InternetZalozi.com Блог

Прогноза за Борнемут – Манчестър Юнайтед – Англия, Висша лига

Борнемут - Манчестър ЮнайтедБорнемут започва кампанията си срещу Манчестър Юнайтед. Миналата година се представиха достойно, макар и по принцип 16-о място да не е престижна позиция. Спечелиха си много фенове. Продължават с политиката да инвестират само в млади играчи – най-„старото“ ново попълнение е на 22 години.

Моуриньо започна по страхотен начин на чело на Червените дяволи с победа и трофей. По традиция той печели първата си титла в първенството на чело на нов отбор до 2 сезона. Като нищо тази година може да грабне купата.

За Борнемут ще отсъстват Мингс, Рантие и Смит, поради контузии. Новите попълнения едва ли ще започнат като титуляри. Някои от тях все пак може да се появи като резерва. Единственият отсъстващ за Юнайтед е Смолинг, заради наказание. Ибрахимович, Бейли и Михтарян се очаква да дебютират с отбора във Висшата лига. Погба е по-вероятно да пропусне.

Има само два мача между отборите – през сезон 2015/2016. В единият, Борнемут изненадаха Дяволите с 2-1. Във втория мач Манчестър си отмъсти с категорична победа с 3-1.

Манчестър Юнайтед идват за победа, трябва да се възползват от вдигнатия трофей. Имат нов мениджър, нова философия на игра и няколко много добри трансфера. Ще тръгнат на висока скорост. Борнемут не са за подценяване, но не са и от класата на Юнайтед. Може би ще отбележат гол, все пак червените не са се стиковали напълно, но не очаквам повече от тях.

  • Прогноза:
  • Победа за Манчестър Юнайтед @ 1.85
  • Златан Ибрахимович да вкара по всяко време @ 2.10
  • Двата отбора да отбележат гол @ 1.95