InternetZalozi.com Блог

Прогноза за Емполи – Палермо – Италия, Серия А

Това е един скандален сезон за феновете на Емполи. Отборът може да изпадне, защото след 18 мача има само 2 победи, и то у дома. Отбелязването на голове е сериозна трудност – имат средно по 0.55 гола на мач. Последният мач преди почивката беше загуба като гост с 2-1 от Аталанта.

Палермо са в долу-горе същата ситуация. От началото на сезона са в зоната за изпадане. Те са на 18-то място, докато Емполи са на 17-то с 4 точки повече. Новият им треньор има доста трудна задача. Започна добре – 4 точки от 4 мача. За справка, преди това печелят общо 6 от 14 мача. Преди почивката направиха 2 мача без загуба – 1-1 като домакин на Пескара и победа с 4-3 над Дженоа.

Емполи няма загуба от 6 мача срещу Палермо – 3 победи и 3 равни. В последните 4 мача запазват суха мрежа. В последните 10 мача с Емполи, Палермо има само 1 победа. Като домакин Емполи няма загуба от този отбор в 5 поредни мача – 3 победи и 2 равни. Последната победа на Палермо на стадион Карло Кастелани е от 2006-та година.

Емполи има реален шанс да победи, има класата, но някак си трябва да се върне към головете. Палермо показва добра игра напред, но по задните линии имат доста пробойни. От 13 поредни мача нямат суха мрежа, а като гост нещата на моменти са като от филм на ужасите.

  • Прогноза:
  • Емполи @ 2.10