InternetZalozi.com Блог

Прогноза за Бастия – ПСЖ – Франция, Лига 1

Бастия - ПСЖПСЖ започва сезона като гост на Бастия. Дали ще спечелят за 5 пореден път Лига 1, тепърва ще разберем, но този мач може да е добро начало. Доминацията им в последните години е факт – завършиха с 31 точки повече от втория Лион. За Шампионска лига обаче се провалиха, което доведе до смяната на Лорен Блан с Унай Емери.

Сега Златан Ибрахимович отиде в Англия и головете ще трябва да бележи Единсон Кавани. Придобиването на Джесе от Реал Мадрид ще вкара още малко дълбочина в стегнатия състав на ПСЖ.

Бастия завършиха на 10-о място миналия сезон. В последните 3 сезона се намират в долната половина на таблицата. Време е да направят малко по-добър сезон. От началото на т.г. са с треньора Франсоа Чиколини, който се погрижи да не паднат под 10-о място. Загубиха само 4 от 16 мача в негово владение.

От 16 домакински мача срещу Бастия, ПСЖ няма загуба – 14 победи и 2 равенства. Бастия са загубили 23 от 32-та си мача срещу ПСЖ. Имат само 4 победи и 5 равенства. Миналия сезон и двата мача в Лига 1 бяха спечелени с 2-0 от ПСЖ. В последните 3 сезона, Бастия са печелили само 1 път срещу шампиона, в другите 5 даже не отбелязаха и гол.

ПСЖ най-вероятно ще продължи доминацията си във Франция. Завършиха сезона със 7 мача без загуба. Само в последните 4 домакинства вкараха 20 гола и допуснаха само 1. Бастия се подобриха, но едва ли ще са тези, които ще натрият носа на ПСЖ.

  • Прогноза:
  • ПСЖ да спечели с чиста мрежа @ 2.20
  • Хендикап ПСЖ -1 @ 2.08
  • ПСЖ @ 1.40