InternetZalozi.com Блог

Прогноза за Хееренвеен – Утрехт – Холандия, Ередивизие

Хееренвеен - УтрехтХееренвеен се представиха добре срещу АЗ Алкмаар миналата седмица. Направиха 2-2 като гост. Сега посрещат Утрехт, които паднаха с 1-2 от ПСВ, но все пак не се дадоха без бой, дори поведоха в началото на мача. Равенството остана до 80-та минута.

Хееренвеен загуби с 4-0 от Утрехт миналия сезон, през март. Другата среща помежду им, през август, завърши с 1-1. Като изключим тази загуба, в 4 мача Утрехт нямат победа – 3 загуби и 1 равенство. В последните 6 мача за първенството в Хееренвеен, двата отбора имат по 3 победи.

Домакините влизат в мача в серия от 5 мача без победа в първенството. Домакинската им форма е ужас – 4 загуби от последните 5 мача. Представянето срещу АЗ Алкмаар ни дава надежда за по-добра игра от тяхна страна.

Утрехт започнаха долу-горе добре срещу ПСВ, имат увереност от миналия сезон. Формата им като статистика не е нещо, за което да се говори с добър тон, но специално като гости се представят добре. На база на предишни срещи, статистика и усет, успяхме да измислим два варианта за залог.

  • Прогноза:
  • Над 2.5 гола @ 1.50
  • Двата отбора да отбележат гол @ 1.61