InternetZalozi.com Блог

Прогноза за Бристол Сити – Хъл Сити – Купа на футболната лига

bristol-siti-hal-sitДата: 25.10
Час: 21.45

Бристол и Хъл Сити се срещат в борба за 8-на финалите за Купата на английската лига.

Бристол идва от победа срещу Блекбърн у дома. Това прекрати серията им от 2 поредни загуби. В последните 5 мача имат 3 победи. Разчитат на победа в срещата си срещу Хъл Сити. Имат амбиции да продължат борбата.

Хъл Сити обаче също има сметки за този мач. Победата им е нужна, защото в Лигата имат серия от загуби. Последният им мач е загуба като домакин от Стоук Сити. Победата може да им донесе не само продължаване напред за Купата, но и нужното настроение за игра в първенството.

Има 15 срещи в миналото между тези тимове. За първи път обаче играят в турнира за Купата. Имат по 5 победи и 5 равенства. И двата отбора са отбелязали помежду си по 19 гола. Като домакин Бристол има 4 победи, 2 равни и 2 загуби. В последните им 5 мача обаче Хъл има 3 победи и 2 загуби, което ги прави отбора с по-добро представяне.

Хъл Сити са лек фаворит заради статистиката и нивото, на което играят – то оправдава поне малко лошата им форма. Все пак да не забравяме, че те нямат победа от 24-ти септември насам. Това вдига много коефициента – изкушавам се.

  • Прогноза:
  • Хъл Сити @ 3.25
  • Над 1.5 гола за Хъл Сити @ 2.75