InternetZalozi.com Блог

Прогноза за Фьолнир – Хафнарфьондур (FH) – Исландия, Пепсидейлд

Фьолнир - FH ХафнарфьондурФьолнир започнаха добре кампанията тази година. В последните години са във възход. От второ ниво през 2013 година, миналия сезон завършиха на 6-та позиция. От 14 мача до сега, те спечелиха 26 точки. Намират се на 3-то място, с шанс да атакуват титлата. Само на 1 точка от вторите и 2 от лидера, с който ще играят сега – Хафнарфьордур

Имат 5 победи, 1 равен и 2 загуби в последните 8 мача. Като домакин са спечелили само 3 от 6 срещи във всички първенства. Имат 1 равенство и 2 загуби, което влияе доста на коефициентите.

Лидерите от Хафнарфьордур също не са в перфектна форма. Спечелили са само 2 от последните 8 мача във всички първенства. Имат 4 равенства и 2 загуби. Трябва да отбележим обаче, че 2 от равенствата са срещу Дундалк за ШЛ.

В първенството имат само 2 загуби за сега. Едната обаче дойде в последния им мач, което спря серията им от 10 мача без загуба. Все пак, последните 5 от 8 срещи в лигата са победи, няма как да ги отпишем. Като гост са безгрешни в последните си 5 срещи, нямат загуба.

Това, което липсва на Фьолнир е именно представянето срещу топ отбори като гостите. Загубили са всички 3 мача срещу отбори от топ 4. Най-добре класираният отбор, който победиха е 5-я Викингур Рейкявик. Просто срещу големите не взимат точки.

Хафнарфьордур са спечелили 11 от 13-те си срещи с Фьорлнир – 2 от победите са този сезон. Коефициентът за тях има стойност.

  • Прогноза:
  • Хафнарфьордур @ 1.95