InternetZalozi.com Блог

Прогноза за Депортиво Ла Коруня – Реал Сосиедад – Испания, Ла Лига

deportivoДепортиво Ла Коруня има някои проблеми със състава си. Бабел е под въпрос, но е включен в групата за мача с Реал Сосиедад. Борха Вайе също не е сигурен. Не очакваме много промени в състава от последния мач. Може би Гил ще замени контузения Бруно Гама. Морено ще играе на върха с Флорин Андоне, защото Хоселу се възстановява и ще е на скамейката.

Сосиедад едва ли ще има променен състав, сегашния си върши работата добре. Под въпрос е Оярзасабал Микел. Хосе, който има 7 гола в 12 мача, ще води атаката.

Депортиво и Сосиедад са направили 4 равенства в последните си 4 мач. В последните 3 гостувания на Ла Коруня, Реал Сосиедад запазва мрежата си суха. Депортиво имат под 2.5 гола в 5 от 6-те последни мача с този съперник. Нямат победа от 6 мача в Ла Лига. Сосиедад пък са в серия от 6 мача без загуба от Депортиво. В последните 5 мача от първенството са също без падение, като в последните 3 гостувания отбелязват поне по 2 гола.

Домакините имат 5 отбелязани гола в последните 2 мача, но защитата им е кошмарна. Депортиво се намира надолу в таблицата, близо до зоната за изпадане. Сосиедад извади равен от Барселона, със сигурност ще излязат уверени.

  • Прогноза:
  • Над 2.5 гола @ 2.20       
  • Реал Сосиедад @ 2.50