InternetZalozi.com Блог

Прогноза за Дарби Каунти – Бирмингам – Англия, Чемпиъншип

Дарби Каунти и Бирмингам ще продължат борбата си за място в плейофите. Дарби се намести там след победата си над КПР. След това обаче се подхлъзнаха на 7-о място след 2-2 с Фулъм. Имат 36 точки в актива си, на точка зад Шефилд, които са на 6-то място. Победа в този мач ще г вкара на едно от местата за плейоф, в зависимост от другите мачове.

Бирмингам имат възходи и падения в последните седмици. Имат 3 загуби и 2 победи в последните 5 мача. Последната среща е загуба у дома от Брайтън с 1-2. В момента са на 8-о място с 34 точки, на 2 от домакина си и на 3 от последното плейофно място.

Между тези два отбора има 76 срещи в миналото – 24 равни, 24 победи за Дарби и 28 победи за Бирмингам. Мачовете на този стадион завършват 16 пъти с победа за Дарби, 16 пъти наравно и 7 пъти победа за Бирмингам. Последната среща обаче е 0-3 в полза на гостите.

Дарби са във форма в последно време, нямат загуба от 8 мача – 7 победи и 1 равен. Няма съмнение, че са фаворити. По време на тези 8 мача имат 6 сухи мрежи.

  • Прогнози:
  • Дарби @ 1.75
  • Над 2.5 гола @ 2.12