InternetZalozi.com Блог

Прогноза за Габала – Марибор – Лига Европа

Габала - МариборГабала завършиха на 3 място в Азербайджан през последния сезон. Изиграли са 2 мача от новата кампания – 1 победа и 1 равна. В серия от 6 мача без загуба са – 4 победи и 2 равни. Габала влезе в Лига Европа след като унижиха Самтредия, победиха МТК, дори и Лил. Спечелили са 4 мача за влизане в Лига Европа, направили са равен и 1 загуба.

Марибор обаче не са лесен съперник. Не е като да нямат история на европейската сцена. Били са в групите на Шампионска Лига. Тази година бяха изхвърлени от квалификациите за Шампионска Лига от Астана, но това е първия път, когато не успяват да стигнат до трети квалификационен кръг от сезон 2003/2004 насам. Биха Абърдийн с общ резултат от 2-1, започнаха колебливо в първенството на Словения – със загуба и равенство. Все пак, няма да стоят безучастно пред вратата на Габала, които са и фаворит на букмейкърите.

Обикновено гостите, които пътуват, влизат като аутсайдери, но Марибор има опит с тези неща. Това не трябва да е проблем за тях. Марибор отбелязват поне по 1 гол в последните си 6 мача в Лига Европа като гост. Двата отбора са отбелязвали в 4 от 6 мача на Габала за Лига Европа. Определено стойността за залог на голове я има.

Това е първата среща помежду им. Домакините са без контузени и наказани играчи .За Марибор няма да играе централния защитни Марван Кабха заради наказание и десния бек Матей Палчич заради контузия.

  • Прогноза:
  • Двата отбора да отбележат гол @ 2.10