем такава за български играч, дори да си осигурим достъп до сайта.

Другото специфично нещо за работата с платформата е начинът за Planetwin365 верификация. При другите букмейкъри потвърждаването на самоличността се прави преди първото изтегляне на средства от акаунта. Тук трябва да предоставим фотокопие от документа, който сме посочили при регистрация, в 30 дневен срок от отварянето на акаунта, дори да не теглим средства. Това става по e-mail до адреса documents@planetwin365.it или чрез секцията „Верифицирай своя акаунт“ на сайта.

Малка, но изпитана комбинация от сигурни методи за Planetwin365 депозит и теглене

Като компания, която се позиционира към по-консервативния и традиционен клиент, Планетуин предлага изпитани, популярни и лесни за използване системи за разплащане. Започваме на първо място с възможността да се използва дебитна или кредитна карта Visa / Mastercard или банков превод. Предплатените paysafecard карти могат да се използват само за вкарване на средства, но не и за тегления от платформата.

Следва класическият хазартен онлайн портфейл Skrill, в комбинация с друг много доказал се в бранша посредник – NETELLER. При Skrill се поддържат опциите за 1-Tap бързо плащане и Rapid Transfer, чрез който е възможно да се направи онлайн банков превод.

Традиционният банков превод отнема време. Всички останали методи за Planetwin365 депозит и теглене предлагат мигновено отразяване на сумата в нашия баланс. Планетуин не налага такси върху транзакциите, тегленията се изпълняват в рамките на два дни.

Разплащателни методи:
Минимален депозит: 10€ 5€ 5€ 20€ 10€ 10€
Минимално теглене: 30€ 30€ 30€ 30€ 30€
Време за теглене: 1-2 дни 1-2 дни 1-2 дни 1-2 дни 24 часа
Такса Няма Няма Няма Няма Няма Няма

Поддържат се постоянни промоции и Planetwin365 бонус за играчите

Първоначалният бонус, който се получава при първи депозит е балансиран, макар и със сигурност други компании да предлагат по-щедри предложения. Важно е да споменем отново, че за да го получим трябва отбележим това при регистрацията си. Освен него, фокусът при промоциите за спортната секция са множествените залози. Има такъв за секция „Спорт“ – до 255%, а за секция „На живо“ – до 365%. Процентът зависи от броя на срещите, които сме сложили във фиша си. Другата част от Planetwin365 бонус е свързана с виртуалните спортове, за които има отделни предложения – до 200% за множествени залози и друг при определено комбиниране между различни игри.

Planetwin365 Бонус
 • Бонус:50% до 215€
 • Бонус код:
 • Превъртане на бонуса:8 х Бонус
 • Валидност:15 дни
 • Минимален коефициент:2.00
 • Минимален депозит:10€
 • Максимален залог:
 • Максимална печалба:
 • Изключени методи за плащане:Skrill и NETELLER
 • Изключени видове залози:

Не е одобрен

*18+; В сила са условията на букмейкъра!

Planetwin365 спортни залози – Организирани в стил класическа програма

Planetwin365 спортни залози

Това звучи малко странно, но е точно така. Като започнем от външния вид, който цели да презентира информацията максимално компактно и с възможно най-малка нужда за превключване на различни страници и с използването на доста таблици. Точно като да вземеш програма за тиража от букмейкърския пункт.

Пазарите при спортните събития с най-много интерес надминават 100 на брой, понякога се приближават към 150. Те могат да предоставят 800, че и повече възможности за предвиждане, разпределени между всички маркети. Това, с което Planetwin365 България може да се отличи са множеството пазари за под и над голове по време, по отбор и какво ли още не. Има доста възможности за предвиждане на точен резултат. При индивидуалните спортове като тениса например, възможностите за залог стигат до 40-50. При баскетбола, както при футбола, те са в стотици.

Нещо характерно за платформата е, че тя поддържа по-сериозен брой на маркетите и за по-ниски дивизии на много първенства – като английското и италианското.

Фишът за създаване на залог е изчистен като набор от функционалности. При добавяне на повече от една среща имаме две секции – за права колонка и за система. От втората секция можем да отбележим, ако искаме да играем селекциите като единични залози. Иначе са налични стандартните системи за комбиниране – на двойки, тройки, четворки и т.н. Няма специални комбинации като Трикси, верижни залози и т.н.

