InternetZalozi.com Блог

Прогноза за Англия – Шотландия – Световни квалификации

angliya-shotlandiyaДата: 11.11.2016
Час: 21.45

Най-старото международно дерби се завръща. Англия посреща Шотландия в много важен мач от група Ф. Англичаните са на първо място, започнаха добре кампанията, но Сам Алардайс беше изгонен след 1 игра.

Гарет Саутгейт сега е начело. Ако успее да победи, отборът ще има 10 точки и ще е крачка напред към класирането. Все още нямат загуба, но имат само едно домакинство срещу Малта, което не взеха достатъчно убедително.

Шотландия има шанс, макар и формата им да е много колеблива. Дори имаше призив треньорът Гордън Страчан да напусне. Ако победят в този мач, те ще се изравнят по точки с Англия. Това е главната цел. Имат изиграни две гостувания в тази кампания – победа срещу Малта и загуба от Словения.

Първият мач между двата отбора е от 1870 година, а сегашният е номер 113. Англия има 47 победи, Шотландия има 41. Равенствата са 25. В последните 30 години обаче Шотландия побеждава Англия само 2 пъти. Като домакин не са добри срещу този съперник.

Англия няма загуба в последните 3 мача, а в последните 6 имат само 1, и то от Исландия. Шотландия има 3 загуби в последните 5 мача. Англия трябва да победи, но очаквам доста груб мач.

  • Прогноза:
  • Под 2.5 @ 1.80
  • Червен картон в мача @ 4.00
  • Точен резултат 2-0 за Англия @ 6.50