InternetZalozi.com

Poker Central и Даниел Негреaну стават екип

daniel-negrean-pca-2014_orig_full_sidebar

Нуждае ли се Даниел Негреaну от засилено присъствие в медиите? Той вече е на върха на класациите и неговата личност се свързва с най-голяма и най-добрата игра в света – покера! Трудно е да се намери някой, който да по-концентриран върху промотирането на играта повече от Негреaну, но той просто направи още една огромна крачка напред. Той подписа като партньор с нашумелият наскоро телевизионен канал Poker Central.

Покер Централ направи изявление в пресата малко след като беше излъчена играта на Негреану по Twitch.tv с помощта на Jamie Steples.

Негреану току що започна и вече е натрупал над 638 000 уникални зрители и над 25 000 абонати в неговия канал „DNegsPoker“ по Twitch.

Той туитна в добре познатата социална мрежа Twitter съобщение относно неговото съдружие с Покер Централ. По-късно обяви , че ще участва в турнира Super High Roller, който ще се проведе в Ариа.

Главният изпълнителен директор на Poker Central, Clint Stinchcomb имаше за задача да каже нещо относно новото партньорство с Негреану. „Ние сме развълнувани от присъединяването на Даниел към екипа на Покер Централ. Даниел е страхотен посланик на играта и ще ни помогне да достигнем до нови висоти в покер индустрията.“

Негреану добави с ентусиазъм: „Нетърпелив съм да започнем съвместната си работа  с екипа на Покер Централ. С излъчването на телевизията 24/7 ние превръщаме покера в реалност за много от заклетите фенове на играта.“

Back to Top