Тук обаче стигаме до може би основният недостатък на компанията, а именно липсата на възможност за Planetwin365 затвори залог. В комбинация с вече обсъдените особености, наличието на Cash Out би превърнало този сайт за залагане във фаворит на много хора. Да се надяваме, че такава функция ще бъде въведена. Вече се среща масово сред конкуренцията.

Планетуин 365 поддържа всичко необходимо за класическия спортен фен, но има и някои пропуски

Аналогията за букмейкърския пункт по-горе е приложима и тук. Можеш да заложиш на футбол, на любимия си тенисист, на някое автомобилно състезание. Поддържат се алпийските спортове. Обаче има компании, които предлагат с десетки повече спортове, независимо от фен базата, с която разполагат. Тук обаче е до лични предпочитания. Ако човек прави Planetwin365 спортни залози на традиционни спортове, няма да усети липси. Ако търси нещо по-специфично, по-вероятно е да не го открие.

Българския футбол се представлява от „Първа професионална лига“ и „Купата на България“.

Хубавото е, че поне в известна степен се покриват по-важните събития от eSports сцената. Можем да предвиждаме за срещи от League of Legends, CS:GO и други подобни игри, с изградена турнирна култура. Няма обаче отделна страница с допълнителни опции за електронните спортове, както на други места.

Planetwin365 виртуални спортове се предлагат, като тук компанията се придържат към доказалите се във времето опции – три вида футбол, надбягвания с хрътки и коне, автомобилни състезания. Секцията е самостоятелна и е на доста високо ниво.

Видове Спорт

Футбол

Тенис

Баскетбол

Волейбол

Американски футбол

Хокей на лед

Тенис на маса

Дартс

Бойни спортове

Бейзбол

Ръгби

Бадминтон

Футзал

Голф

Крикет

Колоездене

Моторни спортове

Електронни спортове

Система за залози на живо, която е много бърза и лесна за използване

Обърнато е внимание на възможностите за игра на живо, като целта е да няма нищо излишно, което да пречи на бързата навигация и навременното обновяване на коефициентите. Има възможност да разглеждаме срещите в списък като този от секцията „Спорт“. Има възможност да заредим желаните от нас събития за успоредно следене, като броят е по наш избор.

Когато отворим индивидуалната страница към някое събитие се отварят всички налични пазари. Има възможност със звездичка да отделим най-отгоре тези, които ни интересуват по-конкретно. Забелязваме, че няма пряко предаване под формата на излъчване на срещите. Planetwin365 България залага на виртуалната симулация, която върви в реално време и с доста подробности.

За сметка на това се предлага достъп до няколко секции със статистика – в реално време и за миналото представяне на участващите спортисти. Има секция с времева линия на случващото се, като към по-големите мачове има текстов коментар. Виждат се и различни графики.

Планетуин 365 предлага възможности за лесна игра от смартфони и таблети

Тук е едно от отношенията, в които собствениците не се осланят на традициите и класическите навици. За разлика от много и големи букмейкъри, тук има Planetwin365 мобилно приложение. За iOS устройствата на Apple може да се изтегли от App Store.

За потребителите с Android устройства, както и тези, които не могат да инсталират приложения или просто не искат да го правят, букмейкърът предлага и пълноценна Planetwin365 мобилна версия, която работи изключително добре. Адаптира се спрямо размера на дисплея.

Не сме открили функционалности, които не са достъпни при използването на мобилно устройство. Даже почитателите на по-модерен интерфейс може би ще предпочетат играта през такова, вместо на настолен компютър.

Специфичните характеристики на платформата са №1 за едни и леко консервативни за други

Процесът по Planetwin365 регистрация би могъл да бъде една идея по-малко подробен. Другото, което се нуждае от лек ъпгрейд са секциите в сайта. Ако този ъпгрейд включва и Planetwin365 затвори залог, всичко ще е перфектно. Стремежът да не се създават излишни такива е добре дошъл за една част от играчите, но пък за други е една идея повече минималистичен от нужното.

Има я и гледната точка, че можем да разчитаме на екрана ни да няма нищо излишно, а само полезна информация. Особено при залозите на живо това е от голяма полза. Няма какво да ни разсейва.

