InternetZalozi.com Блог

Прогноза за Бъртън – Дарби Каунти – Англия, Чемпиъншип

Бъртън - Дарби КаунтиБъртън и Дарби могат да наберат инерция, която да задвижи цялата им кампания този сезон.

Бъртън идват от болезнена загуба с 5-0 от Ливърпул. Те никога не са имали амбиции да победят отбор от Висша лига, но един по-лек резултат щеше да повлияе на самочувствието им. На 18-о място са в таблицата с 2 загуби, 1 равенство и изненадваща победа срещу Шефилд Уензди.

Дарби започнаха много неубедително сезона, на 16-то място са 1 загуба, 2 равенства и 1 победа. Резултатите са лоши, но забележете, че допускат малко голове, макар и да не вкарват. Сега остава само да започнат да печелят.

Последните 6 срещи помежду им са само приятелски мачове. Дарби печели във всяка една от тях. Последно се срещнаха м.г. през август, където резултатът беше 3-1 за Дарби.

Проблемите при Дарби не са породени толкова от лоша игра, а заради неуспешното завършване на атаките. Отбелязали 1 гол в 4 мача, и то го прави защитник. Нападателите Мартин и Бент натрупаха доста пропуски.

Бъртън е отбор, който може да изненада. В 80% от последните си 15 мача като гост Дарби са допуснали гол. Бъртън пък бележат във всеки един от четирите си мача за първенството този сезон.

  • Прогноза:
  • Бъртън – равенство няма залог @ 2.37