InternetZalozi.com Блог

Прогноза за Англия – Русия – ЕВРО 2016

Англия - Русия Англия и Русия се изправят един срещу друг днес в най-интересният сблъсък за вечерта, като срещата ще се играе на „Стад Велодром“ в Марсилия и ще бъде излъчвана директно по Нова и Диема Спорт HD. Рефер е италианецът Никола Рицоли, който принципно оставя по-свободна игра, каквато е типична за днешните съперници.

Селекционерът на „лъвовете“ – Рой Ходжсън, успя да събере най-добрите си играчи, като се очаква в нападение да видим Хари Кейн и Уейн Рууни, които са в страхотна форма, след края на дългия сезон. Зад тях е възможно да оперират Адам Лалана, Джордан Хендерсън, Джеймс Милнър и Рахим Стърлинг, а в защита ще са Гари Кейхил, Натаниел Клайн, Крис Смолинг и Дани Роуз. На вратата пък ще застане Джо Харт, който показа, че е най-достойният за тази толкова важна позиция.

Сборная също започва Евро 2016 с големи очаквания, като на вратата ще започне най-добрият руски вратар – Игор Акинфеев. Пред него в защита ще видим братята Алексей и Василий Березутски, в компанията на Роман Нойщетер и Сергей Игнашевич, които също са много опитни и класни бранители. Халфове най-вероятно ще бъдат Алан Дзагоев, Роман Широков, Олег Шатов, Игор Денисов и Денис Гулшаков, а единствен в атака ще бъде или Артьом Дзюба, или Фьодор Смолов.

Мачовете между Англия и Русия винаги са със специален емоционален заряд, а като се има предвид, че това са първи сблъсъци от групата, можем да очакваме много грешки и в двата тима. Ако погледнем назад в историята ще видим, че тези тимове са си разделили по 1 победа на Евро 2007, което ни навежда на мисълта, че днес ще станем свидетели на по-оспорван и равностоен сблъсък.

Прогноза – гол/гол

Коефициент – 2.20Bet365