При доста платформи виждаме доста по-агресивно позициониране на странични игри и дейности. Така че отново нещата опират до личните предпочитания и нагласата на играча. Мобилният вариант предлага малко по-разчупено преживяване, което балансира ситуацията достатъчно добре.

Оценка на сигурността и безопасността на Planetwin365 България

Сертификатът, който удостоверява криптирането на връзката между нас и компанията е издаден от DigiCert. Някои специалисти определят тази компания като най-доверения доставчик на такива услуги. Използва се TSL протоколът за връзка, заедно с SHA-256 криптография на данните.

Другото нещо, което прави впечатление е може би най-подробно описаната политика за събиране, използване и споделяне на личните данни. Влиза се в много дълбоки подробности, обяснено е чрез достъпен технически език. Всеки може да добие представа как и какво се случва с информацията, която предоставя.

Тези две неща, в комбинация с изключително стриктното спазване на законите и регулациите, които са характерни за хазартния бизнес, ни карат да се чувстваме достатъчно комфортно по време на игра. Дано много скоро имаме възможност да отговорим на въпроса „Как да вляза в Planetwin365?”.

Какви форми на комуникация с екипа за обслужване на клиенти се предлагат?

Служителите на компанията са много добре подготвени като познания за работата и се държат учтиво с клиентите си. Предлагат се различни форми за комуникация. Наличието на чат функция е факт, като трябва да имаме предвид, че той не работи късно вечер и през нощта. На сайтът е поместена още контактна форма, в която чрез няколко подменюта можем да си гарантираме, че писмото ни ще стигне до правилния човек за нашия казус.

Можем да използваме Skype – потребителското име е Planetwin365support. Не са много компаниите, които използват месинджъри като форма за връзка с клиентите си.

Фирма: Основана: Адрес: Лиценз: Раб. време: Чат на живо: E-mail: Телефон:
SKS365 Malta LTD 2009 Viale dell’Arte 25, 00144 Roma MGA и от ADM 24/7/365
info@planetwin365.it

Да играеш в Planetwin365 си струва

За хората, които имат възможност да се регистрират и да залагат, това е една невероятна възможност по няколко причини.

Първо, че това е един от букмейкърите с най-прозрачна дейност, който отговаря на всички законови изисквания. На второ място предлага бърз сайт, който със сигурност има нужда от освежаване на визията, но за сметка на това е много надежден. Поне веднъж всички ние сме влизали в платформа, която има всички лъскави неща, но натоварва компютъра ни прекалено много. Тук това няма как да се случи.

Избран е интересен подход по отношение на политиката за Planetwin365 бонус. Да, първоначалният бонус може да е по-голям и може да има повече промоции, но пък бонуси до 200-300% при множествен залог са нещо доста рядко срещано.

Често задавани въпроси

🤷‍♂️ Какво e „Market Movers”?

Това е раздел, който става достъпен за нас при наличието на поне 10 извършени залога за месеца. Това е статистическа секция, в която намираме как коефициентите за определени спортни събития се променят. Това са срещите, на които се залага най-много. Някои хора използват тази информация, за да правят предвиждания, които иначе не биха, и то с добър успех.

Какви други секции се предлагат, освен „Спорт“, „На Живо“ и „Planetwin365 виртуални спортове?

Planetwin365 България разполага със секция за покер и други игри с карти, за които се изискват умения, а не късмет. Има още секция „Казино“ и секция „Казино на живо“. Последната секция е за реални конни надбягвания от цял свят.

💰 Какво означава „Бонус“ във фиша ми?

Това е свързано с промоциите, които по-горе описахме за направата на множествени залози. Засяга и други временни такива, като например “Happy Hours”. Тук може да проследите реалното измерение на бонуса, който ще получите при успешен изход на срещите, отделно от официалния коефициент.

200% бонус до 200лв.

Не е одобрен

 • Бонус:

  2.2

 • Залози на живо:

  1.6

 • Мобилно приложение:

  2.1

 • Пазари:

  2.0

 • Методи за плащане:

  1.8

*18+; В сила са условията на букмейкъра!

Ако все още не сте избрали вашия онлайн букмейкър, разгледайте следните оператори:

100лв Кредити за залози
Bet365 Ревю
100% бонус до 200лв
Efbet Ревю
100% бонус до 200лв
Winbet Ревю