InternetZalozi.com Блог

Прогноза за Ботошани – Търгу Муреш – Румъния, Лига 1

Ботошани - Търгу Муреш

Ботошани е офанзивен у дома отбор. Вкараха 3 гола срещу добър отбор като Клуж. Не успяха да вкарат на Стяуа, но определено имаха възможности за 1-2 гола. Топ реализаторът им Истван пропусна нулевото равенство срещу Газ Метан, но няма информация за сериозна контузия. Възможно е да го видим в срещата срещу Търгу Муреш. Отборът има и други добри офанзивни играчи като Астфей например.

Търгу Муреш са отбор с финансови проблеми, което се отрази много зле на старта им в първенството. Нещата се стабилизираха и в последния кръг показаха по-нормална игра. Заслужаваха поне равен срещу Конкордия. Създадоха шансове, но защитата изостана. В последните 5 мача са допуснали 11 гола.

През лятото привлякоха Зику, Стурду и Морар, които са офанзивни играчи и може да компенсират с голове. Първите двама все още не са в добра физическа форма, но Морар вкара добри голове през последния сезон в Рапид.

Ботошани са фаворит – могат да отбелязват, но не трябва да подценяват Търгу Мореш, които в един момент ще започнат да създават проблеми на част от отборите. По отношение коефициентите на различните залози, намираме повече стойност в залог за голове.

  • Прогноза:
  • Над 2.5 гола @ 1.75
  • Над 3.5 гола @ 2.75