InternetZalozi.com Блог

Прогноза за Динамо Киев – Бенфика – Шампионска лига

dinamo-kiev-benfikaДата: 19.10
Час: 21.45

Динамо Киев и Бенфика ще търсят победа един срещу друг. Динамо е само с точка от първите си 2 мача – 1 загуба и 1 равен. В последните седмици играят не лошо – имат 2 победи и 3 равни от 5 мача. Втори са в Украйна с 23 точки, като 6 ги делят от лидерството.

Бенфика изглежда си стъпва на краката след мача с Наполи. В момента са в серия от няколко мача без загуба – 2 победи и 1 равен. На върха в Португалия са като от 7 мача имат 19 точки. Нямат загуба за първенството, като се надяват това да допринесе в мача срещу Динамо.

Двата отбора са се изправяли един срещу друг два пъти, като всеки печели домакинството си. Динамо Киев има 18 мача срещу португалски отбори. В тях имат 6 победи, 4 равни и 8 загуби. Бенфика има 9 мача с украински клубове – 5 победи и 4 загуби. Бенфика играе на украинска почва 4 пъти – 2 победи и 2 загуби.

И двата отбора могат да извадят нещо от мача, но могат и да не покажат нищо. Формата им не е много различна. Имат отчаяна нужда от 3-те точки. Киев има 3 равенства в последните 5, ще се задоволят само с победа.

  • Прогноза:
  • Двата отбора да отбележат гол @ 1.95