InternetZalozi.com Блог

Прогноза за Атлетико Минейро – Витория – Бразилия, Серия А

Атлетико Минейро - ВиторияПрез изминалия сезон, Атлетико Минейро завърши на второ място след упорит труд през целия сезон. Сега са малко по-зле, но все още имат шансове за добро представяне. След 22 мача в Серия А, имат 39 точки и стоят на 3-о място.

Списъкът с контузии на домакините е дълъг. Към него може да прибавим Карлос Карвальо. Ще отсъстват Лукас Прато и Ромуло Отеро, които играха за страните си. Като добра новина е завръщането на халфа Рафаел Кариока.

През миналия сезон Витория завърши на 3-о място в Серия Б. Сега се опитват да се задържат в Серия А. След 22 изиграни мача имат 26 точки и заемат 15-о място. Головата разлика е 29:33, а точките над зоната за изпадане са само 2.

Проблемите със състава тук също са много! Наказани са Киеза и Ванде. Треньорът ще трябва да играе и без Фариас и Рамос които са контузен. Очакваме да видим на терена Родриго Рамало, Дейвид, Амарал и Кану.

По отношение на играта помежду им, Атлетико имат превес. Едно от изключенията е този сезон, когато двата отбора завършиха 1:1. Играчите на Атлетико играят добре като домакини, имат 7 победи от последните 7 срещи. Освен това Витория падат в последните 3 гостувания.

  • Прогноза:
  • Атлетико Минейро @ 1.50